DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Litoral iunie 2006, Prima impresie litoral 2006

radian
post 25 Jul 2006, 20:51
Post #121

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

Semit, imi trimiti, te rog, si mie nr. de telefon de la vila aia din Eforie Nord?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pedrovl
post 26 Jul 2006, 11:24
Post #122

pedrovl

Cu cat gasesc si eu o cazare in uichend pentru 2 persoane? Cu baie in camera eventual ....Stie careva ceva preturi mai normale?

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
padre
post 26 Jul 2006, 13:36
Post #123

Il padrino

From: Bucuresti

Saptamana viitoare vreau sa merg si eu pentru 3-4 zile la mare, am prefera Neptun-Olimp sau Jupiter sau Venus.
Sa fie cat mai putin aglomerat si cazarea buna, camera cu baie proprie si eventual TV, desi nu e obligatoriu.
Imi poate recomanda cineva ceva? Eventual din cei care au fost deja si au niste preturi. octav, semit.
Multumesc anticipat, daca nu vreti sa scrieti aici va rog sa-mi dati pm.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
semit
post 27 Jul 2006, 21:35
Post #124

Private Spice

Group: Moderatori

numarul de la vila cu pricina este 0721.424.791.. .daca se considera reclama se poate sterge
PS: mentionez ca nu am nici o cota parte si nici nu cunosc macar numele persoanei al carui nume vi-l dau.. era Doamna care m-a cazat si caruia i-am platit banii..t

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
BAC
post 29 Jul 2006, 22:24
Post #125

Membru autentic

From: Reghin

Am revenit, eu am stat la Hotel Delta(trei stele) in Jupiter, camera buna cu aer conditionat, TV cu cablu, un frigider mic. La baie m-a nemultumit cada de dus care era murdara, sifonul infundat cu par si bateria de dus plina de depuneri calcaroase si oxid de cupru. Iata cateva preturi la restaurantul hotelului:
-cartofi natur 2,5
-cartofi piure 3,5
-ficatei de pui 8,0
-pulpa de pui la tava 9,5(o pulpa)
-cascaval pane 9,5
-file porc la gratar 14,5
-salata de rosii 3(un bol, un kg la taraba era 2,5)
-ciorba de fasole 4,0
-supa de pui cu taietei 3,0
-prigat nectar 4,0
-pepsi 0,5l 3,5
-apa minerala 0,5l 2,5
-bere Tuborg, Beck's 4,0
-pizza prosciuto 12,5
-omleta cu sunca si cascaval 5,0
-un ou fiert 1,2
-prajitura tiramisu 12,0
Drumul de intoarcere l-am facut prin Cernavoda, pe drum sunt cateva portiuni cu asfaltari si reparatii. La iesire din Constanta, cerul s-a intunecat si am trecut printr-o furtuna cu ploaie torentiala. La iesire din ea, intre Basarabi si Poarta Alba, un idiot betiv a intrat in spatele masinii, deformand-mi haionul si bara. Avea alcolemie 1,26 gm/l. Am pierdut 4 ore la politie acolo, cu declaratii, procese verbale si recoltare de sange la spitalul din Medgidia. A fost groaznic, sotia a trebuit sa stea sa-i potoleasca pe copii(3 si 6 ani) in acest rastimp. Din povesti am aflat ca tipul mai avusese o condamnare cu suspendare 2 luni pt conducere fara permis si sub influenta alcoolului, anul tecut. In loc sa stea in puscarie el si-a luat carnetul ca sa ma buseasca pe mine. E a doua oara cand patesc asta la mare, prima data acum 9 ani, cu Dacia, in luna de miere, in Agigea.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
radian
post 30 Jul 2006, 07:37
Post #126

Daca te incalzeste cu ceva, desi nu cred, idiotul are sanse maxime ca la pedeapsa pe care o va primi acuma sa primeasca bonus si pedeapsa de care a fost iertat anul trecut. Ramane un "pericol public" mai putin pe sosele.

--------------------
+
xhermesx
post 31 Jul 2006, 15:56
Post #127

Membru incepator

Am fost si eu 4 zile in Eforie Nord cu plodul. Cazare la o vila de 4 stele (reale) in cartierul de vile de langa Steaua de Mare, de care am fost multumit (in ciuda pretului maricel de 220 lei/noapte). Confort si conditii de cazare ca afara. Plaja lasa intradevar putin de dorit, depinde cu ce compari. Nu e cu nimic mai buna sau mai rea decat ceea ce stiam in ultimii 20 de ani. Cat despre natia noastra si de mitocanie, o stim cu totii, e aceeasi si in Eforie si in Mamaia. Poate in Mamaia se strange relativ mai repede mizeria...
Preturile relativ mari la mancare (un pranz 2 persoane cca 700 lei), acceptabile la bautura (o bere in medie 3,5 lei la sticla). Fiind cu copilul nu pot spune prea mult de viata de noapte din Eforie Nord, dar din cate mi-am dat seama nu prea o recomand tinerilor statiunea. Pentru familiile cu copii consider Eforie Nord o optiune rezonabila pentru litoralul romanesc (strict).
Transportul in ambele senssuri Bucuresti - litoral este execrabil: 4 ore la dus (dintre care aproape o ora prin Constanta joi) si 3.45 ore la intoarcere, din cauza lucrarilor de pe drumul Cernavoda - Constanta (se circula pe 2 tronsoane pe un sens).
Daca aveti totusi copil peste 4-5 ani, timp si suportul material adecvat, recomand clar litoralul de afara (Turcia, Egipt, Spania, Grecia, Bulgaria).
Concediu placut!

--------------------
Nissan Qashqai 2009 2.0 dci
+
sqryn
post 31 Jul 2006, 16:47
Post #128

Clio rulezzz

From: München

S-a dat drumul de ieri la ambele sensuri pe fetesti-cernavoda. am facut 2.5 h la intoarcere (duminica, masurat de la iesire din c-ta la intrare in buc) cu plecare de la ora 8 din constanta. la dus, 3 ore. litoralul e cam naspa, multe manele pe la discoteci seara im mamaia. noroc ca merg acolo la rude si nu platesc cazare smile.gif altfel nu stiu daca se merita.

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
Mutzunache
post 31 Jul 2006, 18:51
Post #129

Milk my sheep, bitch!

Salutare, am sosit si eu in Bucuresti, mai bine nu veneam....
Am stat la cort, 8 zile, super, am mancat bine si ieftin, nu mi-a deranjat nimeni somnul de dupa amiaza, apa super calda si curata, plaja amenajata corespunzator, atmosfera pe plaja de nota 10, inclusiv discoteca care incepea la 21:00, muzica noua, veche, toate genurile, fara manele desigur, plaja are Blue Flag, un fel de standard de calitate gen ISO. Oricum fac tot posibilul sa mai dau o fuga pana acolo, ca nu strica 3 branzoaice cu branza dulce, in fiecare dimineata, fierbinti, din cuptor.
Sunt putin dezamagit ca sambata nu am prins nici focul de tabara si nici berbecul la protap, din cauza vantului nu au riscat sa aprinda focul.
In rest, sa ne vedem la o branzoaaaaiiicaaaaaaaaaaaa.............

PS Cat am stat in camping, ma simteam ca la Colibasi, Fabrica Dacia Logan, 54 de Logan daca nu si mai multe dintre care 15 rosii ca focul. radmasa.gif

PS PS Sunt curios daca primesc vreo amenda ceva, avand in vedere ca A2 spre Bucuresti a fost strabatuta cu 200 km/h. Se tine bine dracia.... biggrin.gif

This post has been edited by Mutzunache: 31 Jul 2006, 19:10

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
dungatu
post 31 Jul 2006, 21:16
Post #130

Membru

unde ai stat mai precis?

--------------------
renault clio symbol expresion 1.4 8V dec 2002
+
radian
post 31 Jul 2006, 22:54
Post #131

Cred ca la Albena, prea a fost totul fumos... smile.gif

--------------------
+
georol
post 1 Aug 2006, 09:17
Post #132

Membru incepator

cool.gif "In Neptun la Camping Zodiac si plaja in Venus la Perla Venusului despre care am povestit mai sus."

a trebuit sa scanez posturile lui sa aflam unde a fost cool.gif

--------------------
hyundai accent crdi 2006
unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
+
horiajam
post 2 Aug 2006, 09:19
Post #133

Viitor fost posesor de Dacie

From: Iasi

Stie careva cum se numeste campingul de langa Mamaia? Nu cel de la Ultima Playa, cel de dupa bariera, la vreo cativa kilometri ...
Un nume si/sau un numar de telefon mi-ar fi foarte folositoare smile.gif

--------------------
Dacia SuperNova Fosta Europa - 3 - IS - 4817
+
AIX
post 2 Aug 2006, 15:22
Post #134

quite a regular

Hanul Piratilor? :B

--------------------
. . .
+
horiajam
post 2 Aug 2006, 15:58
Post #135

Viitor fost posesor de Dacie

From: Iasi

Asa ma gandesc si eu ca se numeste .. dar nu stiu sigur.. huh.gif

--------------------
Dacia SuperNova Fosta Europa - 3 - IS - 4817
+
laurian
post 2 Aug 2006, 16:35
Post #136

Membru autentic

Luate de pe softpedia:

.Camping Aurel Vlaicu-jud.Hunedoara
http://www.campingaurelvlaicu.lx.ro/

2.Camping Baile Felix-jud.Bihor
http://www.campingbailefelix.go.ro/

3.CampingBaileLipova-jud.Arad
http://www.baile.lipova.dntar.ro/

4.Camping Casa Alba - Bucharest in padure la Baneasa

Camping Casa Alba - Bucharest

5.Camping Vampirecamping - Bran / jud. Brasov
http://www.vampirecamping.com/
6.Camping Darste - jud. Brasov
http://www.campingdirste.ro/
7.Camping Mustang - Eremitu / jud. Mures
http://www.mustangcamping.ro/
8.Camping Poarta Oilor - Garbova / jud. Alba
http://www.guest-house-urwegen.com/index.php
9.Camping Eldorado - Gilau / jud. Cluj
http://www.campingeldorado.com/
10.Camping S - Mamaia / jud. Constanta
http://www.camping-s.ro/
11.Camping GPM Holidays - Mamaia / jud. Constanta
http://www.gpm.ro/turism.php
12.Camping Route Roemenie - Minis / jud. Arad
http://www.routeroemenie.nl/
13.Camping Calypso - Odorheiu Secuiesc / jud. Harghita
http://www.avestours.ro/
14.Camping Poieni - Sapanta / jud. Maramures
http://www.camping-poieni.ro/
15.Tourism Sighisoara - jud. Mures
http://www.sighisoara-tourism.com/
16.Camping Vass Kert - Sovata / jud. Mures
http://www.szovata.hu/
17.Camping Dara - Tranisu / jud. Cluj
http://www.campingroemenie.tk/

--------------------
Logan MCV 1.6 16V 2006 - B39xxx
Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145
+
lecar
post 2 Aug 2006, 17:58
Post #137

Membru

From: Leeds, UK

Dupa 2 ani in care n-am avut ocazia sa ajung pe litoralul nostru, am mers mai mult din nostalgie pentru cateva zile la Costinesti. A fost bine ca am prins vreme buna, in rest ce sa zic... litoralul e tot asa cum il stim de multi ani. Cazare am gasit destul de bine: camera cu pat dublu, baie proprie, TV, frigider, intr-o casa destul de noua, pret 77,5 lei pe noapte. Rezonabil sa ziceam, avand in vedere ca pe la hoteluri preturile sunt cam duble pentru o calitate mai slaba. In fine, e clar ca lumina zilei ca preturile la noi in tara sunt enorme, avand in vedere servicile oferite.

Atmosfera de la Costinesti e una faina, ca intotdeauna. Asta bineinteles daca reusesti sa faci abstractie de anumite lucruri. Pentru a ma simti bine a trebuit sa ignor mizeria din anumite locuri, mucurile de tigara de pe plaja, nesimtirea unui vanzator de slapi frustrat si alte lucruri de genul asta. Cu nimic mai bine sau mai rau decat in alti ani.

Drumul spre/de la mare a fost infernal. Portiunea Constanta-Cernavoda e sub orice critica. Numai niste capete luminate pot programa lucrari la drum in plin sezon. Plin de soferi indisciplinati si nesimtiti -peste 80% cu nr. de B(ou)-, care depaseau coloana oprita pe contrasens.

Cu toate relele, fiind al nostru (litoralul, ca de el e vorba) tot il iubim si ne simtim bine cand mergem acolo. Daca as fi strain insa, nu cred ca as mai vedea lucrurile in acelasi fel...

--------------------
Fiat Coupe 16v Turbo 195CP - -
+
simon
post 3 Aug 2006, 01:59
Post #138

Membru autentic

QUOTE(xhermesx @ 31 Jul 2006, 16:56)
Am fost si eu 4 zile in Eforie Nord cu plodul. Cazare la o vila de 4 stele (reale) in cartierul de vile de langa Steaua de Mare, de care am fost multumit (in ciuda pretului maricel de 220 lei/noapte). Confort si conditii de cazare ca afara.
*

Nume, telefon?

--------------------
Renault Megane III 2009 Dinamique 1.6 16V
+
C@talin
post 3 Aug 2006, 18:24
Post #139

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

intreb si eu prin costinesti care sunt preturile anul asta la cazare si la mancare

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Mutzunache
post 4 Aug 2006, 15:52
Post #140

Milk my sheep, bitch!

Am uitat sa va zic, in Neptun la Restaurantul Antik,(unde este si clubul Why Not) este un market, Levent market, au preturi normale la toate produsele.

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
padre
post 5 Aug 2006, 18:24
Post #141

Il padrino

M-am intors si eu azi de la mare, am stat in 3 nopti in 3 hoteluri laugh.gif
Mi-a placut, desi se poate muuult mai bine. Aglomeratie mare in Costinesti seara, dar ai ce sa vezi. Aglomerat si pe plaja in Venus, mai ales azi sambata era o aglomeratie incredibila, si pe plaja si in mare.
Preturi:
Hotel Majestic 3*- Olimp: 220 RON/camera, merita banii desi e cam scump. Restaurantul scump, un pranz de 2 persoane, nimic exagerat, a costat 80 RON.
Hotel Sanda 2*- Venus: 110 RON/camera - hotelul destul de naspa, 2 stele slabute. Are in schimb o terasa superba si umbrita de copaci unde poti bea o bere rece ca gheata in miezul zilei cand soarele arde cel mai tare.
Hotel Veronica2* - Venus: 130 RON/camera: 2 stele mai rasarite, destul de curat, acceptabil.
Toate hotelurile au in camere TV, frigider. La Majestic in Olimp au si A/C si telefon.
Informativ m-am uitat si pe la alte hoteluri, iata cateva preturi: Hotel Amfiteatru 2* (Olimp) 180 RON camera, Hotel Dana 4*, Venus - 320 camera). In rest in Venus preturile la 2 stele sunt intre 110-160 RON/camera, desi am vazut si 180 RON/camera la hotel de 3 stele - Hotel Euro nu mai stiu cum.
Preturile sunt pentru perioada de varf 1-15 august 2006.

This post has been edited by padre: 5 Aug 2006, 18:26

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
vsebas
post 11 Aug 2006, 22:01
Post #142

spawn

From: Timisoara

Am fost si eu la Costinesti in concediu. Mare greseala am facut. Nesimtire pe sosea ( multi Loganari si posesori de SH nemtesti care se cred regii soselelor ), nesimtire pe plaja, nesimtire la locurile de servit masa ( ca localuri nu le pot spune).

Sunt foarte hotarat sa nu mai calc pe la marea noastra pana nu aud ( cum am auzit acum ca e rau) ca e bine, desi eu eram un indragostit de Costinesti. Pacat ca nu mai e ce a fost si poate nici nu va mai reveni.

Am fost apoi la munte 3 zile sa ma refac, ca am plecat obosit si un pachet de nervi de pe "litoral".

--------------------
Dacia Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition / 2012, Laureate - TM
People are simply not predictable
+
radian
post 12 Aug 2006, 10:52
Post #143

De 24 de ore sunt in Eforie Sud. Lume... o gramda, nu am loc pe plaja.

Prima manea am asculatat-o abia azi dimineata, de la un dobitoc care si-a parcat breakul la vreo 25 m de balconul meu, a deschis larg portierele si a dat muzica la maxim. Asta se intampla pe la ora 6 dimineata. Iesisem pe balcon sa admir rasaritul, dar mi-a trecut repede... Si reusisem sa o conving si pe nevasta-mea sa se trezeasca devreme sa admire spectacolul...

--------------------
+
modulsys
post 12 Aug 2006, 12:33
Post #144

Sofer cuminte

From: Brasov

Am revenit de 2 zile de la mare, m-am distrat de minune. Cu exceptia drumului, unde asa cum au spus si altii mai sus, portiunea Cernavoda - Constanta e de cosmar. Imbecilitatea celor ce au programat asfaltari in plin sezon, asezonata cu lipsa totala a bunului simt a unor soferi, majoritatea cu numere de Bucuresti. In fine...

Cazarea in Mangalia. Merg de cativa ani cu tot familionul, de obicei inchiriam un apartament in Constanta, dar parca m-am saturat de Mamaia. Anul asta am incercat altceva, si nu regret ca am ales Mangalia. Am prins chiar foarte bine, apartament de 3 camere la 120 RON/noapte. Curatel si spatios.

Plaja la Saturn, spre Venus (in zona Adras). Nisip OK, marea curata si cu o zona intinsa de adancime ~ 1.5 m.

Am mancat peste (guvizi, somn, crap, etc) ok la preturi rezonabile, 5-6 RON 100 gr.
Berea 2-3 RON la halba, calitate acceptabila.

M-am plimbat nitel si prin statiuni.

Neptun: incremenit. Ce era acum 2-3 ani, e si acum, nimic in plus. Parca ceva mai putini turisti, majoritatea complexati si plini de fitze.

Olimp: asemenea, doar ca ai avantajul unui mediu ceva mai select.

Cap Aurora, Jupiter: OK din fuga masinii, n-am stat prea mult.

Venus - Saturn: Super-OK ca si distractie, multa lume venita mai degraba sa se distreze decat sa se afiseze. Insa mai e mult de lucru la parcurile de distractii, la calitatea serviciilor de alimentatie publica.

Vama Veche: cred ca reuseste sa-si pastreze nealterat spiritul. Nu cred ca-si va pierde farmecul boem, asa cum a facut-o in opinia mea Costinestiul.

Una peste alta, un concediu reusit intr-un buget rezonabil.

This post has been edited by modulsys: 12 Aug 2006, 12:34

--------------------
Ford Focus C-MAX 2004 1.6 TDCi
+
Nero
post 12 Aug 2006, 19:12
Post #145

Mr

Am fost in Costinesti 7 zile cazare la Hotel Costinesti aripa de "cica" 2 ** da nu face decat maxim 1. Camera ok baia nu ok. Faza faina e ca hotelul e situate la marginea statiunii spre Mangalia si nu e poluat fonic noaptea de discoteci asa ca cei care se culca mai matinal pot dormi linistiti. Lume full la Costinesti, dupa ora 9 nu gasesti loc langa apa ci doar pe la vreo 50 m de plaja dar daca mergi inspre epava e liber pe plaja. Nudisti sunt dar putini in zona aceea. Nudiste ca lumea daca am vazut vreo 3 bucatele restul bleah. Nisipul cam murdar de mucuri si alte chestii dar te obisnuiesti repede. Seara e plin de peturi pe plaja zici ca e groapa de gunoi dar baietii le strang peste noapte fara probleme. Sezlongul e 8 lei /zi la 2 primesti si o umbrela gratis. Atmosfera e super, muzica, miros de hamsii blush.gif , shaorma peste tot, preturile superdecente, berea 2-3 lei la halba, o masa la restaurant ne-a dus la 40 lei ptr 2 persoane, la autoservire tot asa, evident depinde si ce mananci dar ne-am saturat. Distractie gasesti cata vrei in Costinesti, mai dai si peste tarani da astia sunt raspanditi ca hidrogenul n-ai ce-i face. Am cheltuit pe cazare 820 lei si cam 70 lei pe zi cheltuieli deci in total vre 1300 lei ptr 7 zile 2 persoane. Oricum ne-a placut foarte mult si la anul e primul pe lista de optiuni.

--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 - Azur
+
octav_
post 19 Aug 2006, 10:14
Post #146

Membru autentic

Am fost la mare in saptamana 7-14 august si cred ca am batut recordul la cheltuieli mici. In total s-au dus 5 milioane pe o saptamana la mare in sezon chiar. Am stat 4 nopti in Eforie Nord cu 50 Ron/ noapte camera de (2 paturi, TV, fara baie in camera) si alte 3 nopti in Costinesti cu 70 Ron la casuta de lemn.
Dupa aceasta saptamana petrecuta la mare pot sa spun si eu: "Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca-i locuita!" Plaja in Costinesti dupa ora 7 pm arata ca o groapa de gunoi, numai pescarusii erau fericiti de mormanele de gunoaie.

--------------------
Clio RS 197 2009
2.0 16V
+
radian
post 19 Aug 2006, 11:29
Post #147

Din pacate azi e ultima zi de vacanta... Spectacole aproape in fiecare seara, dar fara exceptie manele la greu. Asa ca sa mearga cine-o vrea. Lume puhoi, in timpul zilei plajele sunt arhipline. Seara localurile sunt cvasipustii...

Desi nu m depasit bugetul planificat pentru vacanta, si nici economii nu am facut, nu pot sa nu constat ca tarifele practicate sunt aberante. La localurile cu autoservire, deci unde sunt preturile cele mai mici, portia de cartofi prajiti de 100 g costa 2,5 RON. Dintr-un kg de cartofi cumparat de pe piata cu 0,6 - 0,7 RON, ies cel putin 6 - 7 portii de cartofi prajiti. Cu ulei cu tot, cu manopera, cu cheltuieli de regie si cu tot ce o mai fi pe acolo, patronul tot imi vinde portia de cartofi prajiti cu un adoas comercial de cca. 1000 %, ceea ce mi se pare cam mult. Ardeiul iute, care chiar nu necesita nicio prelucrare, il cumpara de pe piata cu 0,08 - 0,1 RON si mi-l vinde mie la "impinge tava" cu 4 - 5 RON, adica iar un adaos comercial de cca. 500 %.

Asta e. Am asteptat vacanta un an de zile, am savurat din ea cat am putu. La anul sper sa fie mai bine, si putin probabil sa fie tot pe litoralul romanesc.

P.S. Cel putin in Eforie Sud este plin de rusi, sau ucrainieni, sau ce-or fi, ca nu le cunosc limba.

This post has been edited by radian: 19 Aug 2006, 11:36

--------------------
+
testike
post 19 Aug 2006, 12:29
Post #148

Membru autentic

From: Cluj

Apuca-te sa vinzi cartofi prajiti pe litoral daca ti se pare asa buna afacere biggrin.gif
Stii cum e, pot sa ceara cat vor, si nimeni nu te obliga sa cumperi smile.gif

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
radian
post 19 Aug 2006, 12:34
Post #149

QUOTE(testike @ 19 Aug 2006, 13:29)
...Stii cum e, pot sa ceara cat vor, si nimeni nu te obliga sa cumperi smile.gif
*

Si asta-i adevarat... wink.gif

--------------------
+
dili
post 19 Aug 2006, 20:15
Post #150

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(testike @ 19 Aug 2006, 13:29)
Stii cum e, pot sa ceara cat vor, si nimeni nu te obliga sa cumperi smile.gif
*

Partea proasta e ca ei cer si lumea cumpara.
Teoria asta cu "hai sa-l rupem la buzunar ca bizonu' e in concediu si nu se uita la bani" ne-a adus in situatia in care un "all inclusive'" pe iubitul nostru litoral este, inca pentru mult timp, o utopie, iar vecinii nostri bulgari ne dau lectii in materie de turism.

This post has been edited by dili: 20 Aug 2006, 08:03

--------------------
Mercedes-Benz CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus, august 2016
VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 01:11
Forum Renault