ati umblat vreodata noaptea printr-un cimitir?
![]() ![]() ![]() |
ati umblat vreodata noaptea printr-un cimitir?
walleye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
628 nu hraniti moderatorii
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci du-te-n spume ca esti dement! Mi-au dat lacrimile dracu'....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ciombe, ai fost cel mai tare!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
Daca tot vorbim despre noapte in cimitir, stiti povestea: in nu stiu care sat/oras, ca sa se ajunga la gara, la trenul de la 05.00 dimineata care ducea navetistii la oras, era mai scurt daca se mergea prin cimitir. Intr-o seara, o baba isi pastea tapul pe acolo si ghinion, tapul a cazut intr-o gropa proaspat sapata. Baba, care de frica sa nu i se fure tapul peste noapte, s-a bagat si ea cu tapul in groapa, in speranta ca a doua zi de dimineata, vor veni groparii si ii vor scoate pe amandoi de acolo. Se face dimineata, si un navetist, grabit in drum spre gara, aude dintr-o groapa rugamintea babei de a o scoate de acolo. Omul, isi zice ca nu ar fi rau sa o ajute pe sarmana femeie, dar baba i-a dat prima data tapul sa-l scoata. Se zice ca omul pe intuneric, a pipait capul tapului, a dat de coarne si a facut infarct, crezand ca este altceva, nu prea greu de inchipuit ce. In fine, ideea este ca povestea asta deja este folclor de cartier, am auzit-o de la mai multe persoane, fiecare spunand ca e din satul / orasul lui.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Aveam o prietena prin liceu .... si ii placea sa se plimbe prin cimitir....uneori si noaptea....
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
- B - 38/90/909 - WWK
2008/2008/2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Jul 2006, 18:54) AI mah ca nu era o "fetita" daia cum crezi tu ea era fata cuminte se imbraca numai in negru se ruja cu ruj negru avea 17 mii de cercei in ureche, sfarc , limba, arcada, buric si mai stiu eu unde ! Avea ea o senzatie placuta cand se plimba prin cimitir ! Si nu ti-a propus sa o faceti noapte pe crucea unui babalac sa faca el spume in cosciug ! In rest ce sa nu-ti placa la o plimbare relaxanta prin cimitir sa simti adierea lina si rece a mirosului de tamaie si lumanari arse, sa vezi florile impunatoare si plecut mirositoare a tamaie si sa citesti sms-ul scris pe acea panglica draguta gen: "nu te vom uita niciodata" canci dupa 1 an nu te mai stie nimeni sau "Maria, Ion si Ghita regreta tragica despartire" . In fine i total eu zic ca e bine sa ai o prietena acre sa adore aceste plimbari ! Acestea fiind zise va urez plimbare placuta prin Cimitirul Belu eu stau la groapa 14 alea 3 langa pomul fructifer ![]() Sanatate si numa bine , Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
'06 Pref 1,5dci Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Jesus...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
'06 Pref 1,5dci Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
nu mai pooot am ras cu lacrimi
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
Serenissimo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 July 06 ![]() |
Am petrecut o astfel de noapte, la un cimitir gardat de un amic de-al meu, care era gardian public...Atmosfera, pilitura, muzica...ambianta.
Era un pic cam racoare in cimitir, totusi (desi era mijlocul lui august), fapt caruia nu i-am dat importanta atunci, dar dupa ce m-am documentat un pik in domeniul "necro", am inteles ca mai fusesera si altii la acel mic party. Sau nu?!?... This post has been edited by Serenissimo: 8 Jul 2006, 00:29 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- CL 11 111
2005 1.6 MPI
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 3 Jul 2006, 15:02) si sa citesti sms-ul scris pe acea panglica draguta gen: "nu te vom uita niciodata" canci dupa 1 an nu te mai stie nimeni asta cu sms-ul este super tare. dar mai sint si alea de pe morminte. au unii o imaginatie... de ramii masca. si on topic: ce dracu sa patesti in cimitir noaptea? poate doar sa te muste un ciine sau sa-ti dea un boschetar una in cap, dar asta se poate intimpla si ziua. in rest aia dorm de n-au treaba. |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cimitiru evoca amintiri placute in mintea mea
![]() Era unu din putinele locuri pe vreme lu Ceasca unde ne puteam aduna sa chefuim asa cum voiam, fara sa ne fugareasca politia, pardon, militia ![]() Si unde nu deschidea nici unu geamu sa strige "Mai taceti naibii cu chitarile voastre, ca oamenii muncii se odihneste", iar daca o facea ii puneam repede capacu la loc ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Eu auzisem de o alta povestioara cu mersul in cimitir. Cica niste tineri au pus pariu ca unul dintre ei nu are curajul sa mearga in cimitir la 12 noaptea.
Bineinteles ca omul sa imbarbatat si a plecat in cimitir la 12 noaptea. Dovada era sa infinga un cutit intr-un mormant din capatul cimitirului. Cum era noapte, iarna si frig, respectivul dupa ce a infipt cutitul in mormant, cand a dat sa plece, s-a agatat haina mare de iarna de cutit, iar imaginatia probabil ia spus ca il retine cineva in semn de protest si a facut omul infarct. ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
- XX 55 SEB
2005
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Seb_ @ 10 Jul 2006, 20:49) Eu auzisem de o alta povestioara cu mersul in cimitir. Cica niste tineri au pus pariu ca unul dintre ei nu are curajul sa mearga in cimitir la 12 noaptea. Bineinteles ca omul sa imbarbatat si a plecat in cimitir la 12 noaptea. Dovada era sa infinga un cutit intr-un mormant din capatul cimitirului. Cum era noapte, iarna si frig, respectivul dupa ce a infipt cutitul in mormant, cand a dat sa plece, s-a agatat haina mare de iarna de cutit, iar imaginatia probabil ia spus ca il retine cineva in semn de protest si a facut omul infarct. ![]() Am auzit si eu asa ceva dar .... no comment ! Nu ma sperii ca domne ma i-a mortu de craci si ma mananca dar asa locul acela unde stii ca zac oameni ma cam sperie nu ma atrage ( prea multe filme de groaza ). O mica poveste aveam vro 14 ani cred nu mai stiu sigur in fine era seara la tara la bunici . Era ora 21 impreuna cu fratele meu si prietenii mei am plecfat spre discoteca fericire pe capu meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Concluzia: Nu au iesit stafiile , zombiurile, liliecii si altceva ( o curva nu iesea ![]() Asa ca lume in caz ca apare o stafie in fata voastra sa va faceti cruce cu limba ![]() Hai astea fiind zise va invit la o bere : " berea CAVOU rece ca mortu " (Parazitii) Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu puradel la pubertate fiind, cand imi petreceam verile la bunici, seara/noaptea ieseam in sat "la agatat" sau la o bere cu baietii.Problema e ca bunicii mei stau pe o ulita paralela cu drumul care trecea prin sat si ca sa ajung la drum, si de acolo ma departe in treaba mea, aveam 2 alternative: sa merg 10 minute pe ulita neluminata si plina de caini pana ce dadeam de asfalt sau sa o iau eu frumos prin curtea bisericii (cimitirul fiind la cativa metri de cararea pe care trebuia sa merg..) Ei bine in fiecare seara asta era mare incercare si stateam minute in sir pe ganduri nestiind ce abordare a problemei sa aleg
![]() ![]() ![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Ci_co |
![]()
|
Amin ! my brother
Bah mai bea si tu niste cimitirol inainte de a main trece prin cimitir eu intodeauna tigari la mine > tigarile DECES si un pahar de TAMAIOASA ! Succes lumee 1 Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
- B XX BEB
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
De prin cimitire nu prea am amintiri dar de pustan "satanist" ce eram alaturi de alti prieteni si ei la fel de satanisti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut liceul linga Ghencea si ne intorceam acasa trecind printr-o margine a cimitirului (ca sa zic asa era un soi de Pipera a cimitirelor: se construia intr-o...veselie + "casele" erau din ce in ce mai mari iar strazile din ce in ce mai strimite). Intr-o zi am gasit un craniu in drumul nostru (Dumnezeu sa-l odihneasca pe apartinator) si gasca a incercat, fara succes, sa mi-l plaseza mie pe motiv ca dadeam la medicina ("ia-l nene ca e proaspat - uite: are ultimul firmware"). In final l-au luat si l-au pus pe gard la unitatea militara
![]() Asa ca pot sa zic: am petrecut si zile frumoase in cimitir! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Un topic frumos si uitat.Nu mai baga nimeni nici o poveste?
|
--------------------
a
b
c
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pe mine putine chestii ma mai sperie, dar in nici un caz cimiterele. In schimb nu prea am avut ocazia plimbarilor printre cei dusi, desi recunosc ca reprezinta izvoare de inspiratie...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Marcel Moclinda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 January 08 ![]() |
tare fain topicu da pe mine nu ma sperie cenzurat mai ales k de mik mergeam cu preotu la inmormantari am si pus mana pe morti si nu mi frik acuma sunt ultimu an la seminaru teologic din timisoara si am la activ cam 500 de inmormantari de toate soiurile de morti, accidente rutiere, am vazut cu craniu perforat si etc....
Motto: De mort sa nu iti fie frica ,,, ca ala nu iti face nimik da de cel viu frica sa ai k poate sa te omoare |
--------------------
Dacia
Solenza
- TM 31 MMN
2004 Confort 1.4MPI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
invatza sa scri k o sa speri morti daca nu sti sa le scri numele pe piatra funerara.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Marcel Moclinda, si ce esti tu la seminarul teologic in ultimul an? Femeie de servici?
Daca ai tine o slujba precum scrii, si mor.tii ar lua-o la sanatoasa prin cimitir |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Radem, glumim, dar nu parasim incinta.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(Marcel Moclinda @ 1 Feb 2008, 00:36) am la activ cam 500 de inmormantari de toate soiurile de morti, accidente rutiere, am vazut cu craniu perforat si etc.... Cat de tehnica si cat de seaca poate suna afirmatia ta...O simpla statistica, rece si nepasatoare pentru tine, dar 500 de familii indurerate si destine curmate de partea cealalta.. ![]() Normal ca acel cadavru nu se mai misca, cu doua conditii: sa nu fie moarte clinica si sa-si revina sau daca daca nu a fost autopsiat, poate sa traga parturi, datorita gazelor interne. Asa ca nu ne spui nimic nou. Tu ar trebui sa ne spui, nepunand atata accent pe "craniul ala perforat" ca mai exista ceva ce supravietuieste dupa decesul fizic, acel suflet (sau forma energetica a constiintei), care este obiectul viitoarei tale meserii si fata de care ar trebui sa ai macar respect. La asta ar trebui sa te gandesti ca la ceva ce ai putea sa intalnesti prin cimitir. Stai jos, ai doi pentru azi! ![]() As vrea sa te vad la dezgroparea unui moroi, daca ai mai avea acelasi curaj. ![]() This post has been edited by CIPTUNING: 1 Feb 2008, 19:10 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Liceul Teologic Ortodox din Timisoara, dupa cate stiu eu, s-a desfiintat in 2004 dar functioneaza, parca, o clasa cu profil teologic in cadrul Liceului Pedagogic "Carmen Sylva". Oricum tare ma indoiesc ca Marcel e seminarist...
On: am dormit in cort, singur, in cimitirul Manastirii Moldovita. Totul a fost ok. Nu la fel de ok a fost cand am dormit, tot in cort, pe camp, langa o parcare la cativa Km de Piatra Neamt... Eu cu cenzurat sunt pe pace cu cei vii da morti am nacazuri ![]() |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Sinaxis- fara suparare dar ori ai dreptate, ori nici voua nu va vine sa credeti (sau nu vreti) ce specimene umane ajung sa termine seminarul sau facultatea. La fel cum eu nu pot generaliza, spunand ca sunt toti la fel ca impricinatul de mai sus, nici tu nu poti nega faptul ca mai "scapa" cate un pastor de felul asta, care va fi de fapt, un cioban pus pe mulsul turmei....
De ce este cenzurat de catre forum, pluralul accentuat al cuvantului "mort"? Doar pentru ca este parte a unei vorbe de duh (injuraturi) ? ![]() This post has been edited by CIPTUNING: 2 Feb 2008, 11:02 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:53 |