probleme legate de plafoniera sofer, nu se aprinde
![]() ![]() ![]() |
probleme legate de plafoniera sofer, nu se aprinde
cristyans24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 3 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
- is00aaa
|
|||
axxro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 5 June 06 ![]() |
vezi pe stalpul pe care sunt balamalele usii este spre partea de jos ca un fel de buton. eu zic ca sigr de acolo este problema, poate este stricat, sau ceva fire.......
sper sa fi fost de ajutor sfatul |
--------------------
ford
mondeo
2006
|
|
cristyans24 |
![]()
|
am incercat,dar nu stiu ce anume sa ii fac firului respectiv,ce anume trebuie sa urmaresc?
|
--------------------
dacia
berlina
- is00aaa
|
|
renault12gordini |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
salut,
cu o surubelnita, desfaci surubul de la buronul de pe stalp.il scoti si te uiti in spatele lui daca mai este firul acolo, daca da incearca sa misti in asa fel ca sa vezi daca se aprinde becul.daca nu incearca cu alt bec, sau poate alt intrerupator. renault 12 gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
dd gheorghe |
![]()
|
![]() membru... de membru nu alta! Group: Members Posts: 51 Joined: 13 April 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(cristyans24 @ 25 Jun 2006, 21:21) salut,am o problema,simpla cred,dar nu stiu cum sa o remediez,nu se aprinde becul de la plafoniera in momentul deschiderii usii in partea stanga(sofer). pe partea dreapta functioneaza. ce anume nu functioneaza? pentru cristyans24 vezi ,daca desfaci surubelul contactului de pe stalp si ai fir acolo,da-l cu un spray de contacte(sau smirghel) sa faca masa ca lumea.Daca nu se rezolva de acolo,desfa plafoniera si vezi ca ai 2 fire mufate care pleaca spre stalp.misca mufele(ceva contact imperfect) si ai grija ca firul rosu sa nu dea la masa.Bafta tie! |
--------------------
Dacia
1310
1989 -MLS
- CT 04 STC |
|
cristyans24 |
![]()
|
ms pt info,am sa incerc sa vad daca ii dau de capat
|
--------------------
dacia
berlina
- is00aaa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:39 |