adoptii, catei, pisici, hamsteri, tarantule
![]() ![]() ![]() |
adoptii, catei, pisici, hamsteri, tarantule
walleye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 95.22k ) Number of downloads: 120 3.jpg ( Size: 119.71k ) Number of downloads: 56 4.jpg ( Size: 81.01k ) Number of downloads: 60 5.jpg ( Size: 112.94k ) Number of downloads: 59 |
||
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
As vrea eu domsoara pe care se afla cateii in prima poza..daca se poate...ma deplasez eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
distrugator de camine ce esti!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
domnu' argon, n-ai decit sa-ti faci topicul tau de adoptii de domnisoare, aici ii vorba de ciini, pisici, lilieci si din astea. ai intuit corect ca misto-ul pe discutia asta o sa ma scoata din pepeni asa ca las-o moale cu purtatul IQ-ului in public daca nu vrei livrare de mezel la domiciliu....vezi ca mai ma preumblu prin hunedoara si-s pe cale sa ma imprietenesc cu dacicuss care stie unde stai!
|
--------------------
Alco
Century
628
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai cam schimb domiciliul la 3 luni, tocmai din motivele enumerate mai sus.
Da' astept cu nerabdare, ca as dori si eu discuri de tirolit d'ala pe Dacie, si m-am impotmolit la montaj ![]() This post has been edited by argon: 21 Jun 2006, 11:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce idee sa exporti maidanezii din Bucuresti in Hunedoara... Asta-i tot ce ne mai lipsea... Mai bine fa-i marinari. Lanseaza-i la apa, sa vezi ce frumos inoata...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
walleye |
![]()
|
domnu' radian, vad ca si pe tine trebuie sa te trag de urechi, citeste si tu locatia de sub poza cu pestele ala verde cu ochi bulbucati
|
--------------------
Alco
Century
628
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
OOPS... Mea culpa
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:04 |