DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ati umblat vreodata noaptea printr-un cimitir?

walleye
post 19 Jun 2006, 10:47
Post #31

Membru

Group: Banned
From: Timisoara

zi-mi si mie cum omori tu gugustiuci cu pusca de 4,5 ca io ceva mai mare decit o vrabie n-am fost in stare sa dau jos, gugustiucii isi luau zborul de n-aveau nici o taina, ma rog, mai putin unul pe care l-am atins la cap dar ala era aproape.

--------------------
Alco Century - Monon 404 628
nu hraniti moderatorii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 19 Jun 2006, 11:19
Post #32

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Deci du-te-n spume ca esti dement! Mi-au dat lacrimile dracu'....

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Sony
post 20 Jun 2006, 11:45
Post #33

Membru autentic

From: Ban Land

Ciombe, ai fost cel mai tare! radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
gibonu
post 20 Jun 2006, 15:22
Post #34

Membru autentic

Daca tot vorbim despre noapte in cimitir, stiti povestea: in nu stiu care sat/oras, ca sa se ajunga la gara, la trenul de la 05.00 dimineata care ducea navetistii la oras, era mai scurt daca se mergea prin cimitir. Intr-o seara, o baba isi pastea tapul pe acolo si ghinion, tapul a cazut intr-o gropa proaspat sapata. Baba, care de frica sa nu i se fure tapul peste noapte, s-a bagat si ea cu tapul in groapa, in speranta ca a doua zi de dimineata, vor veni groparii si ii vor scoate pe amandoi de acolo. Se face dimineata, si un navetist, grabit in drum spre gara, aude dintr-o groapa rugamintea babei de a o scoate de acolo. Omul, isi zice ca nu ar fi rau sa o ajute pe sarmana femeie, dar baba i-a dat prima data tapul sa-l scoata. Se zice ca omul pe intuneric, a pipait capul tapului, a dat de coarne si a facut infarct, crezand ca este altceva, nu prea greu de inchipuit ce. In fine, ideea este ca povestea asta deja este folclor de cartier, am auzit-o de la mai multe persoane, fiecare spunand ca e din satul / orasul lui.

--------------------
Mitsubishi Lancer - B 00 XXX Inform 1.5
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
menta
post 3 Jul 2006, 01:13
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

Aveam o prietena prin liceu .... si ii placea sa se plimbe prin cimitir....uneori si noaptea....

--------------------
Dacia Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour - B - 38/90/909 - WWK 2008/2008/2006
+
Marty
post 3 Jul 2006, 07:54
Post #36

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(menta @ 3 Jul 2006, 02:13)
Aveam o prietena  prin liceu .... si ii placea sa se plimbe prin cimitir....uneori si noaptea....
*

Si cit costa o "plimbare" ?

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Ci_co
post 3 Jul 2006, 14:02
Post #37

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

QUOTE(Marty @ 3 Jul 2006, 18:54)
Si cit costa o "plimbare" ?
*

AI mah ca nu era o "fetita" daia cum crezi tu ea era fata cuminte se imbraca numai in negru se ruja cu ruj negru avea 17 mii de cercei in ureche, sfarc , limba, arcada, buric si mai stiu eu unde ! Avea ea o senzatie placuta cand se plimba prin cimitir ! Si nu ti-a propus sa o faceti noapte pe crucea unui babalac sa faca el spume in cosciug ! In rest ce sa nu-ti placa la o plimbare relaxanta prin cimitir sa simti adierea lina si rece a mirosului de tamaie si lumanari arse, sa vezi florile impunatoare si plecut mirositoare a tamaie si sa citesti sms-ul scris pe acea panglica draguta gen: "nu te vom uita niciodata" canci dupa 1 an nu te mai stie nimeni sau "Maria, Ion si Ghita regreta tragica despartire" . In fine i total eu zic ca e bine sa ai o prietena acre sa adore aceste plimbari !

Acestea fiind zise va urez plimbare placuta prin Cimitirul Belu eu stau la groapa 14 alea 3 langa pomul fructifer biggrin.gif

Sanatate si numa bine ,
Ci_co

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ - B XX BEB '06 Pref 1,5dci
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
AND
post 3 Jul 2006, 14:04
Post #38

Membru autentic

Jesus... ohmy.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
Ci_co
post 3 Jul 2006, 14:08
Post #39

QUOTE(AND @ 4 Jul 2006, 01:04)
Jesus...  ohmy.gif
*

Nu te speria am glumit radmasa.gif radmasa.gif ! Sau cine stie 243.gif

Nu ai sa ma vezi pe mine intr-un cimitir, abia ma duc de Paste si eu stiu la zile de pomana !(Ziua ) ca noaptea nu prea sunt sanse ! Ma uit la filme e groaza prea des si vad prea multii zombii ! icon_mrgreen.gif

Salutare si ReSpEcT,

Ci_co

--------------------
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
koki
post 3 Jul 2006, 14:13
Post #40

Membru incepator

nu mai pooot am ras cu lacrimi smile.gif aici se vad exact care sunt "nebunii" forumului smile.gif)))

--------------------
dacia 1310 - b 31 dog
+
Serenissimo
post 8 Jul 2006, 00:28
Post #41

Membru incepator

Am petrecut o astfel de noapte, la un cimitir gardat de un amic de-al meu, care era gardian public...Atmosfera, pilitura, muzica...ambianta.
Era un pic cam racoare in cimitir, totusi (desi era mijlocul lui august), fapt caruia nu i-am dat importanta atunci, dar dupa ce m-am documentat un pik in domeniul "necro", am inteles ca mai fusesera si altii la acel mic party. Sau nu?!?...

This post has been edited by Serenissimo: 8 Jul 2006, 00:29

--------------------
Dacia Logan Laureate - CL 11 111 2005 1.6 MPI
+
ovidiusoft
post 8 Jul 2006, 11:51
Post #42

Membru de sub patura

QUOTE(AND @ 3 Jul 2006, 15:04)
Jesus...  ohmy.gif
*

A, daca vine si Jesus sa ma chemati si pe mine... biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
imogen
post 9 Jul 2006, 12:58
Post #43

Membru incepator

QUOTE(Ci_co @ 3 Jul 2006, 15:02)
si sa citesti sms-ul scris pe acea panglica draguta gen: "nu te vom uita niciodata" canci dupa 1 an nu te mai stie nimeni

asta cu sms-ul este super tare. dar mai sint si alea de pe morminte. au unii o imaginatie... de ramii masca.

si on topic: ce dracu sa patesti in cimitir noaptea? poate doar sa te muste un ciine sau sa-ti dea un boschetar una in cap, dar asta se poate intimpla si ziua. in rest aia dorm de n-au treaba.

--------------------
+
paulp
post 9 Jul 2006, 14:37
Post #44

Bagator de seama!

From: Iasi

Cimitiru evoca amintiri placute in mintea mea smile.gif
Era unu din putinele locuri pe vreme lu Ceasca unde ne puteam aduna sa chefuim asa cum voiam, fara sa ne fugareasca politia, pardon, militia smile.gif
Si unde nu deschidea nici unu geamu sa strige "Mai taceti naibii cu chitarile voastre, ca oamenii muncii se odihneste", iar daca o facea ii puneam repede capacu la loc wink.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
Seb_
post 10 Jul 2006, 09:49
Post #45

Membru activ

Eu auzisem de o alta povestioara cu mersul in cimitir. Cica niste tineri au pus pariu ca unul dintre ei nu are curajul sa mearga in cimitir la 12 noaptea.
Bineinteles ca omul sa imbarbatat si a plecat in cimitir la 12 noaptea. Dovada era sa infinga un cutit intr-un mormant din capatul cimitirului.
Cum era noapte, iarna si frig, respectivul dupa ce a infipt cutitul in mormant, cand a dat sa plece, s-a agatat haina mare de iarna de cutit, iar imaginatia probabil ia spus ca il retine cineva in semn de protest si a facut omul infarct. blink.gif

--------------------
DACIA LAUREATE 1,4MPI - XX 55 SEB 2005
+
Ci_co
post 10 Jul 2006, 13:29
Post #46

QUOTE(Seb_ @ 10 Jul 2006, 20:49)
Eu auzisem de o alta povestioara cu mersul in cimitir. Cica niste tineri au pus pariu ca unul dintre ei nu are curajul sa mearga in cimitir la 12 noaptea.
Bineinteles ca omul sa imbarbatat si a plecat in cimitir la 12 noaptea. Dovada era sa infinga un cutit intr-un mormant din capatul cimitirului.
Cum era noapte, iarna si frig, respectivul dupa ce a infipt cutitul in mormant, cand a dat sa plece, s-a agatat haina mare de iarna de cutit, iar imaginatia probabil ia spus ca il retine cineva in semn de protest si a facut omul infarct. blink.gif
*

Am auzit si eu asa ceva dar .... no comment ! Nu ma sperii ca domne ma i-a mortu de craci si ma mananca dar asa locul acela unde stii ca zac oameni ma cam sperie nu ma atrage ( prea multe filme de groaza ).
O mica poveste aveam vro 14 ani cred nu mai stiu sigur in fine era seara la tara la bunici . Era ora 21 impreuna cu fratele meu si prietenii mei am plecfat spre discoteca fericire pe capu meu biggrin.gif mergem noi la "discoteca" in sat era defapt caminul cultural, stam dansam chefuim eu fiind mai mic trageam spre casa pe la vro 3 noaptea tarziu pt mine blush.gif eu obosit trageam de fratele meu sa ma duca si pe mine pana mai spre casa ca eram si eu mic si speriat unsure.gif bun bulangiu nu a vrut a zis sa ma duc singur ca el era ocupat cu tarancutele mad.gif toate bune si frumoase pana aici cand ma hotarasc sa plec eu mare smeker, bun aci urmeaza partea proasta a povestii . Treaba era ca trebuia sa traversez un pod pe care cineva la botezat punandu-si streangul de gat ce om destept si am auzit povesti cum ca noapte cine trece pe acolo vede stafii , zombii, lilieci , curve alea alea eu aveam arma secreta pe care mi-a zis-o cineva ( sa-mi fac cruce cu limba) wacko.gif ce prostii credeam si eu , asa cand ajung la pod parca urama sa trec Dunarea cu toate ca podul avea doar 15 m lungime dar eram speriat ajung in dreptul podului si inainte sa trec podul incep ce ?? sa-mi fac cruce in gura cu limba Doamne ce prost eram inainte nu ca ar fi o diferenta acu tongue.gif dar dupa ce am traversat podul 1 km pana acasa nu m-am mai oprit din alergat !
Concluzia: Nu au iesit stafiile , zombiurile, liliecii si altceva ( o curva nu iesea biggrin.gif ) !

Asa ca lume in caz ca apare o stafie in fata voastra sa va faceti cruce cu limba smile.gif) ! Treaba asta era de la un mos care ne-a povestit ca s-a intalnit cu o fantoma si a scapat de ea numai dupa ce si-a facut cruce cu limba, cand l-am intrebat de ce cu lumba si nu cu mana ne-a raspuns asa: " pei cand am vazut fantoma in fata mea nu ma mai puteam misca eram blocat" !!

Hai astea fiind zise va invit la o bere : " berea CAVOU rece ca mortu " (Parazitii)

Ci_co

--------------------
+
Zippy
post 11 Jul 2006, 00:19
Post #47

Membru din 2003

Si eu puradel la pubertate fiind, cand imi petreceam verile la bunici, seara/noaptea ieseam in sat "la agatat" sau la o bere cu baietii.Problema e ca bunicii mei stau pe o ulita paralela cu drumul care trecea prin sat si ca sa ajung la drum, si de acolo ma departe in treaba mea, aveam 2 alternative: sa merg 10 minute pe ulita neluminata si plina de caini pana ce dadeam de asfalt sau sa o iau eu frumos prin curtea bisericii (cimitirul fiind la cativa metri de cararea pe care trebuia sa merg..) Ei bine in fiecare seara asta era mare incercare si stateam minute in sir pe ganduri nestiind ce abordare a problemei sa aleg tongue.gif De cele mai multe ori o luam prin cimitir dupa ce in prealabil imi faceam 3 rugaciuni, 20 cruci cu limba in gura si o dusca de tuica (deh..bunici din Vrancea biggrin.gif) Trebuia mult curaj sa ajung pana acolo mai ales ca singura lumina pe ulita era pe un stalp-o lumina difuza.. combinata cu umbrele copacilor din cimitir+zgomote produse de vant si diferite animale (pasari nocturne, pisici, caini) plus ca aveam mereu senzatia ca sunt urmarit de cineva in cimitirul ala si ma uitam ba in spate ba in dreapta la cimitir (si mereu mi se parea ca vad chestii..).De cele mai multe ori o rupeam la fuga si alergam ca la 100 m viteza si de fiecare data imi juram ca n-o sa mai trec pe acolo..La intoarcere era alta poveste, de cele mai multe ori fiind afumat de 2-3 beri si n-aveam nici un stres.Chiar si asa intr-o noapte cand ma intorceam mergeam pe aceeasi carare prin mijlocul cimitirului si cand am ajuns la intrarea pe ultia in fata bisericii era o baba (nebuna ILinca ) care blestema si injura in fata bisericii in genunchi.Cand am dat ochii cu ea am simtit ca imi ingheata inima (o senzatie rara) si am fugit pana acasa cat m-au tinut picioarele..De atunci n-am mai umblat noaptea prin cimitirul ala.Acum ca am masina sunt obligat sa aleg cealalta varianta biggrin.gif

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA - B 97 Z I P ] 2014
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
Ci_co
post 11 Jul 2006, 09:36
Post #48

Amin ! my brother

Bah mai bea si tu niste cimitirol inainte de a main trece prin cimitir eu intodeauna tigari la mine > tigarile DECES si un pahar de TAMAIOASA !
Succes lumee 1
Ci_co

--------------------
+
Pedro
post 11 Jul 2006, 10:04
Post #49

Membru autentic

De prin cimitire nu prea am amintiri dar de pustan "satanist" ce eram alaturi de alti prieteni si ei la fel de satanisti wacko.gif hotaram sa intram intr-o ditamai biserica cu convingerile noastre belzebutiene sa ne distram pe seama credinciosilor, "fraierii". Nus cum naiba da tot teribilismul nostru a disparut odata intrati si am sfarsit prin a saruta icoanele ca toti ceilalti radmasa.gif

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
EEN
post 16 Jul 2006, 10:51
Post #50

Membru

Eu am facut liceul linga Ghencea si ne intorceam acasa trecind printr-o margine a cimitirului (ca sa zic asa era un soi de Pipera a cimitirelor: se construia intr-o...veselie + "casele" erau din ce in ce mai mari iar strazile din ce in ce mai strimite). Intr-o zi am gasit un craniu in drumul nostru (Dumnezeu sa-l odihneasca pe apartinator) si gasca a incercat, fara succes, sa mi-l plaseza mie pe motiv ca dadeam la medicina ("ia-l nene ca e proaspat - uite: are ultimul firmware"). In final l-au luat si l-au pus pe gard la unitatea militara smile.gif dupa care am plecat sa luam cite o Saniuta.

Asa ca pot sa zic: am petrecut si zile frumoase in cimitir! radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
bulan
post 25 Nov 2007, 15:32
Post #51

Membru autentic

Un topic frumos si uitat.Nu mai baga nimeni nici o poveste?

--------------------
a b c
+
AmunDei
post 25 Nov 2007, 20:38
Post #52

Fără turbo viața e pustiu...

From: Cucuveieni Deal

Pe mine putine chestii ma mai sperie, dar in nici un caz cimiterele. In schimb nu prea am avut ocazia plimbarilor printre cei dusi, desi recunosc ca reprezinta izvoare de inspiratie...

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
+
Marcel Moclinda
post 1 Feb 2008, 00:36
Post #53

Membru incepator

tare fain topicu da pe mine nu ma sperie cenzurat mai ales k de mik mergeam cu preotu la inmormantari am si pus mana pe morti si nu mi frik acuma sunt ultimu an la seminaru teologic din timisoara si am la activ cam 500 de inmormantari de toate soiurile de morti, accidente rutiere, am vazut cu craniu perforat si etc....
Motto: De mort sa nu iti fie frica ,,, ca ala nu iti face nimik da de cel viu frica sa ai k poate sa te omoare

--------------------
Dacia Solenza - TM 31 MMN 2004 Confort 1.4MPI
+
pastrama
post 1 Feb 2008, 00:45
Post #54

scursura umana

From: Ct

invatza sa scri k o sa speri morti daca nu sti sa le scri numele pe piatra funerara.

--------------------
Tedei - -
+
semit
post 1 Feb 2008, 00:51
Post #55

Private Spice

Group: Moderatori

radmasa.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
klaus
post 1 Feb 2008, 10:13
Post #56

步步

Group: Moderatori

Marcel Moclinda, si ce esti tu la seminarul teologic in ultimul an? Femeie de servici?
Daca ai tine o slujba precum scrii, si mor.tii ar lua-o la sanatoasa prin cimitir

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tribunul
post 1 Feb 2008, 10:18
Post #57

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Radem, glumim, dar nu parasim incinta.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
CIPTUNING
post 1 Feb 2008, 18:59
Post #58

Membru autentic

QUOTE(Marcel Moclinda @ 1 Feb 2008, 00:36)
am la activ cam 500 de inmormantari de toate soiurile de morti, accidente rutiere, am vazut cu craniu perforat si etc....

*

Cat de tehnica si cat de seaca poate suna afirmatia ta...O simpla statistica, rece si nepasatoare pentru tine, dar 500 de familii indurerate si destine curmate de partea cealalta.. sad.gif Nu e nimic de anormal, desigur, este o meserie ca oricare alta si asta a ta. Altii tin socoteala sacilor de cartofi vanduti, a motoarelor refacute, a peretilor zugraviti..
Normal ca acel cadavru nu se mai misca, cu doua conditii: sa nu fie moarte clinica si sa-si revina sau daca daca nu a fost autopsiat, poate sa traga parturi, datorita gazelor interne. Asa ca nu ne spui nimic nou. Tu ar trebui sa ne spui, nepunand atata accent pe "craniul ala perforat" ca mai exista ceva ce supravietuieste dupa decesul fizic, acel suflet (sau forma energetica a constiintei), care este obiectul viitoarei tale meserii si fata de care ar trebui sa ai macar respect. La asta ar trebui sa te gandesti ca la ceva ce ai putea sa intalnesti prin cimitir. Stai jos, ai doi pentru azi! popa.gif
As vrea sa te vad la dezgroparea unui moroi, daca ai mai avea acelasi curaj. wink.gif

This post has been edited by CIPTUNING: 1 Feb 2008, 19:10

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
sinaxis
post 1 Feb 2008, 20:20
Post #59

Membru autentic

Liceul Teologic Ortodox din Timisoara, dupa cate stiu eu, s-a desfiintat in 2004 dar functioneaza, parca, o clasa cu profil teologic in cadrul Liceului Pedagogic "Carmen Sylva". Oricum tare ma indoiesc ca Marcel e seminarist...
On: am dormit in cort, singur, in cimitirul Manastirii Moldovita. Totul a fost ok. Nu la fel de ok a fost cand am dormit, tot in cort, pe camp, langa o parcare la cativa Km de Piatra Neamt...
Eu cu cenzurat sunt pe pace cu cei vii da morti am nacazuri wink.gif

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
CIPTUNING
post 1 Feb 2008, 22:05
Post #60

Membru autentic

Sinaxis- fara suparare dar ori ai dreptate, ori nici voua nu va vine sa credeti (sau nu vreti) ce specimene umane ajung sa termine seminarul sau facultatea. La fel cum eu nu pot generaliza, spunand ca sunt toti la fel ca impricinatul de mai sus, nici tu nu poti nega faptul ca mai "scapa" cate un pastor de felul asta, care va fi de fapt, un cioban pus pe mulsul turmei....

De ce este cenzurat de catre forum, pluralul accentuat al cuvantului "mort"? Doar pentru ca este parte a unei vorbe de duh (injuraturi) ? tongue.gif

This post has been edited by CIPTUNING: 2 Feb 2008, 11:02

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 06:53
Forum Renault