incredibil
![]() ![]() ![]() |
incredibil
stanila |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
logic.masinile de acum nu mai sunt facute sa tina o viata.
Ai garantie antiperforare tabla 6 ani. Eu zic ca in 8 ani ramane numa motoru... Ia si tu o masina nemteasca facuta prin 1990.Alea nu au moarte. Oricum in 8 ani eu o vand de 3 ori...Asa ca nu te mai plange |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Citeste H.G. 394/1995 si O.G. 21/92 si ai sa vezi toate produsele si durata medie de utilizare.
Numa' bine. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
atentie la confuzii!... durata medie de functionare NU ESTE totuna cu DURATA DE GARANTIE sau cu DURATA MAXIMA de folosire a unei masini (sau mai popular "cat tine masina")... este o valoare DECLARATA de constructor/producator si care este comunicata clientului inainte de a achizitiona masina, prin contractul incheiat, respectiv manualul de functionare etc. ... singura obligatie a producatorului vis-a-vis de aceasta durata de timp este sa asigure piese de schimb dupa ce a incetat fabricare acelui model auto pe o durata egala cu aceasta "durata medie de utilizare".
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Nu este problema ca nu te tine 10-20 de an,i prin durata medie de utilizare a produsului se intelege faptul ca fabricantul, in speta Dacia este obligata sa produca piese si reparatie post-garantie la produsul respectiv, dupa aceasta perioada i-l doare in "bascheti"si poti sa dai Dacia in judecata OPC ce vrei tu ca nu vei mai avea castig de cauza.
Si cu siguranta in 10 ani Dacia va scoate un alt produs de succes care va inlocui loganu' si nu au interesul sa lungeasca durata de viata , astfel incat sa ajunga si Loganul cum sunt dinozaurii de Dacii 13xx, care s-au produs ani de zile. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stanila @ 26 Jun 2006, 07:53) Stupoare: pai mi-am luat un televizor color la 4 milioane si scrie durata medie de utilizare tot 8 ani. Pai ce naiba loganul functioneaza cat un televizor? Voi ce ziceti? Nu am inteles eu bine? Nu, nu ai inteles deloc bine. Un televizor se tine in sufragerie, cu un mileu pe el (ma rog, dupa gust, nu generalizez) in timp ce un logan sta afara 24 ore/zi indiferent de anotimp. Unul functioneaza alimentat de curent si nu exista posibilitatea de supra-exploatare in timp de la logan ii poti da talpa aiurea 2 ani si l-ai terminat. Televizorul cere curent si Pronto de mobila iar loganul benzina, ulei, apa, antigel, manele (dupa gust, iarasi), anvelope, revizii, silicon pe bord, icoane etc. Cred ca e un moment greu pt tine cand ai constatat ca tv si loganul au aceeasi durata MEDIE DE UTILIZARE, dar, daca vrei sa faci o comparatie, tine tv afara 3 luni sau loganul in casa 5 ani si zi-ne si noua... Sa-l stapanesti sanatos! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
,,Interesanta" comparatia. Te-ai gandit la reclama aia: rate ca pentru un televizor
![]() La ce pagina scrie chestia asta. Eu cand am citit cartea de garantie nu-mi aduc aminte sa fi scris despre asa ceva. Eu am editia a II-a iulie 2004. This post has been edited by crisstian: 26 Jun 2006, 13:59 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
QUOTE(crisstian @ 26 Jun 2006, 14:57) ,,Interesanta" comparatia. Te-ai gandit la reclama aia: rate ca pentru un televizor ![]() La ce pagina scrie chestia asta. Eu cand am citit cartea de garantie nu-mi aduc aminte sa fi scris despre asa ceva. Eu am editia a II-a iulie 2004. in editia actualizata, martie 2006. |
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(stanila @ 26 Jun 2006, 07:53) Pai, daca tot sunt rate la Logan ca la un televizor...de ce nu...? Si acuma serios...daca tu compari un tembelizor care sta in conditiile enuntate mai sus de un co-forumist cu o masina....un budget car....ce sa mai zic. Vinde masina si ia ceva care ofera speranta de viata mai mare la masina aia Ba....ce idei si moduri de gandire aveti unii.....nici nu stiu ce sa fac...sa ma enervez....sau pur si simplu sa ignor asemenea tampenii. This post has been edited by driverx: 26 Jun 2006, 15:10 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Cred că aici se poate închide, răspunsul s-a dat și deja firul discuției a luat-o un pic pe arătură...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 22:52 |