Defectiuni in urma intrarii intr-o groapa
![]() ![]() ![]() |
Defectiuni in urma intrarii intr-o groapa
csi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperRNova
2001, Rapsodie
- SV-05-xxx
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai nu o sa-ti spuna oamenii de acolo ?
o constatare nu sare de 2-300.000 lei. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm, ca daca nu s-a rupt atunci si nu ai manifestari vizibile la tinuta de mers, atunci nu e nici o problema. Fa eventual o verificare a unghiurilor de la roti.
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ar putea fi: cauciuc, janta, amortizor, port fuzeta...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
cam mare groapa, dar iti spun un lucru, eu am sarit cu masina de pe un drum mational la o viteza de 100 Km/ora si la o diferenta de nivel intre drum si aratura de un metru si nu am schimbat nimic doar a trebuit sa-i fac unghiul de fuga. dar cel ma bine e sa te duci la o constatare ca e mai bine, nu sti ce s-a slabit si poate sa cedeze. Bafta.
|
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
as adauga si catalizatorul daca ai lovit cu partea centrala de sub motor.
---> constatare ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
Din fericire pt mine era proaspat arat
![]() |
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Ieri, am intrat si eu tot la fel intr-o gropa, adanca de 15-25cm, viteza cam aceasi... am oprit dupa ce am trecut. Nimic suspect, totul parea a fi ok. Mai merg, inca 1km. si ma opresc in locul unde trebuia sa ajung. Pana acolo nu s-a auzit nimic care sa ma ingrijoreze.
Cand am plecat spre casa, initial, doar in a 3-a, se auzea un BOCANIT, cam de pe sub masina. nu sunt sigur. Seara, cand a trebuit sa merg in Mamaia, acest bocanit, a inceput sa se auda tot timpul, chiar si scoasa din viteza. De unde ar putea sa fie, ca sa stiu, ce am de facut, ca deja am 88.280km facuti si ma gandeam sa ajung in service, pentru revizie, abia peste vreo 2 saptamani. Astept raspuns, ca si azi, am de facut, catevadrumuri, prin oras. This post has been edited by alexandrudragomir: 25 Jul 2006, 12:53 |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Am mai circulat azi vreo 20 de km, prin oras, cu cineva pe scaunul din dreapta. Zgomotul apare, abia dupa vreo 1km, de la plecarea de pe loc, si se simte ca vine de pe langa roata din dreapta ( cea cu care am trecut prin groapa). cand am ajuns in parcare, m-am suit cu partea stanga pe bordura, si m-am bagat sub masina, si am incercat sa vad daca vreo bara care duce spre roata, daca are joc. Niciuna nu are joc. De la ce o fi oare?
This post has been edited by alexandrudragomir: 25 Jul 2006, 12:48 |
--------------------
DACIA
SuperNova
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
In general la o groapa din asta nu iti distrugi decat janta si cauciucul. Daca ele nu au nimic, este putin probabil sa fi distrus altceva. In rest ce sa zic...bucse, pivoti si capete de bara. Cam astea pica daca e.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
evo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 July 06 ![]() |
QUOTE(alexandrudragomir @ 25 Jul 2006, 13:47) Am mai circulat azi vreo 20 de km, prin oras, cu cineva pe scaunul din dreapta. Zgomotul apare, abia dupa vreo 1km, de la plecarea de pe loc, si se simte ca vine de pe langa roata din dreapta ( cea cu care am trecut prin groapa). cand am ajuns in parcare, m-am suit cu partea stanga pe bordura, si m-am bagat sub masina, si am incercat sa vad daca vreo bara care duce spre roata, daca are joc. Niciuna nu are joc. De la ce o fi oare? Ce cauciucuri ai? (ma refer la marca lor) |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- b xx XXX
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
Marca cauciucurilor mele este VIKING, pe jenti din aliaj de 13", alea originale DACIA. In cauciucuri nu am aer, ci azot.
Poti sa-mi zici de ce m-ai intrebat. |
--------------------
DACIA
SuperNova
|
evo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 July 06 ![]() |
pai am crezut ca ai montana,alea cu care vin din fabrica.sunt niste cauciucuri f proaste si eu am avut aceleasi probleme,scoteau un boncanit tot din dreapta fata cand ajungeam la 110,nu stiu exact de ce.dupa ce le-am schimbat cu niste firestone f-590 nu am auzit boncanitul acela deloc.in cazul tau nu stiu care e vina si daca groapa aceea e vinovata.s-ar putea sa fie poate o bucata de plastic sau ceva de acolo de pe la aripa din interior care sa intre in rezonanta la o anumita viteza.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
- b xx XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un amic de-al meu cu o berlina acum 7 ani eram noi prin constanta si ne-a prins noaptea si ploua cu galeata si pana am ajuns in costinesti ,numai gropi am luat cu biata masina ca erau mascate de apa ,in cele din urma ajungem noi in fata hotelului si ghici ce sa intamplat, sa rupt numai stiu ce ca a intara roata stanga sub aripa noi i-am multumit lui Dumnezeu ca nu sa rupt pe drum si a doua zi am tractat-o la un servis
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Liviu-APR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 May 06 ![]() |
Problema aia cu bocanitul am patit-o la berlina. Cu jante de tabla, am dat tare de tot intr-o gropita nemernica. Am verificat jocuri, m-am uitat pe exterior la janta si am fugit. Dupa 3-4 km km . boc boc boc boc ... se intensifica si crestea ritmul pe masura ce crestea viteza. M-am dat jos, am dat roata jos, am luat toate suruburile si piulitele de la directie la strans si am constatat ca nu avea legatura cu ele.
Janta era stramba pe interior. Buza de pe interior lovea in capul pivotului. De unde boc boc boc . Poate o fi cazu` si la tine ? This post has been edited by Liviu-APR: 10 Aug 2006, 08:57 |
--------------------
DACIA
SuperNova
- DJ 82 APR [FONT=Optima][COLOR=red][B]I live fast & keep energy in motion ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:19 |