Bucuresti, Noi nu facem nici o intalnire ?
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti, Noi nu facem nici o intalnire ?
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(brandy_tdi @ 3 Aug 2007, 13:50) ehhh acu va inghesuiti sa ma chemati.. ![]() am sa incerc sa vin desi asa cum ii spuneam si lui kruger eu maine dim la ora 5 plec in concediu la mare.. deci nu promit.. dar vreau sa vin.. bafta multa cristi |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Sa inteleg ca in seara asta o sa fim in numar mare ?
Sper sa nu fie ca de fiecare data, se anunta o gramada de oameni ca vin si cand ne trezim acolo ca suntem tot 4-5 oameni. Hai ne vedem diseara in Carol va asteptam. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
hai ca incerc sa trec si eu.Sper sa nu ma injure SDP-ul ca iar plec devreme
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
mandir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 July 07 ![]() |
as vrea sa vin si eu se poate?Dar nusitu unde este parcul carol
3 Aug 2007, 17:56: ca-m cati credeti ca o sa fiti?Veniti si cu neveste sau cu prietene?Intreb pt ca nu am fost la nici ointilnire de genul asta.Ce se face acolo ce se discuta? This post has been edited by mandir: 3 Aug 2007, 16:56 |
--------------------
dacia
super nova
2002 1,4l
- B-17-SOS
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Io vin cu prietena cateodata...vii cu cine vrei. De regula, lumea se imparte in doua grupuri. Unii plini de masinile lor, care se uita la dacia ta de parca ai avea un cenzurat pe roti, si altii care sunt oameni normali si ok.
Te asteptam, normal ca vii cu cine vrei si cum vrei. Se discuta despre masini, si despre orice. This post has been edited by Kruger: 3 Aug 2007, 17:03 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mandir |
![]()
|
vreau si eu niste sfaturi despre dsn ca eu am avut dacia1310 si o cunosteam bine dar la asta ma uit ca curca in lemne
|
--------------------
dacia
super nova
2002 1,4l
- B-17-SOS
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca brandy_tdi va fi more than happy sa te ajute cu ce vrei.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mandir |
![]()
|
ms mult ne vedem la 22
|
--------------------
dacia
super nova
2002 1,4l
- B-17-SOS
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
----------------------------------------------------------
In aceasta vineri 10.08.2007 avem ceva participanti la intalnire ?? |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
In principiu cica da acum sa vedem si cati se tin de cuvant.
Ne vedem acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Azi termin munca la 22... Deci cred ca vin si eu
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
salutare..
promisesem acum 1 saptamana ca ajung si eu la intalnire.. era prima dealtfel.. nu am reusit insa.. spalatul masinii s-a dovedit a cere mult mai multa munca decat anticipasem initial iar in dimineata ce urma la ora 5 am plecat catre mare.. bun.. m-am intors din concediu.. sper (daca mai gasesc bani de benzina) sa vin vinerea asta la intalnire.. daca se tine desigur.. let me know please.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Poti veni linisti si fara sa intrebi,doar daca e potop sau ceva supranatural s-a intamplat,poate asa sa nu fim acolo...In mod normal(mai putin eu care am masina-n service) cam 7,8-10 insi tot sunt acolo.Ai sa-l vezi pe SDP,solenza alba,ai sa vezi o supernova verde cameleon,alta solenza albastra(zippy) inca cateva solenza si DSN de diverse culori,noi fiind ``aia cuminti``.De partea cealalta,sunt ``aia raiii``,cei cu berline tiunate,cei care incearca sa reconstituie un Gordini...cei care-s mai galagiosi.Dar de venit cu siguranta se vine,chiar daca nu se mai anunta pe forum.
![]() See you there! |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
sonycu |
![]()
|
QUOTE(BoomPunk @ 13 Aug 2007, 23:20) Poti veni linisti si fara sa intrebi,doar daca e potop sau ceva supranatural s-a intamplat,poate asa sa nu fim acolo...In mod normal(mai putin eu care am masina-n service) cam 7,8-10 insi tot sunt acolo.Ai sa-l vezi pe SDP,solenza alba,ai sa vezi o supernova verde cameleon,alta solenza albastra(zippy) inca cateva solenza si DSN de diverse culori,noi fiind ``aia cuminti``.De partea cealalta,sunt ``aia raiii``,cei cu berline tiunate,cei care incearca sa reconstituie un Gordini...cei care-s mai galagiosi.Dar de venit cu siguranta se vine,chiar daca nu se mai anunta pe forum. ![]() See you there! bun.. mersi pentru info.. poate gasesc 10 ron prin birou sa pot veni.. concediul asta m-a cam lasat pe zero.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
mda.. acum ce am venit de la "intalnire"
doar eu si free_fiber am fost.. restul nu stiu daca ati fost.. si daca da unde ati stat.. chiar ma asteptam sa fie mai multa lume.. dar.. poate vinerea viitoare ne strangem mai multi.. bafta cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Frate,daca ai fost,trebuia sa te uiți in fata ta la vreo 7-8 metri.Noi eram gașca aia de lângă voi....
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(BoomPunk @ 18 Aug 2007, 12:19) Frate,daca ai fost,trebuia sa te uiți in fata ta la vreo 7-8 metri.Noi eram gașca aia de lângă voi.... ![]() care domnule? cei cu muzica tare? cu supernova aia verde cu jante faine? sau in partea cealalta unde era dacia cu nr TAU? anyway... eu zic sa ancorati un steag cu emblema dacia club sa stie lumea ![]() This post has been edited by sonycu: 18 Aug 2007, 22:28 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
Frate noi eram cei cu SupeRNova aia cu jante frumoase cu Solenza aia in care am probat subwooferul cu Solenza rosie eu am venit cu un VW POLO ala GALBEN.
Da noi de unde sa stim ca ati venit la intalnire asa sunt multi care vin si stau pe acolo si nu sunt de la daciaclub. Iti dai seama ca nu stam sa intrebam lumea in parcare daca au venit la intalnire. Vinerea viitoare o sa vin cu masina mea cu oSolenza alba si o sa fie si SN aia si Solenza cu subwoofer-ul. Cand ajungeti veniti la noi ca nu va respingem suntem pasnici si sociabili si pe deasupra si prietenosi zic eu. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(B-56-SDP @ 18 Aug 2007, 23:10) Frate noi eram cei cu SupeRNova aia cu jante frumoase cu Solenza aia in care am probat subwooferul cu Solenza rosie eu am venit cu un VW POLO ala GALBEN. Da noi de unde sa stim ca ati venit la intalnire asa sunt multi care vin si stau pe acolo si nu sunt de la daciaclub. Iti dai seama ca nu stam sa intrebam lumea in parcare daca au venit la intalnire. Vinerea viitoare o sa vin cu masina mea cu oSolenza alba si o sa fie si SN aia si Solenza cu subwoofer-ul. Cand ajungeti veniti la noi ca nu va respingem suntem pasnici si sociabili si pe deasupra si prietenosi zic eu. ![]() ![]() ![]() doamneeeee !!!! eram la 1 metru de voi.. eu cu o solenza scala gri sobolan si free_fiber cu solenza albastra.. eram langa voi.. te-am vazut ca ai venit cu polo galben dar de unde sa stim ca esti tu? noi ne uitam dupa o solenza alba cu numar SDP.. ![]() lasa.. vinerea asta care vine.. bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si Solenza cu VAL a cui era?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
Era tot un membru al clubului, Vali.
Oricum data viitoare o sa vin cu SDP-ul si o sa fie mai usor sa ne vedeti. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
BoomPunk |
![]()
|
In caz ca n-ai observat free_fiber,am venit la un moment dat la masina ta si-am studiat oglinzile....
![]() Nu am fost sigur ca tu esti,de aia n-am venit sa deranjez.Om fi noi sociabili,dar nici nu dorim sa venim pe capul omului,mai ales daca n-are nimic de-a face cu daciaclub...de aia n-am venit sa va intreb de vorba... This post has been edited by BoomPunk: 19 Aug 2007, 16:30 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Kruger |
![]()
|
Nu ar fi mai bine sa alegem alt loc...unde sa nu fie atat de multe masini care n-au nici o legatura cu daciaclub ? Macar sa stie omul cand apare, ca exista 90 la suta sanse ca toate masinile sa fie de pe forum. Eu cand am venit intr-o vineri ma apucasem sa socializez cu unul cu o dacie, omul foarte deschis dealtfel, si cand l-am intrebat ce user are
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(Kruger @ 21 Aug 2007, 14:13) Nu ar fi mai bine sa alegem alt loc...unde sa nu fie atat de multe masini care n-au nici o legatura cu daciaclub ? Macar sa stie omul cand apare, ca exista 90 la suta sanse ca toate masinile sa fie de pe forum. Eu cand am venit intr-o vineri ma apucasem sa socializez cu unul cu o dacie, omul foarte deschis dealtfel, si cand l-am intrebat ce user are ![]() ![]() ![]() tare rau.. ![]() ce faci vineri kruger, vii?? |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 14 Aug 2007, 00:20) .........De partea cealalta,sunt ``aia raiii``,cei cu berline tiunate,cei care incearca sa reconstituie un Gordini...cei care-s mai galagiosi............... Da' feciori de oameni vicleni mai sunteti ![]() Am fost intr-o seara, mai demult, prin mai ca sa-i vad p-astia de ziceti voi ca-s rai. Apropo, astia-s de pe alt forum ![]() Si mai era o ceata timida mai incolo, da' zuzi stia ca sunteti voi, derbedeii si "scandalagiii" de pe daciaclub. ![]() Mai dati-o-ncolo trebushoara, la cat e de mare Bucurestiul asta si la cate ore exista-ntr-o saptamana, voi la Carol, vineri la ora 22:00 v-ati gasit? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Kruger |
![]()
|
Da, vin si eu vineri, clar. In ceea ce priveste locatia, si eu stiu o gramada de locuri ok unde am putea sa ne vedem, o gramada de parcari unde am mai fost la alte intalniri si erau goale vineri seara, era linistit, si totul super ok si frumos. Mai ales ca noi n-avem cu ce sa dam cerculetze, si masinile noastre nu fac ca un Jumbo Jet la decolare.
This post has been edited by Kruger: 21 Aug 2007, 14:53 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Intalnirea Comunitatii DaciaClub este valabila in fiecare saptamana VINERI ORA 22:00 la parcul carol (piata libertatii)
Harta google atasata ca sa nu se mai incurce lumea Coordonate: 44°25'6"N 26°5'40"E Harta wikipedia AICI Daca se poate face acest post sticky sa ramana permanent ca prim post, sa nu se mai intrebe aiurea unde ce ora sau ca am fost dar nu a venit nimeni ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:04 |