DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tragere cablu electric, intre motor si habitaclu

Kostica
post 20 Jun 2006, 09:53
Post #1

Membru autentic

Group: Members

As vrea sa trag un cablu de 2-3 mm diam. intre habitaclu si compartimentul motor. Am identificat traseul general de cablare care trece pe linga servofrina si intra intr-un fel de membrana izolatoare de cauciuc. Am incercat sa trec cablul de-a lungul celorlalte fire dar nu a trecut prin mansonul de cauciuc, ceva opune rezistenta in interior. Am folosit ambele variante , si dinspre motor si dinspre interior dar tot nu a mers. Trebuie oare sa insist " mai cu talent" ?. Nu cred ca deteriorez ceva pe-acolo. Ati mai trecut cabluri prin acel loc sau este si alta varianta de patrundere in habitaclu?
Multumesc

--------------------
LOGAN 1,6 AMB sept. 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 20 Jun 2006, 11:17
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu am tras alimentarea unui amplificator; avea 10mm diametru si a incaput asa ca incearca mai cu incredere.

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
BAD_MF
post 20 Jun 2006, 11:18
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

SI eu am tras un fir gros, de la statie, insista mai tare la membrana pana o gauresti putin. Cu o surubelnita mai lunga..

--------------------
Seat leon FR 1.8 TURBO 2003 - IS-xx-COD
9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
+
hash
post 20 Jun 2006, 12:23
Post #4

calculatorist

Sunt doua membrane acolo. Cea de la exterior se poate scoate. Se pune greu la loc .. Baietii de la service dacia au bagat un cutit si-au facut o taietura urata, pe unde mi-au tras firele. Membrana exterioara capatase o pozitie total inestetica, plus ca nu mai incapea si a trebuit sa-mi confectionez alta. Am mesterit eu pe urma (facut alt capac pe post de membrana exterioara) si izolat intre ele cu ceva material buretos.

Incearca sa bagi o sarma subtire pe langa cabluri, ar trebui sa reusesti. Daca nu, poti sa procedezi cu un cutit, si cu multa grija sa nu tai ceva in plus.

--------------------
- - -
+
yO_
post 20 Jun 2006, 22:34
Post #5

Membru Dacia Felix

From: Târgoviște & Besançon

daca are 2-3 mm te duci in masina si tragi de marginea mansonului de cauciuc pana faci o crapatura prin care bagi degetul si impingi firul. Rogi pe cineva sa traga de el din compartimentul motor. Dupa aceea impingi cauciucul la loc care se va aseza de vine de rau. Daca nu esti multumiti solutia e sa il crestezi cu ceva. Oricum, oricat ai incerca nu va intra prin centru impreuna cu celalte fire, deci nu strica izolatia degeaba. Pe mine asa m-a invatat dydycom si mi-a iesit.

--------------------
DACIA LOGAN 2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat. - DB-05-SLE
Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 01:40
Forum Renault