Astral triplay, care-i șpilu'?
![]() ![]() ![]() |
Astral triplay, care-i șpilu'?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mie n-au ce sa-mi faca, scrie in contract ca telefonu e moca!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 20 Oct 2006, 19:49) Pentru Astralistii nemultumiti (ca si mine): se pare ca intelegerea (ilegala, dar reala) dintre Astral si RDS ca sa nu intre unii peste altii a cazut. In zona mea in curand vine FiberLink. Daca asta se va intampla, singura urare care poate fi facuta noii companii Astral-UPC este "Sa-i fie tarana usoara" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt la Astral.
Pana acum vreo saptamana a mers rezonabil. De vreo saptamana, se intrerupe si internetul, si telefonul, de cateva ori pe zi, cateva minute sau chiar ore altadata. Chiar imi propusesem sa renunt la Romtelecom, dar vad ca inca nu se poate. In privinta taxarii, inainte imi venea o factura de 800000 (tv, telefon, internet). Luna trecuta, am primit factura de 500000 mii, si apoi alta , iar la casierie nu au stiut sa ma lamureasca ce si cum. Daca vor continua cu sistemul asta de intreruperi, voi cauta si alti furnizori. La servici tocmai am trecut la RDS, asa ca in curand voi putea sa fac comparatie. Acolo platesc 500000, telefon si internet. Telefonul urmeaza sa il instaleze., si ar fi 1000 minute RDS, 60 Romtelecom si 30 de minute cu mobilul. Voi vedea exaact ce va fi. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Fratiloooor!!! V-am zis cum se rezolva!!!
Telefoane peste telefoane la ei! Io la cea mai mica ezitare a internetului, sunt calare pe ei cu urlete in telefon!!! Sa vedeti ce bine merge! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 20 Oct 2006, 17:49) Mie n-au ce sa-mi faca, scrie in contract ca telefonu e moca! Măi pastrama, nu te supăra, tu câți ani ai de mai crezi în Făt-Frumos? Tu crezi că la mine nu scrie că-i moca? Tu crezi că nu scrie care-i tariful și acu-i altul? Da' ia vezi matale: mai scrie pe undeva și că își rezervă dreptul să modifice după cum vrea mușchii lor planurile tarifare. O să ziceți: "cine te-a pus să semnezi un astfel de contract?" De parcă nu-n toate (mă rog, poate 90%) contractele de prestări servicii scrie la fel; numa' că de ex, la vodaf am contract de 8 ani și nu mai există tipul meu de abonament de peste 6 ani, nici măcar tembeluții de la zapp n-au forțat schimbarea planului tarifar și a tipului de abonament! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratiloooor!!! V-am zis cum se rezolva!!!
Telefoane peste telefoane la ei! Da, insa ca sa ii prinzi la telefon stai si cate o kumatate de ora sau chiar mai mult, am stat de cateva ori. Insa de multe ori nu ai atat timp, trebuie sa pleci sau sa faci altceva. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aseara, pe la 9, mi-a picat tot(TV, net si tel), bun, pe la 9.30 ma hotarasc sa-i sun la deranjamente, am sunat am reclamat, si spre surprinderea mea, la 10 fara un sfert, vin baietii, remediaza, si pleaca(era ceva in firida de pe casa scarii). In 3 luni a fost prina intrerupere. Am ramas surprins de promtitudine, toata stima din partea mea, sunt foarte multumit de UPC.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si eu sunt client UPC Astral .. si tot triplay am.
NU am de ce sa ma plang. Imaginea la TV e cristal (chiar daca am 3 TV-uri in casa cu dstribuitoarele aferente), netul merge tot timpul la capacitate maxima (1.5 Mbps) iar cu telefonul chiar nu am avut probleme. Mi s-a intamplat sa imi pice si mie netul de doua ori. Prima data cand s-a intepat un vecin binevoitor in cablul principal TV al blocului si a doua oara cand mi-au updatat astia fisierul de configurare al modemului si a trebuit resetat manual ca se blocase nu stiu ce. Din punctul meu de vedere sunt super OK. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
pastrama |
![]()
|
Iar merge ca c.u.r.u!!!!
Si la aia suna ocupat!!! ![]() Le: Mamaa...ce draci am!!! Am vorbit pana la urma cu handicapatii de la tehnic, si mi-au zis ca trebuie sa reinnoiesc contractul. ![]() Dupa asta, am sunat la secretariat, pus pe scandal rau de tot si tanti aia mi-a zis foarte calma ca se ocupa ea de tot! ![]() Stie cineva daca pot sa-i reclam undeva? LLE: Si ca prin minune s-a rezolvat...merge brici! ![]() Da io tot vreau sa le fac reclamatie ca m-am saturat sa tot dau telefoane! This post has been edited by pastrama_stelistu: 15 Nov 2006, 15:40 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
gata....m-a sunat fata de la astral!
d-le, pana la 1 februarie, trebuie sa treceti la noul plan tarifar... zic io': saru'mana, da am un an tel gratuit! ea: ete' ca nu mai aveti! dar cand veniti la noi la casierie, veti primi un tel gratuit! - pai ce sa fac cu el ca mai am unu' si si asa nu prea vb..... - il puneti pe altundeva prin casa! - dar masar o imbunatatire a serviciilor catv sau internet?! - nu, acestea raman neschimbate! ....navasta-mea vrea sa-i dea in judecata......io zic ca e inutil...macar am avut 6 luni tel gratuit....si pentru alelalte sase vand telefonu de la astia la suprapret sa-mi scot banu' .... ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu ce ziceam oare aici?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
ce dreaq sa zic...ai avut dreptate.....nu stiu modalitalea legala de a schimba un contract , precum si daunele morale si materiale pe care le-as putea obtine in urma unui proces....dar ma interesez!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma bag si eu ca parte civila
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Pentru că tu nu prea poți să denunți unilateral contractul; ei însă pot să-l schimbe (mă rog, partea cu planurile tarifare).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
anpop |
![]()
|
Dragos, dar partea cu gratuitatea (la tel.), nu e stipulata ca parte modificabila! Mai mult e vb de o promotie!
Ma asteptam ca UPC sa preia tot tacamul, nu sa schimbe dupa cum vor ei....mai acu' am aflat ca a fost la proty' un reportaj despre UPC si ca protectia consumatorului se revolta! ..si ca vor fi dati in judecata.... o sa ma constitui si je' parte civila..cred... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 10 Dec 2006, 15:41) o sa ma constitui si je' parte civila..cred... Succes! Tu crezi că-n contractul meu (încheiat ce-i drept acu' mai bine de un an) nu scrie că abonamentul la telefon este "Abonament" -5$? Și crezi că asta i-a împiedicat să treacă la epuroi sau acum îi va împiedica să modifice contractul? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu aceasta surpriza "placuta". O sa rezilia stipuland Art.13 punct (1) (iii) care face trimitere la Art.4 punctul (3), citez:
Art.4 - Tarifele serviciilor si produselor (3) Valoarea bonamentului lunar va putea fi modificata in functie de: ... Beneficiarul va putea denunta unilateral contractul cu preaviz de 15 zile, comunicand in scris Prestatorului, daca nu accepta noua valoare a abonamentului lunar. Beneficiarii care achita anticipat abonamentul nu vor fi afectati de eventualele majorari ale acestuia. Cititi cu atentie contractul pentru ca sigur se poate rezilia daca ne pun astia la plata. Daca se schimba abonamentul (in plus sau in minus, nu conteaza), iar clientul nu e de acord cu noile tarife, poate rezilia. Mai sunt operatori care ofera acces Internet: Romtelecom ADSL, Digicom ADSL, baietii cu retelele de cartier sau alte solutii (dial-up, ISDN, Zapp, 3G, etc...). Cat despre telefonia fixa, s-a ieftinit telefonia mobila ![]() |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
In general poti rezilia contractul, chiar daca esti in perioada "obligatorie" stabilita la semnare, in cazul schimbarii tarifelor.
De ex. la Oranj e scrisa chestia asta in contract si la fiecare schimbare de tarif (chiar si la asta, ultima, ca trec din dolari in euro) imi reaminteau ca daca nu-s de acord pot rezilia contractul fara nici o problema. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Daca aveti prin imprejurimi fibra de la RDS, nu ezitati...si-au revenit baietii, si cu telefonia, si cu netul...si sper sa mearga tot asa..numa` bine!
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
anpop |
![]()
|
Mi-a zis un coleg ca a auzit la radio ca UPC a fost amendat cu 5 mil de euro pentru tarife nejustificate.....Stie careva ceva concret?!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
ASTRAL (ma rog, UPC) tocmai mi-au marit gratuit viteza la abonamentul ULTRA, fara sa platesc in plus.
Pina acum aveam 1.5 Mbit/s download. Acum ei zic ca am 6 Mbit/s, in realitate sint mai putini, probabil pina cind vor mai upgrada reteaua. Teste de viteza facute cu http://www.speedtest.net Cu un server din Bucuresti: 92387327.png Cu un server din New York: 92388306.png Totusi mi se pare ca nu merge constant - in unele perioade ale zilei merge de rupe, paginile se incarca instant, in altele e cam sluggish. This post has been edited by Vlad Georgescu: 28 Feb 2007, 10:11 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
argon |
![]()
|
Nu chiar tocmai, ci de 2 zile. http://www.daciaclub.ro/UPC-astral-mareste...-4x-t66895.html
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:28 |