Ce masina pot cumpara, Pana in 6000 EUR
![]() ![]() ![]() |
Ce masina pot cumpara, Pana in 6000 EUR
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Jun 2006, 17:58) Si cind va zic c-are mintea mult prea odihnita, nu ma credeti! Auzi ma, da' daca n-a avut omu' bani sa-si cumpere altceva decit Tico si Matiz sau nu i-a placut alternativa Logan, ce vrei sa faca, sa se impuste? Daca vrea sa se impuste , dar eu il sfatuiesc sa isi ia o SupeRNova ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ontopic: La 6.000 Euro ai o multime de variante. De la Matiz nou pana la orice din clasa mica second si aici ma refer la: Renault Clio, Opel Corsa, Seat Ibiza, Skoda Fabia, Citroein Saxo, Ford Fiesta, ba chiar cu putin noroc si Toyota Yaris.
Variantele bolduite cred eu ca iti ofera un bun raport calitate pret in conditiile date de tine. Alegerea mea personala ar fi o Skoda Fabia. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Si la 10.000 de euro ar fi cateva variante intereante , si la 15.000 si tot asa dar din pacate omul nostru nu are decat 15.000 ron ceea ce inseamna 4225 de euro , nu 6000 nu 10.000 nu 100.000 . OK ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Revin la topic.
Banii pt masina cresc pana la 6000 euro maxim. an fabricatie minim 2003 si daca se poate diesel Daca se poate edita titlu si postul 1, rog un moderator. Merci This post has been edited by XMihai: 20 Feb 2007, 21:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
opel agila diesel motor de 1.3 euro 4 http://www.opel.ro/site/showroom/agila/desc1.html
This post has been edited by apostol_emil: 20 Feb 2007, 21:38 Attached thumbnail(s) agila_1_.jpg ( Size: 16.71k ) Number of downloads: 16 10_klein_2_1_.jpg ( Size: 13.58k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt o groaza de posibilitati la sh. Gasesti masini bunute la 6000 euro. Nou doar un matiz cu ac si avantajul garantiei si al intretinerii foarte ieftine.
Else cred ca polo, clio, fabia, 206 etc. Eu unul sunt o persoana foarte activa, atat facultatea cat si serviciul sunt in centru si daca as avea acesti bani si o alta masina mare in familie care sa ma serveasca cand plec in vacante as lua fara sa clipesc un smart fortwo la sh. Masina trebuie sa fie utila, practica si adapatata nevoilor personale. Matizul din dotare poate fi parcat pe un petic de strada dar cu toate astea sunt zile in care ma invart si 40 minute pana sa parchez. Intre universitate si romana e plin de ambasade, sedii de firme institutii etc. Din aceasta cauza locurile de parcare sunt o problema. De multe ori acea jumatate de ora in care caut loc de parcare as putea sa mai stau la un semnar la facultate sau sa ajung mai devreme la birou. Ca sa nu mai vb. de placerea condusului intr-un smart. ![]() Daca merg singur aproape tot timpul de ce sa car dupa mine atata tabla portbagaj si benzina in plus. Else daca as face schimb cu tatal meu ne-ar fi total inutile masinile celuilalt. Repet asta ar fi solutia ideala in caz ca exista alta masina in familie pentru munte/mare etc. This post has been edited by steph: 20 Feb 2007, 23:15 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Daca as avea eu banii astia direct Matiz nou ar scrie pe mine.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:34 |