unde pot rectifica o planetara in Iasi??
![]() ![]() ![]() |
unde pot rectifica o planetara in Iasi??
irinel75 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
0745332885
undeva pe Ipsilante :wink: (prin spatele Mitropoliei, cum mergi spre podul Alexandru) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 17 June 02 From: VASLUI ![]() |
merci Paul..asta sa fie numarul persoanei care rectifica??
PS>.azi dimineata te-am vazult "live" in masina ta pe traseul lui 28 (spital recuperare) ![]() se pare ca ne intersectam cam des.. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da, eu il am de pe vremea cind aveam berlina. Daca ai o planetara veche poti s-o dai la schimb. Cred ca iti si poate monta planetara. Suna si intreaba daca se mai ocupa cu asa ceva.
OT: traseul lui 28 e drumul meu spre munca ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
in Bucuresti unde se poate rectifica o planetara? cat costa?
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
paulp |
![]()
|
www.reconditionariplanetare.ro
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Irinel75,sa stii ca tipul de pe ipsilante face treaba f buna.O planetara rectificata la el(e pe sn lui frate-miu)are aprox.90000km si abia acum bate din nou.
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG
|
|
irinel75 |
![]()
|
merci..am vorbiit cu omu la telefon vrea 500 mii pe o planetara rectificata, insa problema este ca eu nu am o planetara scurta sa o dau la schimb, pt ca omu nu le si monteaza pe masina ca daca era asa era bine...o lua pe a mea defecta si punea una rectificata...Asadar io tre sa caut sa imprumut o planetara scurta sa o dau omului la rectificat si sa o dea pe aia buna sa o pun io pe masina si cea de pe masina sa o dau inapoi celui care mi-a imprumutat-o
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
paulp |
![]()
|
hai ca vorbesc cu tata sa vad daca n-are vreo planetara scurta defecta pe acasa si daca e ti-o aduce miine seara.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
irinel75 |
![]()
|
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
paulp |
![]()
|
irinel, sorry, am vorbit cu tata, n-are decit lunga. Nu stiu daca omu accepta una lunga la schimb cu una scurta. Intreaba-l si daca da da-mi o veste :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Ce inseamna noaptea
![]() Vezi ca este un service in Podu de Piatra (de fapt sint mai multe asa ca ai de unde alege). Mergi la ei cu masina, le spui sa-ti scoata planetara cu buba. Apoi per pedes (ca e aproape) mergi pe Ipsilante cu planetara in mina si o schimbi. Return, montaj si gata. So :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
irinel75 |
![]()
|
ca bine zici Paul...felicitari ..sa stii ca noaptea e un sfetnic bun..deci asa am sa procedez..multumesc frumos..
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2006
- VS-58-KNX
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
In Constanta stie cine daca se rectifica si unde?A si cat costa?
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:54 |