Emblema Logan, ... mi-au furat emblema "Dacia" ... :(
![]() ![]() ![]() |
Emblema Logan, ... mi-au furat emblema "Dacia" ... :(
cconstantin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 March 06 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 - Laureate Plus (1.4 MPI, ABS)
- IS-xx-yyy
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu esti primul , iar emblema se poate comanda la Dealerul Autorizat Dacia din Iasi .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Embleme gasesti la orice dealer, ~650 000 lei.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate te ajuta cineva care si-a pus plasa si nu si-a mai pus emblema.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
650 DE MII? e din argint?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Nu este din argint, dar pentru ca se fura la fel ca si antenele "baietii de la Dacia" au pus un pret pe masura.
Constantine o sa urmeze antena. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
cconstantin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 28 March 06 From: IASI ![]() |
Mi se pare jenant de mare pretul...
Sper ca nu o sa urmeze antena ![]() Mi-au furat emblema cu 1 zi inainte sa bag masina in garaj (nu era inca gata, dar a stat masina in parcare aproape 3 luni si n-a patit mai nimic *). (*) nimic = 1. a fost zgariata putin pe usa dreapta fata (dar nu se vede). 2. a fost lovita de o bicicleta in aripa dreapta spate (a sarit vopseaua pana la stratul alb pe o portiune cat sa pui degetul). |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Pe asta noua lipeste-o cu poxipol, ca se cauta.
![]() Inca o chestie... Nu se potriveste de solenza? Par cam la fel si banuiesc ca aia e la 10 ron maxim. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
cconstantin |
![]()
|
Cu Picatura as fi lipit-o si pe aia veche daca stiam ca se poate scoate usor
![]() Mi se pare ca emblema de la Solenza este mai micutza. De la Dacia 1300 - pana la Logan tot au crescut emblemele Daciilor. |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
In niciun caz nu-ti recomand sa o lipesti cu vreun superadeziv, de nervi hotul o sa traga de ea pana iti rupe grila, si sa vezi atunci cheltuieli...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
@cconstantin inceraca la Bras. Am vazut acolo ceva embleme.
Daca vrei mai ieftin, ( nu mai zi la nimeni !!! ) poate gasesti la niste baieti mai "descurcareti".. poate o cumperi chiar pe a ta ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Eu cand am avut spoileru fata schimbat am schimbat si emblema ca era un picut zgariata 1.1 mil pe factura. Noroc ca am pastrat o in caz de raman fara sa am ce pune in loc.
![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
cconstantin |
![]()
|
Si ... nu o vinzi?
|
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
cconstantin |
![]()
|
Am gasit vis-a-vis de Bazar la magazinul de piese auto: 865mii lei !!!
(evident ca n-am cumparat) Am gasit si la magazinul de piese auto dupa Gara Nicolina spre Podul de Piatra (650mii) ... poate de aici o sa cumpar (daca nu imi fac toata grila de aluminiu si scap si de emblema asta). Mai departe spre Podul de Piatra am mai gasit un magazin care vindea embleme SPATE cu inscriptia fata - la 350mii - de aici am cumparat una si am dus-o inapoi ... evident ca nu se potriveste pe fata deloc. |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
da pe casco nu se scimba, daca iti rupe si grila??/
This post has been edited by maidanezu: 2 Jul 2006, 15:45 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
cconstantin |
![]()
|
Ba da, ca trece de valoarea minima.
(chiar nu stiu cat e valoarea minima - 1 mil ?) |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Urmand bine-cunoscutul pattern antena-emblema, asta-noapte, intr-un cartier muncitoresc mi-au ciordit acum si emblema fata.
Pret minim (pana acum) 61 ron la Micro Top pe N. Iorga. A gasit cineva mai ieftin? In Vitan cat este? Sa ma pregatesc cu capacele? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cconstantin |
![]()
|
nu merita o bucata de tabla pretul asta exorbitant!
M-am decis sa mai pun ceva bani si sa schimb toata masca (pun ceva grila de sarma/plasa neagra... pariu ca arata mai bine fara emblema?) Cine si-a pus deja plasa ? grila de aluminiu? Detalii de preturi, manopera? O sa caut si pe forum ...vazusem ceva mai demult. |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca tot ti-a furat emblema , mai dai si tu cu piciorul in grila pana o spargi si o schimbi pe casco
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
nu stiu ce naiba fac boii astia din my hometown, iasi, insa numai in zona blocului meu am vazut deja doua embleme furate. cred ca pun si eu niste superglue, poate scap.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si le pun la bicicleta
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BURDA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 October 05 From: Iasi ![]() |
asta e un nou tip de tuning sa-ti pui embleme pe bicicleta?
![]() |
--------------------
Dracia
Logan 1.4MPI
- Provizorii
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
M-am uitat la magazin la cum e construita emblema aia (un fel de tablita subtire nenorocita cu plasticul ala colorat si subtirel pe deasupra) si la sistemul de prindere (4 sau 5 picioruse din tabla aia de conserva) si am hotarat ca din principiu nu dau 60 ron pe kktul ala patetic... 10 ron maxim as da pe emblema aia. Mai mult nu face.
Am sa incerc sa fac la o firma ceva din autocolant sa acopar locul, ca se vede urat a draq... BTW, are cineva "tiparul" pt. emblema asta? This post has been edited by GoGu: 5 Jul 2006, 23:00 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cconstantin |
![]()
|
Asa e.. o tabla indoita pe care pare lipit abtibildul ala albastru.
Eu as da pana in 30 RON doar ca sa scap de batai de cap. |
--------------------
Dacia
Logan
- IS-xx-yyy
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 5 Jul 2006, 20:47) daca tot ti-a furat emblema , mai dai si tu cu piciorul in grila pana o spargi si o schimbi pe casco Vax,am dat eu intr-a mea cu ciocanul si cu dalta....nu se sparge,se indoaie de zici ca e din cauciuc,dar nu se sparge...mai mult de zgarieturi n-ai ce sa-i faci |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
GoGu |
![]()
|
ma intereseaza si pe mine...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Eu am modificat spoilerul fata(Grila centrala+cele mici). Sincer daca as stii ce-i de facut, nu m-as apuca din nou
![]() |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 20:49 |