DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nessebar, Sunny Beach, Bulgaria, Statiune excelenta

Smiley
post 21 Aug 2009, 23:09
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

unde gasiti nene asemenea restaurante? ca eu mai mult de 60 de leva pt 3 persoane n-am dat pe nicaieri.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 21 Aug 2009, 23:41
Post #92

forumist anti

From: B U Z Ă U city

La imperial costa 12 leva umbreluta pe plaja cu cele 2 sezlonguri aferente

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
kaspersky
post 22 Aug 2009, 00:43
Post #93

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Gorbaciov @ 13 Jul 2009, 10:34)
De Vietnam, ce zici (razboi...prizonieri..saracie....)? Eu vreau sa ma duc in Decembrie, pentru mare (stau in fiecare zi cu ochii pe companiile aeriene, poate prind macar un fel de "RedTicket - standard costa in jur de 1800 EUR, dus-intors). Cam aici ar fi destinatia: http://www.life-resorts.com/ (MuiNe). Il gasesti pe site-uri de booking cu 60/70 EUR/noapte doua persoane pentru Decembrie.
*

Gorbacioave, ce zici tu acolo e foarte scump, nu stiu cu cine vrei sa zbori pina acolo dar e scump! Eu am fost anul asta in Asia de SE. Initial nu eram hotarit pe unde sa ma duc, as fi vrut si Cambodgia si Vietnam (aici e mai greu cu viza). Initial am cumparat biletele de avion Budapest - Hong Kong (asta prin ianuarie ~500 EUR) si dupa asta biletele de avion pentru Asia (la AirAsia si JetStar Asia). Perioada in care am fost acolo a fost iunie 2009. Zborurile de acolo au fost: Hong Kong - Singapore, Singapore - Kota Kinabalu (Malaezia), Kota Kinabalu - Clark (Filipine), Clark - Kota Kinabalu, Kota Kinabalu - Macau (toate la ~200 EUR). In total 3 saptamini toata cheltuiala cu zboruri cazari + alte cheltuieli ~ 2000 EUR. Poate o sa deschid zilele astea un thread cu Asia de SE ca vad ca lipseste de pe forum. In orice caz, eu, personal n-o sa-mi mai fac nici un concediu la mare la noi in romanica unde pretul sare de 1000 EUR pe sejur. Daca vrei sa fii respectat ca si turist du-te in Asia de SE, merita!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
carlo
post 24 Aug 2009, 17:59
Post #94

Membru incepator

From: Hansestadt BREMEN

Aseara m-am intors de la Sunny Beach.Am stat la Nessebar Beach Resort.Doi adulti si doi copii,14 zile,2810 Euro cu avion si All Inclusive.Pe langa,am mai cheltuit 750 de euro prin restaurante,excursie la Nessebar,bauturi la plaja,ceva cadouri pentru rude si prieteni,etc.
Am sa incerc sa fiu cat mai sumar.
POZITIV:
-Hoter destul de curat,camerele mari aer conditionat,baia destul de mare.
-Animatori amabili,s-au ocupat foarte mult de turisti mai ales de cei mici.
-Plaja curata,apa curata.
-Statiunea este foarte frumoasa si curata.
-In restaurante,mancare si bautura de calitate si la preturi mici.
NEGATIV:
-Serviciile la hotel cam lasa de dorit.Cameristelor le puneam in fiecare dimineata 4-5 leva pe perna si totusi nu prea se agitau.De un "Multumesc" nici vorba.
-Receptionerele si una dintre barmanite foarte respingatoare.La un meci de fotbal (Levski-Debretin) la inceputul reprizei a doua a venit una dintre receptionere si fara sa spuna ceva a oprit televizorul.Ba mai mult,a luat si cablul de la antena cu ea.Si nu eram decat 15-20 de persoane care voiam sa vedem meciul.Asta este doar un exemplu despre "amabilitatea" lor.
-Hotelul se afla direct la plaja dar totusi nu are plaja proprie.Pentru ceva racoritoare sau toaleta trebuie mers la hotel.
-Pretul sezlongurilor si umbrelelor mi se pare exagerat:7 leva bucata.Am luat in fiecare zi cel putin 2 sezlonguri pentru ca a batut vantul si era foarte neplacut jos,pe prosop.
-Mancarea la restaurant a fost destul de trista.La micul dejun nu am fost decat de 4 ori in 14 zile pentru ca era foarte sumar.
Toate felurile de carne le fac cu sosuri,in 14 zile am avut un gratar si 2 zile snitele de pui.Mancarea ramasa era asezata frumos pe tavi,o rosie,un castravete sau un sos si oferita a doua si chiar a treia zi ca aperitiv.Asta mi s-a parut chiar tupeu.
-Bauturile erau foarte sarace,un vin alb si unul rosu,o bere,un whisky,un coniac,un gin,o votca,2-3 lichioruri si mastica.Chestii foarte ieftine,le-am vazut prin magazine la 7-8 leva sticla.Pentru copii imitatii de Fanta,Cola sau Sprite.Aveau stive de pahare dar ei totusi puneau foarte des bauturile in pahare de plastic.
-In a treia zi de concediu am facut o alergie,presupun ca a fost ceva de la micul dejun.Am fost la doctorul care are cabinetul in hotel si mi-a cerut 70 de euro numai pentru consultatie.
CONCLUZIA:
Am mai fost si prin alte tari in concediu cu AI.Asta de la bulgari a fost cel mai slab.Mai au foarte mult de invatat.Nu stiu cat vor reusi pentru ca mi se par,ca mentalitate,destul de limitati.
Anul viitor vom merge in Turcia,acolo am mai fost si stiu ca merita banii.
As vrea sa va mai spun ca nu suntem deloc pretentiosi sau "figuranti" dar la banii astia ne-am asteptat la altceva.

This post has been edited by carlo: 24 Aug 2009, 18:21

--------------------
vw passat 2004 - HB-WB 454
+
driverx
post 24 Aug 2009, 18:09
Post #95

--- Membru cu ralanti ---

2810E? In Bulgaria?

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
carlo
post 24 Aug 2009, 18:12
Post #96

Membru incepator

QUOTE(driverx @ 24 Aug 2009, 17:09)
2810E? In Bulgaria?

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
*

Exact...ai dreptate!

--------------------
+
Smiley
post 24 Aug 2009, 23:02
Post #97

Membru autentic

nu-i foarte mult.
din Bremen(ce ai tu la semnatura) pana la bulgari e ditamai distanta. probabil ca avionul dus-intors pt 2 adulti si 2 copii a costat cam jumatate din cei 2800

--------------------
+
b34uen
post 25 Aug 2009, 09:50
Post #98

Membru autentic

mult nu ar fi daca ai merge la un hotel de 5*. dar din descriere nu pare asa.
Dar incerca si in statiunile pentru nemti (Konstantin si Elena de exemplu), care au servicii mult mai bune decat cele in care vin mai mult romani.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
M i h a i
post 25 Aug 2009, 10:14
Post #99

QUOTE(carlo @ 24 Aug 2009, 18:59)
Doi adulti si doi copii,14 zile,2810 Euro cu avion si All Inclusive.Pe langa,am mai cheltuit 750 de euro prin restaurante,excursie la Nessebar,bauturi la plaja,ceva cadouri pentru rude si prieteni,etc.
*

Eu zic ca este mult 50E/pers/zi daca nu ai fost multumit...Am fost si eu la Bulgari..dar la ''sani bici'' icon_mrgreen.gif ..ce sa-ti spun...chiar nu puteam sa mai bag mancare la restaurant..doar licori icon_mrgreen.gif pe care nu le gaseam la all inclusive..in rest am fost foarte multumit...nu am nimic de reprosat...Totusi...daca aveam 3000 E nu alegeam Bulgaria...clar...la anu depinde de buget..oricum in Ro nu ma duc. smile.gif

--------------------
------ ------ ------
+
murfi
post 25 Aug 2009, 10:19
Post #100

Membru autentic

2810 eur?????
de banii astia te duceai in cele mai exotice insule.................

sunt pachete all inclusive din germania cu 2-500 eur de persoana/14 zile (neckermann de exemplu)

poti sa-ti organizezi excursia si singur:

-bilete de avion maxim 200 eur persoana (poti sa gasesti si cu 50 daca iti cumperi din timp)
-pe booking.com all inclusive 5 stele sunt pe la 300 eur pe saptamana pentru o camera.
Puse cap la coada pentru 2 adulti si doi copii nu are cum sa coste mai mult de 1200 euro cu avion din germania pentru 14 zile......

am platit mai putin de 2800 pentru 10 zile de clubmed in Martinica+ avion AF pentru 3 persoane in decembrie.....

Eu personal nu prea cumpar all-inlucsive pentru ca rareori mancarea este buna si risti sa mananci acelasi lucru pe toata perioada sejurului.

This post has been edited by murfi: 25 Aug 2009, 10:35

--------------------
+
carlo
post 25 Aug 2009, 19:31
Post #101

Membru incepator

QUOTE(Smiley @ 24 Aug 2009, 22:02)
nu-i foarte mult.
din Bremen(ce ai tu la semnatura) pana la bulgari e ditamai distanta. probabil ca avionul dus-intors pt 2 adulti si 2 copii a costat cam jumatate din cei 2800
*

Nu cred.Am zburat cu AirVia,companie bulgara dar au avioane noi Airbus 320-300.Eu cred ca Neckermann (la ei am facut rezervarea) a bagat mai mult de jumatate in buzunar si amaratilor aia cu hotelul le-a dat...ce a mai ramas.Altfel nu imi explic serviciile alea groaznice.

QUOTE(b34uen @ 25 Aug 2009, 08:50)
mult nu ar fi daca ai merge la un hotel de 5*. dar din descriere nu pare asa.
Dar incerca si in statiunile pentru nemti (Konstantin si Elena de exemplu), care au servicii mult mai bune decat cele in care vin mai mult romani.
*

Nessebar Beach este un hotel de 3 stele.Repet,nu hotelul a fost problema ci serviciile oferite de angajatii hotelului.De la camerista la bucatar.
Nu cred ca se face diferenta intre natii.Ba chiar hotelul a fost plin cu nemti,olandezi,polonezi si unguri.Si cativa romani.Si toti primeau aceiasi mancare si aveau aceleasi cameriste.

[quote=murfi,25 Aug 2009, 09:19]
[b]2810 eur?????
de banii astia te duceai in cele mai exotice insule.................
sunt pachete all inclusive din germania cu 2-500 eur de persoana/14 zile (neckermann de exemplu)
[/B]

Eu am platit 2810 E pentru 2 adulti si 2 copii.La cat m-ar fi ajuns concediul asta de care vorbesti tu?
La Neckermann am platit Bulgaria.Dar m-am convins...Culmea este ca mai si lucrez pentru ei,dar in alt domeniu.
Oricum,data viitoare voi merge la o agentie mai modesta.Astea mari isi cam fac de cap.

This post has been edited by carlo: 25 Aug 2009, 19:34

--------------------
+
murfi
post 25 Aug 2009, 19:41
Post #102

Membru autentic

uite aici niste preturi pentru nisipurile de aur cu plecare din germania inclusiv avion:

Attached thumbnail(s)
goldstrand.JPG ( Size: 96.81k ) Number of downloads: 2109

--------------------
+
klaus
post 25 Aug 2009, 21:36
Post #103

步步

Group: Moderatori

QUOTE(murfi @ 25 Aug 2009, 11:19)
Eu personal nu prea cumpar all-inlucsive pentru ca rareori mancarea este buna si risti sa mananci acelasi lucru pe toata perioada sejurului.
*

Cred ca nu ai fost la all inclusive la turci (la 5 stele) sau la egipteni. Sau in alte tari arabe.

Legat de uimirile de pe aici, as constata ca si la noi pentru 4 persoane la nessebar beach hotel, 14 zile, tot cam pe la 2800 euro iese, fara transport.
http://www.sejurulmeu.ro/cazare/bulgaria/s...sebar+beach.php
Pe mine 7 zile m-au costat 600 cazarea (apartament 2 camere) + 700 acareturile (din care vreo 200 genti si pantofi de dama).
Ori la 1500 euro se gasesc oferte in turcia la all inclusiv cu transport cu tot, iar serviciile sunt de departe mai bune in turcia.

Am insa colegi care au fost tot anul acesta in partea de sud a litoralului bulgar (la Sozopol) care au avut numai cuvinte de lauda si au prezentat o "factura" mult mai mica decat a mea, cu niste preturi corecte la restaurante.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
murfi
post 26 Aug 2009, 09:08
Post #104

Membru autentic

Pai nu prea se duc romanii in sudul bulgariei de aceea au preturi normale acolo. SI daca tot ai ajuns pana acolo de ce sa nu te duci la greci?

--------------------
+
Smiley
post 26 Aug 2009, 11:16
Post #105

Membru autentic

Sozopol e destul de aproape de Sunny Beach. iar Sunny Beach e suficient de "la sud" incat sa nu fie plin de romani

eu am fost pe la sfarsitul lui iunie si am stat la http://www.hotelslavyanski.com . am platit, dupa ce am primit niste reduceri pt numarul de zile, 68 de leva pe zi pentru un apartament fara AC, cu vedere la mare. doar cu micul dejun inclus. pranzul si cine le luam mereu pe la terase/restaurante.
in total, 3 adulti am platit ~800 euro pt cele 7 zile.

This post has been edited by Smiley: 26 Aug 2009, 11:16

--------------------
+
carlo
post 26 Aug 2009, 19:18
Post #106

Membru incepator

QUOTE(murfi @ 25 Aug 2009, 18:41)
uite aici niste preturi pentru nisipurile de aur cu plecare din germania inclusiv avion:
*

Cunosc treaba."Ab" inseamna "incepand de la..."
Preturile astea asa de mici sunt de obicei in afara vacantelor copiilor.Si eu nu pot pleca atunci.Si sa stii ca si in Germania se practica "abureala" in descrierea hotelului.

<span class='edit'>26 Aug 2009, 18:36:</span>
QUOTE(klaus @ 25 Aug 2009, 20:36)
Cred ca nu ai fost la all inclusive la turci (la 5 stele) sau la egipteni. Sau in alte tari arabe.

Legat de uimirile de pe aici, as constata ca si la noi pentru 4 persoane la nessebar beach hotel, 14 zile, tot cam pe la 2800 euro iese, fara transport.
http://www.sejurulmeu.ro/cazare/bulgaria/s...sebar+beach.php
Pe mine 7 zile m-au costat 600 cazarea (apartament 2 camere) + 700 acareturile (din care vreo 200 genti si pantofi de dama).
Ori la 1500 euro se gasesc oferte in turcia la all inclusiv cu transport cu tot, iar serviciile sunt de departe mai bune in turcia.

Am insa colegi care au fost tot anul acesta in partea de sud a litoralului bulgar (la Sozopol) care au avut numai cuvinte de lauda si au prezentat o "factura" mult mai mica decat a mea, cu niste preturi corecte la restaurante.
*

M-am mai linistit,cel putin nu sunt singurul... smile.gif
Si restaurantele din Sunny Beach au preturi corecte,numai ca atunci cand mergi cu all inclusiv nu mai planuiesti iesiri la restaurante.Sau cel putin nu foarte multe.Din pacate am fost nevoit.
Repet,statiunea este super si nici de hotel nu ma pot plange ci numai de serviciile de-acolo.
PS Am uitat sa trec in descrierea concediului un amanunt destul de important.Din pacate in partea negativa:in weekend,pe plaja,isi faceau aparitia tig...pardon,rromi.Se vedea pe ei ca au venit pusi pe fapte.Trebuia sa fii cu ochii in patru pentru ca altfel iti luau si nisipul de sub sezlong.

This post has been edited by carlo: 26 Aug 2009, 19:38

--------------------
+
recolta
post 2 Feb 2010, 10:33
Post #107

Membru incepator

Despre apartamentele de vanzare din Sunny Beach si din Bulgaria pe litoral in general ce parere aveti ?

Eu am gasit preturi de la 350euro/mp .

Garsoniere de la 9750 si apartamente de la 18000 Euro.
Pe mine ma bate gandul sa imi iau.
Multe oferte gasiti aici : http://apartamentinbulgaria.com/index.php?...hresults&pclass[]=5

Are cineva apartament in Bulgaria ? Cum e ?

--------------------
dacia supernova 2003 confort - B 28 GIU
+
Smiley
post 2 Feb 2010, 22:50
Post #108

Membru autentic

erau o gramada de anunturi pe acolo. dar gandeste-te daca merita sa dai atatia bani pentru cateva saptamani pe an.

ar renta daca ai incerca sa le inchiriezi altora, dar e de alergat.

--------------------
+
recolta
post 3 Feb 2010, 11:11
Post #109

Membru incepator

doua saptamani pe vara pentru mine poate si o iesire de 1 mai sau paste plus de inchiriat dar doar pentru prieteni . 10000 de euro sunt multi bani dar daca comparam cu cat ar costa o garsoniera pe litoralul nostru, pare ieftin.
cu vreo 5 saptamani de inchiriat la prieteni imi platesc taxele anuale, impozit, intretinere, etc.

--------------------
dacia supernova 2003 confort - B 28 GIU
+
Smiley
post 4 Feb 2010, 18:20
Post #110

Membru autentic

intrebarea e daca ai sau nu nevoie de asa ceva.
pare ieftin, dar gandeste-te si la ce te alegi de pe urma investitiei. in primul rand o sa fii legat de statiunea aia (vrei nu vrei, concediul de vara ti-l petreci acolo). nu stiu cat sunt taxele (impozit, intretinere etc) dar pare destul de complicat sa te ocupi si de o proprietate intr-o tara straina.

mai bine schimbi euroii in lei, ii pui la banca si folosesti dobanda pentru un sejur de 2 saptamani in orice statiune bulgareasca vrei tu smile.gif

--------------------
+
bulan
post 7 Feb 2010, 11:22
Post #111

Membru autentic

Ideea nu e rea pentru cei cu dare de mana.Dar in marea majoritate cei care au case de vacanta le tin doar pentru ei.Eu unul daca as avea o casa de vacanta intr-o statiune as incerca sa fac un site ca o baza de date cu altii care au case de vacante.Pe urma as face un troc gen vrei la mine in apartament la Sunny Beach in week-end eu ma duc in casa ta de vacanta din Busteni sau ma rog unde o ai.Chiar daca in stilul asta casa de vacanta personala nu produce dar macar economiseste folosind si tu casele altora.Sigur ca e mai mult decat complicat daca cei cu care faci trocul nu sunt minimum cunostinte.Eu personal cunosc trei frati care si-au facut toti trei vile intr-o statiune.Cand i-am intrebat de ce nu si-au facut vilele una la mare una la deal si una la munte m-au injurat ca alt raspuns nu au avut.

--------------------
a b c
+
rombul
post 7 Feb 2010, 13:51
Post #112

Membru autentic

From: bucuresti

acum vorbiti de Bansko-statiune montana super misto nu de litoral

--------------------
renault captur 0,9 tce 90 cp - B-21- ....
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
carlo
post 3 Mar 2010, 21:55
Post #113

Membru incepator

QUOTE(Smiley @ 4 Feb 2010, 17:20)
intrebarea e daca ai sau nu nevoie de asa ceva.
pare ieftin, dar gandeste-te si la ce te alegi de pe urma investitiei. in primul rand o sa fii legat de statiunea aia (vrei nu vrei, concediul de vara ti-l petreci acolo).  nu stiu cat sunt taxele (impozit, intretinere etc) dar pare destul de complicat sa te ocupi si de o proprietate intr-o tara straina.

Exact!Am avut si eu o casa de vacanta la Balaton si dupa 6 ani de tzepe si nervi am vandut-o in 2008.

--------------------
+
radian
post 10 Apr 2010, 08:27
Post #114

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

De Balcik n-are nimeni nimic de comentat? Puncte plus, puncte minus...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Villanueva
post 15 Apr 2010, 18:11
Post #115

Membru autentic

In Byala, la Byala Beach Resort a fost cineva ?
apartament_byala_beach_resort_byala_bulgaria/

--------------------
. . .
+
daniel4ro
post 15 Apr 2010, 18:20
Post #116

forumist anti

From: B U Z Ă U city

anul trecut am fost la Sunny Beach si mi-a placut
Anul asta voi merge la Elenite, complexul Royal Hotels, am prieteni care au fost si la turci, si la greci dar de 2 ani merg la Elenite...

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
bulan
post 15 Apr 2010, 19:05
Post #117

Membru autentic

QUOTE(bulan @ 12 Jul 2009, 10:07)
Cum noi nu suntem asa de dibaci in calculatoare am trimis-o pe madam bulan in oras cu urmatoarea sarcina:te duci in oras la prima agentie turistica care iti iese in cale si cumperi doua bilete la all incluse*** cel mai ieftin oriunde in Bulgaria!Norocul a facut sa gasim bilete pentru Sunny Beach cu 203 euro/7 zile de persoana.
*

Anul asta s-a dus madam bulan la agentie si cu rezervare timpurie a gasit sejurul la doar 121 euro+6 euro taxa de statiune.Asa ca a platit un sejur pentru inceput de iunie si inca un sejur la sfarsit de septembrie.Cu doar 508 euro vom sta de doua ori cate 7 zile ca niste plosnite la acelasi hotel Amfora 3* AI din Sunny Beach.

--------------------
a b c
+
Smiley
post 16 Apr 2010, 09:41
Post #118

Membru autentic

nu uita sa faci din timp lista cu toate obiectivele turistice din zona tongue.gif

--------------------
+
bulan
post 16 Apr 2010, 15:39
Post #119

Membru autentic

Lista au facut-o altii mai trebuie doar sa ne miscam posterioarele imense pe la obiectivele turistice ca ele: http://www.picturesofbulgaria.com/region/burgas.html nu vin la noi.
Oricum de data asta se termina sejurul sambata dimineata.Chiar daca nu voi vizita tot ce este in lista de mai sus macar voi face o tura de la Sunny Beach pana in Granita cu Turcia la Rezovo.
Pe 29-05-2010 sunt la mare sunt la soare si bineinteles la restaurant si la bar.
Edit 1:In mod special obiectivul asta: http://www.picturesofbulgaria.com/article/beglik_tash.html vreu sa-l vad.
Am facut ceva sapaturi pe net si am vazut ca acest obiectiv turistic este doar la cativa kilometri de oras si-a fost descoperit abia acum cativa ani.Este chiar interesant cum a putut sta ascuns mii de ani chiar in apropierea unui oras fie el cat de mic.

This post has been edited by bulan: 16 Apr 2010, 15:46

--------------------
a b c
+
pasion
post 24 Jul 2010, 11:34
Post #120

Membru incepator

pe 8 august o sa merg si eu in statiunea Sunny beach,la hotel helena park.Intrebarea mea este ,cum e mai bine sa fac cu banii ? Sa merg cu euro si sa schimb acolo in leva ,sa schimb in leva la giurgiu sau sa ma duc cu lei si sa schimb acolo in leva? La dilema asta poate sa-mi raspunda cineva ?...exclus cardul !

--------------------
vw passat 2006 variant - B 108795
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:49
Forum Renault