radare "ascunse" pe loganurile de politie?
![]() ![]() ![]() |
radare "ascunse" pe loganurile de politie?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(paulp @ 17 Jul 2006, 09:02) paulp, Ford -ul tau e TDI? Nu stiam ca Ford foloseste indicativul grupului Volkswagen. Vezi ca tipa nemtii! Tu ai pe Ford -ul tau un motor TDI, asa cum jeep -urile de teren (scuzati-mi formularea) sunt toate construite de JEEP. PS: sunt satul de Ford TDI, Renault TDI, Peugeot TDI, FIAT TDI etc, jeep ML, jeep X5, jeep Tuareg etc, cerbul de aur si alte caprioare! Ajutati-ma sa-i educam pe oameni ca innebunesc altfel! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai scrupulosule, te ajuta mai mult daca spuneam 1.8 Endura TDDI 66 Kw?
Am spus TDI pentru ca motorul e Turbo Diesel si desteptii de la RAR asa au scris in certificat This post has been edited by paulp: 17 Jul 2006, 15:06 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu nu inteleg de ce au toate nr de bucuresti:)
am vazut prin toata tara:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
serban_1205 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 28 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 17 Jul 2006, 15:24) Daca mai sint, cum ti se spunea; am vazut B 51 si B 52 si particulare, si asta in M.Ciuc si Vilcea, sint numere de leasing/rate. Deci, nu vei sti daca e masina MAI sau "a lu' vecinu' Gica". A, am vazut si autobuz din ala nou, Mercedes, pe linia 601 cu numar cu B-51-... Sa fi fost al politiei? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
2006
- B 24 WNN
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Alydor @ 17 Jul 2006, 15:43) [...] este in lege scris ca nu e voie sa dau flashuri? atunci scot mana pe geam si o balansez in sus si in jos... sa il vad ce imi face... Citeste, vei fi uimit sa vezi ca scrie. Si destul de multe noutati sint scrise in lege. Despre care in caz de accident se intreaba lumea "da' de cind e asa?" sau "da' unde scrie asta?" @YDaniel=sint in leasing, firma aia e bucuresteana, deci inmatricularea e pe Bucuresti. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AL @ 13 Jul 2006, 17:01) deci...masinile de politie cele noi, Loganurile, au combinatiile B-51(0,2)-Hxx...3x(combinari de 26 luate cate 2=25*13=325)=975... deci cam o mie de loganuri...nu stiu de unde cifra de 44000... ... ok... nu sunt 1000.. sunt 6000 conform comunicatului de mai jos: http://www.daciagroup.com/eKontentDaciaXFi...iei-Romane.html |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Faptul ca sunt achizitionate de MAI nu inseamna ca automat sunt inscriptionate. In afara de "zurgalai" mai sunt masini de carat cadre la "servici", de urmarit diverse sub acoperire etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
Logan galben cu nr de BUC chel cu bare negre pe un drum laturalnic exact cu iesi din Filipesti pe stanga cum mergi spre Roman,neiscriptionat,nimic,dar cu radar pe bord,baietii a impresia ca imparteau spaga ca eu am oprit 2-3 sec intentionat sa ma uit la ei si sau uitat lung la mine...deci asta e al doilea pe E85 spre Roman dupa cel bleumarin la fel neinscritionat,nimic.
Atentie!!! |
-------------------- |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 18 Jul 2006, 07:27) Citeste, vei fi uimit sa vezi ca scrie. Si destul de multe noutati sint scrise in lege. Despre care in caz de accident se intreaba lumea "da' de cind e asa?" sau "da' unde scrie asta?" te rog sa imi dai si mie linkul catre codul rutier unde scrie chestia asta... eu am citit codul din scoarta in scoarta si nu am gasit asa ceva.... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Conform stirilor zilei de ieri (PrimaTV si PROTV) intr-adevar sunt 6.000 Loganuri ptr. MAI. Eu am mai inteles ca de fapt cam 5.000 ar fi ptr. politie, adica ptr. ordine publica, asa cum scrie si in articolul din link-ul lui Al. Majoritatea ar fi pentru tara iar in Bucuresti au zis ca sunt 360 Loganuri de politie.
Conform stirilor zilei de azi (PROTV), s-a facut publica prezenta radarelor in Loganuri rosii, galbene, albe si albastre neinscriptionate. Aratand un cadru din spate am putut observa ca astea au motor de 1.6. Conform celor spuse la TV exista 13 radare de acest gen in Bucuresti. Probabil ca s-au referit strict la radarele de pe Logan. Asa ca: ochii in 4! ... si nu uitati de flash-uri. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sau de detectoare
![]() Sincer nu m-as lasa in baza flashurilor, ca am luat citeva amenzi asa ![]() This post has been edited by paulp: 20 Jul 2006, 21:37 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu prezenta in trafic a unui Logan galben, B 11 AJA, fara insemne de Politie, dar cu radar pe bord, ce pare a fi Laureate 1.6 dupa inscriptionari, dar fara bari vopsite. Era de dimineata in P-ta Presei Libere. Atasez si foto cu scuzele de rigoare pentru calitate fiind facute la repezeala cu telefonul.
Bafta mare si detectoare multe, ca deja se impute treaba...! Attached thumbnail(s) DSC00143.JPG ( Size: 225.6k ) Number of downloads: 229 DSC00144.JPG ( Size: 258.73k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Atentie daca veniti in Constanta ca sunt doua radare Logan galbene care mai stau si cu firma de taxi pe ele in special in Mamaia
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca B 11 AJA e omniprezent in zona. Eu l-am vazut in Pta. Aviatorilor si pe Calea Dorobanti. Nu stiu de ce am eu impresia ca, la fel ca si pe Calea Dorobanti, urmareste si trecerea de pietoni cu cedarea prioritatii. Cam asa reise din poza a 2-a. Nu imi aduc aminte exact, dar la trecerea din poza pe care o suprevegheaza cred ca este si un bec galben intermitent. Asa ca ATENTIE in zona si la trecerile de pietoni si urmariti loganul galben.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Aseara am vazut in B, in Piata Victoriei (venind dinspre Parcul Herastrau), chiar inainte de semnafor, o Dacia Solenza alba cu radarul montat pe ea. Deci aveti grija ca pun radare nu numai pe Logan ci si pe Solenza. Astept sa-l vad si pe SupeRNova.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Solenza e cumva B 39 MOP??? pe mine m-a ars de 2 ori pentru parcare ilegala...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
de cand dau cacanarii amenzi pentru flash cu farurile? Eu merg des tulcea - buc si am parte de radare pe drum. Scap din cauza ca sunt multi soferi ( de treaba ) care ma avertizeaza. La fel fac si eu. Sub ce pretext imi da organul ala amenda ? Ca ii orbesc pe participantii la trafic la orele 14 ?
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Sunt legale DETECTOARELE de radar ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
paulp |
![]()
|
Detectoarele sint legale!
Detinerea lor in masina si utilizarea sint ilegale.... deocamdata ![]() De pe 21 septembrie, insa ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
tinere22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
Degeaba ai detector daca nenea vrea sa faca misto de tine scoate si baga mufa te-a prins detectorul nu face piu-piu ,decat cand treci pe langa el
![]() Radare Golan--alb,galben----masini MAI---toate culorile curcubeului---nemetalizate ![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
patrick83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum vro 2 sapt cred ca m-a luat si pe mine un radar pe bd timisoara, aveam 80km/h dar nu m-a oprit , ma astept sa-mi vina acasa o amenda...
Era un Logan rosu fara nici o inscriptionare cu doi pandari in el si avea radarul la geam Am inteles k nu prea e legal ce fac, deci as avea sanse sa nu-mi vina nici o amenda ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
1.4 75CP 2008
- B-09-LOK
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Venind duminica de la Buzau spre Bucuresti, am vazut vreo 5-6 loganuri de la politia rutiera.Erau si 2 in miscare care la prima vedere nu aveau radar pe ele, ci o pastila mica intr-o rama neagra, ceva gen biscuit
![]() Eu la vederea acestor minunate masini de la ,,militie'' am incetinit si am mers cat se poate de legal ![]() Sa inteleg ca astia au pus radar mai performant pe masini. Si mai era un radar parca la movilita pus pe trepied , ca si o camera de luat vederi, inalt de 40-50 cm, asta chiar ca e ceva nou ![]() |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde era plasat biscuitele si cam cat de mare era? Sigur nu e sistemul de comanda al sirenei si becurilor?
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
B xx AUW; logan rosu; fara inscriptii;cu radar.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
Dupa cate am citit pe aici cam in toate orasele sunt loganuri de astea fantoma. In Bacau sunt vreo 2 parca..unu galben si unu albastru..mai trebuia unu rosu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA