BUJII UDE SAU MURDARE, Motorul merge in 3 pistoane
![]() ![]() ![]() |
BUJII UDE SAU MURDARE, Motorul merge in 3 pistoane
floryyn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|||
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 8 Sep 2006, 09:19) Scoti fisa dar nu complet, asa e? in cazul ala se formeaza un eclator intre fisa si electrodul bujiei, creste putin tensiunea secundara iar descarcarea se face "cu virf"; verifica bujia, fisa, capacul la plotul respectiv, deschiderea platinei pe cama acelui cilindru (daca distanta difera fata de celelalte ai cama uzata (mai rar) sau joc in ax) si, in ultima instanta, supapele pe cilindrul ala. Am sters postul ala plin de scalimbaieli mirc. Si a trebuit si pe urmatorul, care nu mai avea legatura cu nimic. aceeasi problema ciudata o am si eu merge in 3, scot fisa si nu se modifica mersul motorului daca tin fisa putin departata de bujie, motorul merge rotund daca ating fisa(partea metalica din capat) de bujie ii scade turatia si iar merge in 3 ![]() |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:43 |