discuri carbon, pe berlina
![]() ![]() ![]() |
discuri carbon, pe berlina
cristigeo69 |
![]()
|
||
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
FOARTE TAREE FRATEE
sa vezi ce o furam de la moderatori ![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea tare postul....dar nu s-a gandit nimeni sa puna un carburator de hemi cuda??cu tot cu galerii??
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(walleye @ 19 Jun 2006, 12:41) deci a desmembrat vecinul carera gt-ul lui si ia ramas discurile de carbon de frina de pe ea. voi ce credeti se potrivesc pe berlina? ca asi vrea sami pun pe a mea. ![]() ![]() ![]() voi ce ziceti? Eu stau si ma-ntreb ce i-o casunat lui walleye sa faca topicul asta. Ceva urmareste d-lui da' nu-mi pot da seama ce. Stilul de scris e teatru curat. El nu scrie asa, face deliberat pa prostu'. I wonder why... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
de la caldura?
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
cnn |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 45 Joined: 20 September 05 ![]() |
walleye, caldura mare la voi astazi?
|
--------------------
--
--
--
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca are chef de caterinca .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
nu mah, ca si eu am vazut oltcit cu motor V8 de 16.000 cmc
il tinea pe scaunul din dreapta si inca ceva din bancheta spate... sub capota avea numa bloweru', ca bateria era de aia subtire, solara, legata de bara spate de protectie (avea roticele si o tragea dupa el). sa vezi ce curent scotea (avea si motoare electrice in spatele jantelor, care mergeau pe dinam, de ala de pegas) cu totii putem visa ! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce surpriza!!!
Walleye, cosmin_m, bine ati revenit! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' ci uai, fura plecati?!?
Luminati-ne si pe noi, muritorii de rand ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
multamim frumos de urari!
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() deci, topicul e prea misto pt a fi ignorat. Trebuia sa bagati si voi un report din timp sa-l mut la cafenea. 'las ca-l dau acu' ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
walleye, asta era oferta de discuri?
[attachmentid=29642] [attachmentid=29643] [attachmentid=29644] Daca da, vezi ca s-ar putea sa avem acelasi vecin. Cate frane a pus cu discurile astea, de se-auzea in tot blocul! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
se faceau ceva discuri din carbon la carbochim cluj...si erau si groase... se gasesc si acum in comert si se numesc discuri de polizor. Sunt de toate granulatiile si rezista pana la 18000 de rpm. Nu cred ca prinde atat golanelu...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa treceti la polidiscuri si sa puneti cate 2 roti pe parte, ca daca doamne fereste se sparge una sa mergeti pe cealalta pana la vulcanizare.
Iar la cum arata discurile astea cred ca puteti adapta si un sistem de ascutit cutite si in acest fel in timp ce puneti frana mai faceti si niste bani... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca pui doo d'astea c-o saiba (
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 19 Jun 2006, 21:46) Eu stau si ma-ntreb ce i-o casunat lui walleye sa faca topicul asta. Ceva urmareste d-lui da' nu-mi pot da seama ce. Stilul de scris e teatru curat. El nu scrie asa, face deliberat pa prostu'. I wonder why... ![]() Cineva trebuia sa-i aduca cu picioarele pe pamant pe visatorii care cred ca pot face din rablele lor cu tehnologie de acum 30 de ani, o masina sportiva. Cum are unu 2 milioane in buzunar, crede ca-i f...cenzureaza un mare tuning la dacie cu piese gasite prin tomberoanele dezmembrarilor. Multi nu-si dau seama cat de hilari sunt cand isi debiteaza visele fantasmagoreice prin forum si cat de multi vin apoi sa puna intrebari cretine despre modul in care s-ar pune acestea-n practica. Drept concluzie, walleye nu face pe prostul ci a creat deliberat o capcana lipicioasa de prins toate mustele cu mult prea putini neuroni, care se avanta fara a gandi in borcanul cu miere. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Jun 2006, 12:46) Drept concluzie, walleye nu face pe prostul ci a creat deliberat o capcana lipicioasa de prins toate mustele cu mult prea putini neuroni, care se avanta fara a gandi in borcanul cu miere. banuiesc ca printre cei cu putini neuroni te numeri si tu din moment ce ai scris aici... hac... parerea mea... P.S. de parca in ziua de azi ii musai sa fii sobru si nu mai ai voie sa glumesti... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
genial, pur si simplu genial vis-a-vis
vreau si eu niste discuri d-astea, da , nu se ovalizeaza, nu? Da mediu propice de inmultit familie neuroni saraca in membri aveti, mai am vreo 2 , 3 da dornici rau baietii de actiune? This post has been edited by Pedro: 20 Jun 2006, 12:11 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ba si-am citit titlul asta mai devrem, da' am trecut mai departe.... zic "alt copil tampit in fata computerului"...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(bj @ 20 Jun 2006, 13:42) Eu zic sa treceti la polidiscuri si sa puneti cate 2 roti pe parte, ca daca doamne fereste se sparge una sa mergeti pe cealalta pana la vulcanizare. Pai atunci sa ia de-a gata o punte de cap tractor (bulan parca avea un DAF caruia i-a spart geamu' si-avea la firma pe stoc; sigur i-o mai prisosi o punte cu tot cu genti pe 21" sau cat or avea camioanele) QUOTE(bj @ 20 Jun 2006, 13:42) Iar la cum arata discurile astea cred ca puteti adapta si un sistem de ascutit cutite si in acest fel in timp ce puneti frana mai faceti si niste bani... ![]() ![]() ![]() Da da, cu niste parghii actionate de maneta franei de mana: cand pui frana tragi "frana de mana", si atunci cele patru port-cutite se balanseaza in pozitia de lucru, aducand lamele peste discuri si realizand in acelasi timp o eficientizare a franarii. Prin trageri si lasari repetate ale "franei de mana" se va realiza in acelasi timp si un efect similar ABS-ului. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da mosoru`, mosoru` nu-l schimbi cu unu din titaniu?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vechea boala:ori glume ori vA CERTATI:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
Inca o data, pentru cei care n-au inteles. Mosoru' de frina de mina este de doua feluri:
1. Mosor mecanic pentru masinile care frineaza normal, fara a fi asistate de ABS sau alte device-uri electronice si 2. Mosor electronic la masinile cu frinare asistata de ABS si alte sisteme electronice. Ar mai fi mosoarele magneto-nucleare dar alea sunt prea scumpe si se pun pe masini in consecinta. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
varianta 2006.. mosor cu ESP
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:28 |