Bacau-Marea Neagra cu loganul, pe unde e mai scurt drumul
![]() ![]() ![]() |
Bacau-Marea Neagra cu loganul, pe unde e mai scurt drumul
Master01 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|||
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
OK!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
QUOTE(Madriann @ 21 Jul 2009, 20:23) "dreapta pe un drum ocolitor" inseamna varianta Ovidiu si e dezastru (parca au dat cu mortiere) si ai iesit dupa calea ferata de la Metro...pe varianta Constantei (Aurel Vlaicu). De acolo, ai mai mers ceva pana la iesirea spre statiuni...poate 5-6 km. da, insa spre surprinderea mea, au asfaltat-o(varianta ocolitoare de la Ovidiu incepand)..si se merge decent, cu 80-90km la ora..iar pe soseau din Cta, la fel, e asfaltat si foarte ok.. 27 Jul 2009, 15:19: varianta Viziru era inchisa acum o saptamana, pt lucrari.. This post has been edited by megane1: 27 Jul 2009, 15:19 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Salutare!
M-am intors de putin timp de la mare. Traseul pe care am circulat, la dus, a fost din motive subiective (trebuia sa ajung la Buzau) urmatorul: Suceava-Buzau-Slobozia-Harsova-Constanta. Drumul este bun spre foarte bun. Ce-i drept este putin mai lung dacat alte variante. Am plecat la ora 04.00 din Suceava si am ajuns la ora 12.00 in Eforie Nord, facand o singura pauza de cca. 30 minute. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
Buia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 October 07 ![]() |
Ce mai stiti de Viziru ? S-au terminat lucrarile ?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2003
|
|
jordansens |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 August 10 ![]() |
Pe portiunea Viziru - Gura Ialomitei inca nu s-a dat drumul la circulatie, lucrarile cica ar fi terminate la sosea dar mai au de facut niste podete, asta a fost raspunsul primit pe 03.08.2010 cand am sunat la Primaria Viziru. Acum sa vad pe unde o iau ca parca nici pe Viziru - Baragan - Tandarei - Giurgeni nu as merge.... drumul intre Baragan si Tandarei e plin de cratere, anul trecut am luat o groapa acolo pe la 90 la ora de m-i s-au deblocat portierele...si asta se intampla de obicei la mercedes doar in caz de accident
![]() |
--------------------
Mercedes-Benz
C 220 CDI
2003, C220 CDI
- BC-81-XXX
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
salutare tuturor .
am fost eu vineri noapte pe traseul : bacau - focsani-braila-viziru (era in continuare blocat in mod oficial drumul , cu indicatoare& restu , erau insa si unii care o luau pe acolo), eu am facut greseala si am mers prin Baraganul, noaptea, spre Tandarei )MARE MARE greseala ![]() la intoarcere acelasi traseu - insa am mers de la Giurgeni pana la Slobozia, apoi Slobozia -Braila (90 km ) pe un drum excelent (prima portiune de vreo 20 km cu ceva denivelari, insa fara cratere. |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
ceva noutati despre drumul spre mare de la bacau, in special daca se alege varianta focsani-braila-viziru harsova sau ramnicu sarat-ianca- viziru harsova. Pe google maps da traseul cel mai scurt pe la viziru fara tandarei si arata un drum mai suptirel, cum e in prezent? Fata de varianta ramnicu sarat - urziceni- slobozia e mai scurt cu 50 km, oare se merita?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
26-10-2007
- -
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Am fost in minivacanta de 1 mai la mare prin Rm-Sarat-Ianca-Viziru-Drajna (drum distrus pe distanta de peste 20 km, efectiv am facut slalom printre gropi) si m-am intors prin Slobozia-Buzau, drum peticit insa fara gauri, doar denivelari care induc un disconfort destul de mare. Pe la Urziceni-Slobozia n-am fost demult, insa parca era ceva mai bun.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:50 |