Greenpeace - dezinteresati sau "sponsorizati"?
![]() ![]() ![]() |
Greenpeace - dezinteresati sau "sponsorizati"?
EEN |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu au fost si de la Green Peace Romania la mitingurile din fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti?
De unde le ies bani in cazul in care se opun proiectului Rosia Montana? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Cautati statutul lor; ei primesc fonduri ca sponsorizari, dar nu pentru ce sugerati voi...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
ziceti voi ca nu primesc fonduri pentru demonstratii la comanda? totusi am vazut cel putin doua documentare in care membri GP nu au luat atitudine la adevarate dezastre ecologice produse de firme cu renume, dar aproape s-au lasat omorati pentru a salva o turma de vreo 20 de foci (sau ceva de genul) undeva in Islanda si i-au condamnat pe pescarii de acolo care efectiv traiau din asta.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum trebuie sa te gandesti si la organizatia greenpeace din fiecare tara.
Ei primesc bani pentru diverse actiuni, dar ei propun actiunea si apoi cauta finantatori. Nu vin finantaorii si le spun faceti asta sau nu faceti asta. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 18 Nov 2004, 20:28) Acum trebuie sa te gandesti si la organizatia greenpeace din fiecare tara. Ei primesc bani pentru diverse actiuni, dar ei propun actiunea si apoi cauta finantatori. Nu vin finantaorii si le spun faceti asta sau nu faceti asta. nu prea-i bine sa amestecam teoria cu practica sunt convins (dar fara dovezi evident) ca marile concerne petroliere cotizeaza cate ceva la GP, sa nu uitam ca GP activeaza mai ales contra industriei nucleare care este in directa concurenta cu industria oiliera |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 18 Nov 2004, 02:02) Banuiesc ca de la cei ce vor sa deschida mina..."o mica sponsorizare si noi tacem..." . Repet - nu am o idee originala: Financial Times si USA Today au articole pe aceeasi tema (le-am citit aum citeva luni). Nu tin la aceasta teorie ci numai sunt curios citi ii dau importanta. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am citit mai demult un articol despre militantii antiglobalizare... organizatia ATTAC (Manu Chao scoate melodii in sprijinul ideilor organizatiei); si mirarea autorilor articolului este ca unele dintre multinationale sponsorizau organizatia care lupta impotriva lor; acele companii recunosteau (era citat Unilever) si se aparu spunand ca ele sponsorizeaza societatea civila, si nu fac discriminare si alte texte d-astea..
e clar ca toate astea sunt gandite, da' nu m-am prins care-i spilu'. |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
acum pun si eu o intrebare: ce sens are o demonstratie GP la bucuresti unde nimeni nu e de acord cu canalul bistroe?
una mai buna ar fi la kiev, dar acolo nu se platesc salariile, ies presedinti cu 99% in unele regiuni...cine sa stea sa se gandeasca la pelicani? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
EEN |
![]()
|
QUOTE(mil @ 24 Nov 2004, 19:42) acum pun si eu o intrebare: ce sens are o demonstratie GP la bucuresti unde nimeni nu e de acord cu canalul bistroe? una mai buna ar fi la kiev, dar acolo nu se platesc salariile, ies presedinti cu 99% in unele regiuni...cine sa stea sa se gandeasca la pelicani? Mergea una la ...Brussels sau in Germania la sediul firmei care se ocupa cu dragarea...("parerea mea" ![]() This post has been edited by bflorian: 24 Nov 2004, 18:27 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
la Bruxelles...nu cred ca ii interesa prea tare pe alde Kucima si compania, mai degraba...poate la Moscova.
firma care se ocupa cu dragarea executa o operatie comerciala respectand legile si reglementarile statului respectiv...refuza ei afacerea, o iau rusii, americanii...sau romanii..."nu bratul care loveste, vointa care ordona e de vina" ![]() in ucraina tara in care s-a petrecut o catastrofa ecologica si umanitara ca cea de la Cernobal...pe nimeni nu impresioneaza soarta unei Delte din Ro! OT: Apropo va aduceti aminte de pozele facute de gagica aie pe motocicleta...am revazut Stalker de curand...te apuca furnicaturi pe sira spinarii cand vezi ce imagini premonitoare a avut Tarkovski |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
EEN |
![]()
|
QUOTE(mil @ 24 Nov 2004, 20:47) la Bruxelles...nu cred ca ii interesa prea tare pe alde Kucima si compania, mai degraba...poate la Moscova. Ia uite ce se intimpla in Ukraina acum...imi vine sa cred ca inca nu s-a hotarit cine sa o ia UE sau Rusia. Cit despre firma cu dragarea nici o noutate: frecvent GP-isiti se leaga de vagoanele de tren care transporta deseuri radioactive sau pesticide...la un momentdat se legasera si de vaporul cu care carau unii nusce substanta periculoasa...deci se poate. ![]() This post has been edited by bflorian: 24 Nov 2004, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
liana |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 November 04 ![]() |
ai mare dreptate!
au luat 10 mil lei de caciula la protestele de la rmgc. cred ca asta spune tot..... |
-------------------- |
|
EEN |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(madalina @ 18 Nov 2004, 01:02) Nu au fost si de la Green Peace Romania la mitingurile din fata ambasadei Ucrainei la Bucuresti? De unde le ies bani in cazul in care se opun proiectului Rosia Montana? Probabil sunt destui care ar avea de castigat din franarea acestui proiect. Piata aurului este una destul de mica, iar cartile sunt impartite deja. Rosia Montana ar diminua feliile celorlalti considerabil. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(Sony_ @ 29 Nov 2004, 14:57) Probabil sunt destui care ar avea de castigat din franarea acestui proiect. Piata aurului este una destul de mica, iar cartile sunt impartite deja. Rosia Montana ar diminua feliile celorlalti considerabil. sunt convins ca sunt destui care au de castigat insa in nici un caz romanul de rand. Sunt deja curios ce comisioane si-a tras PSD-ul pe proiectul asta. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
cretvlad |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 June 06 ![]() |
Mai..si p mine ma apasa problema.. si m-am interesat..exista p net un documentar incredibil..."coroprations" uitati-va la el.. merita merita merita... eu de acolo am aflat ca... marile ONG-uri... APARTIN mariolor corporatii... mai explicit....
Fiecare mare firma decat sa investeasca in produse sigure sau tehnologii mai practice si ecologice, prefera sa finanteze un astfel de ONG sau astfel de manifetatii! de ce?? pentru ca le fac reclama.. si antireclama este tot reclama pentru o corporatie de zeci de milioane sau miliarde de dolari!!Sunt multe de zis... dar va recomand sa va uitati la documentarul asta!! O sa ramaneti socati!!!!! S-a ajuns sa se importeze AER.. din acelasi motiv..nu merita sa investesti in tehnologie si produse ecologice cat timp ai bani!!! U I T A T I - V A |
--------------------
dacia
logan
2006 1.6
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Cred ca desprte asta e vorba
http://www.imdb.com/title/tt0379225/ Intr-adevar, e ceva impresionant. In USA, corporatiile sint considerate juridic persoane, regizoru demonstreaza ca "persoanele" respective au probleme "psihice" majore. Ajutate de guverne tembele din tari "romania-style", gen Bolivia care si-a vindut apa lu Bechtel. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:06 |