Janta Sinaia si anvelopa Continental
![]() ![]() ![]() |
Janta Sinaia si anvelopa Continental
adrian.paul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Prin Vitan cred, dar nu stiu daca au descompletate.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Naspa .... adica pentru una tre' sa cumpar tot setul de 4?
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
...daca ai luat vreo groapa le schimbi pe casco...iti plateste casco cate o singura bucata...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
si cam cat e setul de 4, in vitan?
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
adrian.paul |
![]()
|
sunt in discutii cu aia de la casco pentru ca ei cam fac figuri
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Am luat si eu o groapa si am indoit o janta. Nu e foarte tare, daca nu stii sa te uiti nici nu se vede, dar pentru linistea ( si poate si siguranta ) mea as vrea sa o schimb si sa o pun rezerva.
Stie cineva pretul la jenti de aluminiu Sinaia sau cum se numesc cele stock de pe Ambition ? A indreptat cineva o janta de asta ? Cam cat costa ? |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Sori |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 June 05 From: Timisoara ![]() |
Salut,
Am avut si eu problema asta. La dealer in Timisoara costa 360 RON. Eu am luat-o de la un magazin de piese auto (Ciclop) din Timisoara si a costat 300 RON. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- TM-xx-AKO
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Cand ai fost la Ciclop ? Le au pe stoc sau dureaza pana aduc ?
Dau si la bucata sau numai toate 4 ? Pretul este pe bucata sau pe set ? |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am indoit si eu janta din dreapta fata ,am indoit marginea sa ridicat putin.are ceva?
This post has been edited by salutcalin2002: 23 Aug 2006, 12:26 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
daca nu pierde presiune n-are nimic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sori |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vsebas @ 23 Aug 2006, 12:27) Cand ai fost la Ciclop ? Le au pe stoc sau dureaza pana aduc ? Dau si la bucata sau numai toate 4 ? Pretul este pe bucata sau pe set ? Am fost acum vreo luna jumate si dadeau la bucata . Aveau pe stoc atunci vreo 5 bucati. Am vazut ca aveau si faruri si stopuri de Logan mai ieftine ca la dealer. Am montat anvelopa la vulcanizarea de pe Pestelozzi inainte de liceul Calderon cu 15 RON cu tot cu echilibrat. La deaer e 50 RON. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- TM-xx-AKO
|
|
Sori |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- TM-xx-AKO
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
gata am reparat-o dat cu ciocanul in ea la vulcanizare .am fost la vulcanizare prt umflatul rotii stangi care nu o lovisem si avea o presiune de .1.6 bar si cea indoita tot 2 in cap avea ciudat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 24 Aug 2006, 22:57) gata am reparat-o dat cu ciocanul in ea la vulcanizare .am fost la vulcanizare prt umflatul rotii stangi care nu o lovisem si avea o presiune de .1.6 bar si cea indoita tot 2 in cap avea ciudat Adica tu ai indreptat o janta de aluminiu cu ciocanul? ![]() Apropo de strambat roata aliaj pentru cine are CASCO. Am patit de curand asa ceva si pe langa janta schimbata cu una noua, mi s-a propus si schimbarea cauciucului (asta la verificare nu a avut nimic, nu aveau nici pe stoc la dealer si nu m-am mai complicat) + verificat partea dreapta fata + spate pentru orice este stramb (tot era OK), dar am reglat directia pentru siguranta. Agentul de constatare ASIBAN nu a avut nimic de obiectat, totul a decurs snur, ba chiar mi-au lasat mie janta stramba (poate o sa o indrept si o bag ca rezerva). La toata tevatura am achitat 18 RON nu stiu ce taxa de reintregire... This post has been edited by Corbu': 25 Aug 2006, 10:29 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
C@talin |
![]()
|
nu e de aluminiu, scrie in semnatura ca am laureate am jenti de otel si casco nu merita deranjat
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:22 |