pete albe pe fond albastru
![]() ![]() ![]() |
pete albe pe fond albastru
septi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 May 04 From: Baia Mare ![]() |
|
||
-------------------- Nimic nu este mai minunat decat o idee la care tocmai i-a sosit momentul!
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
[quote]
Ce-i mai bine de folosit? Perie sau carpe de bumbac? [/quote] Peria in nici un caz, ca zgaraie lacul vopselei si o sa lase urme. Foloseste un burete (se gasesc bureti pt spalat masina, costa vreo 30k). Un sampon auto (dar sa fie sampon auto) e f buna, ajuta. Si inca ceva, inainte sa te apuci sa dai cu buretele sa o uzi bine (sa o "inmoi"). Eventual la sf, dupa ce o spei, cu o laveta (de piele de caprioara ar fi excelent) sa o stergi bine de picaturi, pt ca daca astea cand se usuca strang si praf in ele si raman pete. Daca o duci la spalatorie sa NU o duci la una automata cu perii !!! (se matueiste vopseaua/zgaraie lacul), sa o duci la o sapalatorie manuala, si eventual sa ceri sa o dea cu ceara (arata vopseaua ceva mai bine si se scurg picaturile de ploaie). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate asta e o caracteristica a vopselei marine. Apar tot felul de pete si se decoloreaza. Insa la tine e prea noua si daca nu a avut probleme cu vopsitul din fabrica (pe a mea au vopsit-o cu scame in lac) s-ar putea sa aiba ceara pe ea si aia sa dea impresia de pete.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca vrei sa nu-ti mai apara pete pe masina, sterge-o cu o bucata de cirpa uscata sau cu o piele de caprioara. Ce dracu', nu stii ca apa de la robinet contine impuritati ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty, nu stiu daca e din vina apei. Si eu o spal tot cu apa de la robinet si o sterg cu o carpa normala (finet) si nu raman pete pe ea. Si la mine s-ar vedea orice pata mai alba, ca am grafit, o culoare inchisa.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai eu ce zic ? N-a sters-o, a lasat-o uda. Normal ca s-a asezat praf pe picaturile de apa si au ramas pete
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:58 |