Yahoo Messenger pt. mobile pe Orange, ...solutii ieftine!?
![]() ![]() ![]() |
Yahoo Messenger pt. mobile pe Orange, ...solutii ieftine!?
anpop |
![]()
|
||
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|||
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
http://moby.e-messenger.net
Bagi asta pe mobil si merge super, are si smile-uri. E mult mai tare decat cel de la yahoo. Sa-mi dai de stire daca reusesti si primele impresii. Bafta multa! This post has been edited by nickey: 4 Jun 2006, 19:07 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Agile Messenger http://www.agilemobile.com/agile_messenger.html
exista pentru multe telefoane: * Symbian Series 60 * Symbian UIQ * Microsoft Smartphone * Microsoft Pocket PC * Palm OS 3.5+ * J2ME La mine (Pocket PC, Windows Mobile 5 si Windows Mobile 2003) merge beton. Nu stiu pe telefoane mobile, dar presupun ca merge, pe Windows Mobile nu mi-a facut niciodata probleme. Ca alternativa exista IM+ la http://www.shapeservices.com/eng/im/implus.php dar pe Windows Mobile 2003 mi-a facut probleme si nu l-am mai testat. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Te complici mult cum spune Vlad, mai ales ca acele programe nu sunt free si trebuie sa cauti crack-uri pe net si pierzi mult timp.
Alternativa mea e mai simpla. |
--------------------
Dacia
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@nickey
am incercat, intradevar merge bine! azi vreau sa incerc si yamigo, ma intereseaza sa vad la care am mai putin trafic ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ati incercat http://www8.meebo.com/ ?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nickey @ 4 Jun 2006, 21:49) Te complici mult cum spune Vlad, mai ales ca acele programe nu sunt free si trebuie sa cauti crack-uri pe net si pierzi mult timp. Alternativa mea e mai simpla. Agile-ul e free. E versiunea Alpha pentru Wm05 respectiv beta pentru Wm03. Am testat pe Wm2005 si merge super. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
anpop |
![]()
|
mai, dar niste site-uri wap care sa mai mearga pe orange nu sunt?! just ask...
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Desi sunt pe vodafone, postez si io problema mea aici. Daca instalez o aplicatie de mess pe telefon (Nokia 7260) si incerc sa o lansez in executie imi apare mesajul "Subscribe to GPRS first". la fel patesc cu orice aplicatie, inclusiv Opera Mini. Mentionez ca am activat wap-ul prin GPRS si functioneaza. Pot accesa Yahoo messenger direct de pe pagina lor, dar prefer un programel dedicat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sony, Opera nu-ti va merge decat pe conexiune GPRS. Pentru messenger, cel mai bun (parerea mea, pentru ca-l folosesc de 1an cu succes) ramane totusi Agile Messenger, are o interfata draguta (se apropie de cea de la Messengerul de Yahoo), dispune de emoticons, usor de utilizat, plus ca ai optiunea sa te conectezi in acelasi timp pe ICQ, AOL, GOOGLE, MSN si bineinteles Yahoo, este free si merita incercat. Sigurul lui dezavantaj este faptul ca foloseste doar conexiunea GPRS dar si aici are meritul ca nu face trafic mare, poti sa-l lasi deschis si el nu-ti v-a consuma decat in momentul in care te conversezi cu cineva si atunci foarte putin. Are si o optiune de Traffic Counter si tot timpul stii cum stai. In concluzie, il recomand cu incredere.
Acum, daca nu ai activata optiunea GPRS de la providerul tau (si nu vrei s-o activezi) poti folosi Moby cu incredere care utilizeaza conexiunea Wap. Dezavantajul este ca face trafic in permanenta (dar daca ai wap-unlimited nu conteaza), nu mai poti naviga pe wap atata timp cat esti logat la yahoo pentru ca foloseste el conexiunea, acelasi lucru e valabil si pentru Agile (cu precizarea ca wap-ul e liber, el folosind doar GPRS-ul) si interfata lui lasa de dorit. Dar utilizand conexiunea Wap este o alternativa ieftina si buna. Si acesta este free. Pe amandoua le recomand, in functie de buget (Wap sau GPRS). This post has been edited by RDI: 6 Jun 2006, 05:23 |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am GPRS.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Salut, eu am un SE K700i si am abonament pe VF si cartela pe Orange. Am aceeasi problema cu yahoo-ul, merge pe VF si nu merge pe orange. Am incercat cu e-messenger.net da imi incarca aiurea pagina (nu pot sa dau stanga-dreapta sa o vad pe toata). Ca solutie f ieftina de wap pe Orange, mi se pare optiunea WAP Unlimited, 4$ pe luna wap access nelimitat, aceasta fiind si motivul pentru care mi-am luat cartela de la Orange.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
nickey |
![]()
|
Incearca ce am scris eu mai sus.
|
--------------------
Dacia
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
nickey, multumesc, functioneaza. De asemenea as vrea sa va intreb daca stiti vreun gateway pt IRC, eu stiam unul, steike.com, dar e down acum.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 6 Jun 2006, 08:44) daca il ai activat pe vodafone, recte' platesti suplimentar la abonament, merge cu opera mini......sau alte aplicatii... treaba naspa e ca la orange ai odata cu wap si GPRS, dar wap limitat (la site-uri), la Vodafone ai wap pe unde vrei dar trebuie sa platesti abonament pt GPRS ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Sony |
![]()
|
Platesc suplimentar si tot nu merge Opera Mini. Pot intra pe orice site, dar nu vrea sa mearga Opera si nici alta aplicatie care are nevoie de conexiune.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Din surse neoficiale, baietii de la oranj au taiat accesul catre ip-ul proxy-ului folosit de opera mini (sau portul pe care asta comunica).
In cazul in care nu stiati, opera mini nu e un browser independent. Daca voi vreti sa accesati un site prin opera mini, asta trimite cererea catre proxy-ul lui (nesetabil si neconfigurabil de catre user) si proxy-ul acceseaza situl respectiv, il refomateaza in pagina si trimite pagina reformatata (de dimensiuni foarte mici) inapoi in telefon. Se pare insa ca acest lucru contravine cumva politicii oranj ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Sony |
![]()
|
Liviu, eu am vodafone.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu vorbeam de titlul topicului
![]() In cazul tau nu stiu ce are .. nici nu stiu meniurile la 7260 ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca cel mai bine este sa sun la relatii clienti, dar imi este sila de cat trebuie sa ma plimb prin meniuri si sa astept pana ajung sa discut cu cineva.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:36 |