Protest Pentru Salvarea Parcului Carol
![]() ![]() ![]() |
Protest Pentru Salvarea Parcului Carol
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai nea Nicu Vacaroiu, a declarat ca in amplasamentul dintre PP si MAPN, exista multe coridoare subterane, care duc spre Cotroceni si MaPN, multe dintre ele functionale si ca atare ar cam trebui plimbata si de aici.
Vorba aia, io ma duc la piscina, si daca vin enoriasii peste mine. Se poate domnle asa ceva? Io zic ca nu... O damogeana si-un pahar, s-o bagam la subteran.......Bey, Teoctist, i-ar mi-ai luat damigeana pentru impartasanie......firatiiiiii ai..... Parerea mea...... This post has been edited by bomicabomic: 6 Apr 2005, 20:39 |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
au decis s-o dea 100 m mai incolo !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
mai la stinga, mai dreapta....hap......bre da io cu cine votez...
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa ne uitam din catedrala la terenurile de tenis ale deputatilor. Vor darama o parte din gardul Casei Poporului?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i a buna cu povestea asta cu amplasarea Catedralei.
Au trecut 9 (noua) ani de cind o lalaie si o tot muta si inca nu s-au hotarit ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai Costi, noi inca de la inceputuri, am avut niste tzigle lipsa, pe bune. D'aia s-a si scris legenda Mesterului Manole, ca poate le-om pune. Se vede bine ca nu.
Autostrazi, 100 km, la 15 ani, biserica de 9 ani, fara fundatie macar, etc. This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 11:04 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da ma bomica da' ai vazut ce angrouri misto avem? toate construite peste noapte
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
Da mai Ake, cel putin ala de la pod Voluntari, e cel mai misto. E de dat ezemplu la Occidentali.
Ultima tehnologie, tabla+nailon, combinatia cea mai fericita in arhitectura mondiala. ![]() This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 15:53 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Aquarius |
![]() ![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 March 05 ![]() |
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 04:20 |