Tragere cablu electric, intre motor si habitaclu
![]() ![]() ![]() |
Tragere cablu electric, intre motor si habitaclu
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am tras alimentarea unui amplificator; avea 10mm diametru si a incaput asa ca incearca mai cu incredere.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
SI eu am tras un fir gros, de la statie, insista mai tare la membrana pana o gauresti putin. Cu o surubelnita mai lunga..
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Sunt doua membrane acolo. Cea de la exterior se poate scoate. Se pune greu la loc .. Baietii de la service dacia au bagat un cutit si-au facut o taietura urata, pe unde mi-au tras firele. Membrana exterioara capatase o pozitie total inestetica, plus ca nu mai incapea si a trebuit sa-mi confectionez alta. Am mesterit eu pe urma (facut alt capac pe post de membrana exterioara) si izolat intre ele cu ceva material buretos.
Incearca sa bagi o sarma subtire pe langa cabluri, ar trebui sa reusesti. Daca nu, poti sa procedezi cu un cutit, si cu multa grija sa nu tai ceva in plus. |
--------------------
-
-
-
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
daca are 2-3 mm te duci in masina si tragi de marginea mansonului de cauciuc pana faci o crapatura prin care bagi degetul si impingi firul. Rogi pe cineva sa traga de el din compartimentul motor. Dupa aceea impingi cauciucul la loc care se va aseza de vine de rau. Daca nu esti multumiti solutia e sa il crestezi cu ceva. Oricum, oricat ai incerca nu va intra prin centru impreuna cu celalte fire, deci nu strica izolatia degeaba. Pe mine asa m-a invatat dydycom si mi-a iesit.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:40 |