CEL MAI DEZGUSTATOR TUNING!
![]() ![]() ![]() |
CEL MAI DEZGUSTATOR TUNING!
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acele briz-brizuri impletite, amintite de tine anterior, se numesc "Bagheta oripilanta, stralucitor-cromata, tip DIMBOVITA-GIURGIU"! Pe instructiunile de folosire se specifica destul de clar: A se monta NUMAI daca se asorteaza cu manele din abundenta, casetofon cu becuri multe in diverse culori, embleme cu BMW, Kenwood, Alpine, Mercedes, Reno, Pejo! Cumparatorul se obliga ca dupa montare, sa care minim 200 kg. mere (nu conteaza soiul) sau 200 kg. varza, 30 saci plini cu pufuleti, care se vor comercializa NEAPARAT in pietele din Bucuresti!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Apropos de terminati din astia.... E un GHERTOI cu un Clio SImbol 1,5 dCi, albastru, care si-a imputit masina cu tot felul de aptibilduri . In primul rind i-a facut geamurile negre (stil Copsa Mica), dupa care i-a trintit niste prize de aer false (autoadezive) pe aripile din fata si din spate (4 bucati prize duble/ bucata aripa fata, 2 buc. prize duble/bucata aripa spate) d-alea de la Simoni Racing. Mai enumeram dintre balariile de pe masina: 4 embleme M Power, 3 embleme 16 v, citeva splash-uri de vopsea, un aptibild cu maimutoi d-ala de se hlizeste la tine (pe geamul din fata dreapta), nenumarate cd-uri la oglinda + nelipsitele lame de stergator duble, de culoare rosie.
Pai sa nu-l bati pina se schimba banii ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Acele briz-brizuri impletite, amintite de tine anterior, se numesc \"Bagheta oripilanta, stralucitor-cromata, tip DIMBOVITA-GIURGIU\"! Pe instructiunile de folosire se specifica destul de clar: A se monta NUMAI daca se asorteaza cu manele din abundenta, casetofon cu becuri multe in diverse culori, embleme cu BMW, Kenwood, Alpine, Mercedes, Reno, Pejo! Cumparatorul se obliga ca dupa montare, sa care minim 200 kg. mere (nu conteaza soiul) sau 200 kg. varza, 30 saci plini cu pufuleti, care se vor comercializa NEAPARAT in pietele din Bucuresti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da mai si mupetz-uri atarnate din tavan si CD atarnat la oglinda (sa nu-l detecteze radarul sau alienii as zice io). bageta oripilanta stralucitor-cromata (as zice io BOSC pt economia de tastatura) se poate folosi cu succes si pt inconjurarea sau sublinierea clantzelor de la ushi, farurilor, indicatoarelor de bord, portbagajului...iar daca vorbim de portbagaj acesta e desori subiect predilect de tuning: iala de usa de bloc, autocolante de tot felu, embleme de tot felu de multe ori combinate (reno+Mpower, Mpower+A4.....toate obtinute cu grija prin extractzie de precizie cu shurubelnitza de la posesorii de drept) cel mai tare: de GJ avea emblema de cadilac din aia in piciore ca la mertz pe o dacie turbo GTI (asa scria pe ea) |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Marty |
![]()
|
Am uitat ce era mai important !!!! MEA CULPA !!!! Oare ma veti ierta cindva ???
Bai nene, pai sa nu pomenesc eu de mileuri in spate si de pestele ala de sticla colorata, cocotat peste ????? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
sa va spun io ce-am vazut odata mai demult de m-am crucit, e drept nu in Bucuresti: o dacie berlina care avea bagate intre cheder si parbriz monezi de 25 bani. omu' cred ca avea o pasiune puternica deoarece reusise sa inchida tot conturul cu monezi numa' de 25 bani.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Marty |
![]()
|
ai intrat in top direct pe locul 1 !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mersi, da' io n-am nici un merit, problema e ca tot s-a povestit pe aici, demontreaza ca la romani "cultura kitsch-ului" a atins dimensiuni incredibile. popor de inculti ce sintem!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Marty |
![]()
|
Apropos, faza vazuta de nenumarate ori in Elvetia... astia care aveau masini mai bengoase si mai elegante (exceptind pustii cu super motoare si cai putere cit Jegalia), nu aveau covorase! Sau, ma rog, aveau....dar erau ..... covoare persane (taiate la dimensiune, bineinteles). Prima oara cind am vazut, eram cu seful meu intr-un parc auto, si i-am zis "punem pariu ca asta-i turc?" El a ris si mi-a zis ca asa fac toti terminatii cu bani.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Mihai_E |
![]()
|
da, da' lasa ca nici cu astia cu perdelute la geam nu mi-e rusine...sau aia care au o gaura de rugina in aripa si o astupa cu un abtipild d-ala cu splash, fuck you sau degetul mijlociu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aviasol |
![]()
|
QUOTE da, da' lasa ca nici cu astia cu perdelute la geam nu mi-e rusine...sau aia care au o gaura de rugina in aripa si o astupa cu un abtipild d-ala cu splash, fuck you sau degetul mijlociu. da mai de aia chiar uitase-m - cade mashina pe ei de rugina(praguri rupre aripi cu gauri) da au baiatzii geamuri "copsa mica" si casu' de 200W, de cate ori se aude basu mai cade 10% din prag ![]() ![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
ati uitat de kilele de aur bagate in ghiuluri, bratari, lanturi, masele, dinti, etc..
hehe ma gandeam sa imi pun la misto o banda de magnetofon, sau un disc de pick-up la oglinda, hehe...sau o discheta, hehe...te doare capul ce sa mai... adevarul e ca suntem pitoresti, hehe.. |
-------------------- |
|
Mihai_E |
![]()
|
da, si treningurile de fis marca adidos sau nikf, sau mai tare pantofii de lac cu ciucurei si sosete albe care trebuie neaparat sa se asorteze cu tona de gel si freza gen linsa da vaca, si unghia lunga de la degetul mic cu care te scarmeni in ureche sau in dinti, dupa caz
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE da, si treningurile de fis marca adidos sau nikf, sau mai tare pantofii de lac cu ciucurei si sosete albe care trebuie neaparat sa se asorteze cu tona de gel si freza gen linsa da vaca, si unghia lunga de la degetul mic cu care te scarmeni in ureche sau in dinti, dupa caz cum de-am uitat faimoasa unghie?!?!? rusine sa ne fie, hehe... |
-------------------- |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ati uitat de cei care isi lipesc pe luneta abtipilduri cu numele lor si/sau omniprezentele autocolante ce infatiseaza doua picioruse gingase cu chiloteii pe ele.
Acum sa va spun ce m-a suparat cel mai mult la unul, ca cu restul n-am nimic. Eu trec pe langa ei, ei pe langa mine si cam atat. Dar un dobitoc isi pusese pe geamuri folie d'aia aurie gen oglinda. Mergeam in spatele lui si soarele se reflecta fix in ochii mei. Aia ma-sii de taran. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
aburel vlaicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 June 03 ![]() |
QUOTE ce parere avetzi de topicul asta? nu cred ca s-a dezbatut inca! pe mine ma enerveaza la culme Daciile alea cu emblema de renault (sau mai rau cu Mpower), cu ornamente longitudinale pe laterale (baghete), mocheta pe bord, mupetzi, lipiciuri din alea pe bara din spate cu depasirea,viteza legala, catadioptrii, etc.... cele mai dezgustatoare par totusi baghetele alea mici flexibile cu care participantzii la trafic isi imbrobodesc mashinile, le innoada in grila radiatorului, inconjoara clantzele, etc. imaginatzia nu are limite! o rola de bagheta => super mashina!!! ce parere avetzi? Sper ca sunteti constienti de faptul ca si ei vorbesc despre "freaierii aia care si-a luat solenza, husenii". Sucees in munca. :wink: |
-------------------- REFUZ SA SEMNEZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca-i prea frumos topicu asta ca sa-l lasam sa se piarda. Ati uitat sa pomeniti de invelishurile de plastic de la oualele kinder puse pe antena, de ledurile mov de pe duze si de mult prea faimoasele huse de scaun in forma de maieu, majoritatea verde politienesc.
Si daca tot suntem aici, pe mine m-a distrat mult un prieten care primise masina de la munca, o supernova, care fusese folosita inainte de alt coleg de-al sau. Ala a fost f. comic ca isi facuse practic un downgrade, adica isi lipise langa scrisul "Dacia" de pe spate sigla "CL" luata de pe o dacie mai veche. Pe cand o sa vedem oameni cu Renouri care isi pun sigle de Dacia? ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pe cand o sa vedem oameni cu Renouri care isi pun sigle de Dacia? :lol: ... cit dai ? ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da' de potcoava de cal lipita pe botu masinii nu zice nimeni nimic?
Sau boxele Futaki? Sau antenele abundente? (asta e o ramasita de dinainte de 89 cand numai sefii aveau 3-4 antene pe masina de la statiile de emisie receptie!) Sau braduletii stransi cu zecile pe oglinda? Sau crucifixul imeeeens agatat de mataniile imeeense? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Tuning by Kinder Eggs © rules !!!....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa va reamintesc inca o atrocitate: labuta unui biet iepure atarnata la oglinda.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ăștia cu lăbuța în geam crd că au și un club: Clubul Lăbarilor
![]() Mă scuzați dar nu mă puteam abține, era prea evident! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ce ziceti de o berlina anii '80 cu sigla Dacia in fata si o diagonala din aia gen VOLVO pe grila radiatorului ? :shock:
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da` neonul ala albastru/mov care incadreaza numarul din spate a fost amintit?
|
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
Marty |
![]()
|
Vazuta ieri pe DN1: Mercedes Bot de cal, parbrizul lipit cu cca 2 role de scoci maro, luminite albastre la stropitori si (tineti-va bine) lada de bagaje Tuehle deasupra masinii. Cred ca ladoiul valora de 2 ori cit masina....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aviasol |
![]()
|
da mai al dracu de scumpe alea Tuhle
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
|
Mihai_E |
![]()
|
am vazut acum in preajma sarbatorilor o berlina a carui proprietar cred ca traia la maxim atmosfera craciunului deoarece isi impodobise masina exact ca pe un brad (adica cu multe beculete) si anume:
-beculete mov la stropitori (de acum desuete) -beculete galbene la lateralele spoilelor fata si spate (cam cum are Volvo) dar incomparabil mai urit - proiectoare bleu (in genul alora pe care le au militienii) - in spate pe post de al treilea stop (cred) o chestie d-aia cu multe beculete rosii care se aprind si se sting in diferite feluri. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ar mai fi lampile de semnalizare de pe aripa puse la oglinzile retrovizoare, gen mercedes
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Bobo |
![]()
|
adicatalea thule vreti sa ziceti....
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:43 |