Probleme la deschiderea usii din spate, Ramane blocata...nu se deschide
![]() ![]() ![]() |
Probleme la deschiderea usii din spate, Ramane blocata...nu se deschide
Danilk |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Desfă fața de ușă, bagă un ochi pe acolo și vezi să nu ți se fi deplasat vreo tijă de la actuator.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Am desfacut fata de la usa din spate si din ce ma vazut acolo toate parghiile sunt la locul lor, nu este nici una sarita. Problema este ca la inchiderea usii din telecomanda, actuatorul inchide, dar la deschidere, ramane tot in pozitia inchis. Se intampla ca la 2-3 cazuri din 10 sa deschida, dar mai tot timpul ramane pe pozitia inchis. Ce se mai poate face?
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să-i zici ceva de dulce și să-l schimbi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pare o problema electrica. Cupleaza actuatorul direct de la baterie astfel incat sa vezi daca inchide/deschide, pentru asta inversezi firele ca sa ii dai comanda de inchis/deschis. Daca actuatorul e in regula verifica mufa unde e legat actuatorul, poate in mufa cablului de inchidere centralizata nu se face contact cum trebuie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:39 |