Semnul cu mana al lui Alonso, Discutii aprinse...
![]() ![]() ![]() |
Semnul cu mana al lui Alonso, Discutii aprinse...
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
@avathan
Si mie imi plac lucrurile "ad literam". La fel cum sunt ferm convins ca Galileo, in momentul sau de maxima inspiratie, a spus "Iepurii se misca..." (da,stiu, sunt foarte off topic, si nu, nu am baut nimic....doar imi e foarte cald!) ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
(1) Pamantul se misca
(2) Iepurii sunt pe Pamant din (1) si (2) => iepurii se misca deci Galieo Galiei a zis si ca "Iepurii se misca..." . asta e. Referitor la semnatura ... fiecare cum o intelege... scuze pt. offtopic ... This post has been edited by FISICHELU: 7 Jul 2006, 08:37 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
(Si mie imi place tranzitivitatea.)
Din toate filmuletele pe care le-am vazut cu Alonso pe youtobe,google,etc., am vazut ce fel de om este Alonso. De nota 10. Un tip simpatic. Pe undeva este firesc sa fie usor arogant cand castiga, (daca conchidem ca gestul este "ciocu'mic"), mai ales cand o face in fata unor piloti cu greutate. Cati dintre noi nu au avut macar un gram de aroganta cand s-au detasat putin de restul, fie la un examen, fie in alte situatii?...Mai ales cand e vorba de un pot mare?... Mie mi se pare pana la urma un gest simpatic. |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce filmulete, ce youtube? Intreaba-l nene pe Miki si-ti zice el cum e Alonso. Vb aia la cate beri au baut impreuna a ajuns sa-l cunoasca bine...chiar ii da sfaturi pt cursa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
FISICHELU |
![]()
|
A avut un zambet, dar a fost mult prea scurt ca sa il putem observa!..
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Semnul lui cred ca a insemnat ceva in genul , IA MAI LUATI-O VOI LA ....si vorbiti la alta masa .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
eh, TMihai, din pozitia aia, s-ar putea ajunge si la semnul standard de victorie
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
TMihai |
![]()
|
S-ar fi putut...dar nu in Franta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:30 |