Aer conditionat - ce sa alegem, cum sa instalam, Atentie la cum il instaleaza maimutele!
![]() ![]() ![]() |
Aer conditionat - ce sa alegem, cum sa instalam, Atentie la cum il instaleaza maimutele!
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca vrea moca, nu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am editat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bre Marty, pai in general omu isi cumpara un pepene de doo kile ca are chef sa manance pepene, nu ca ar fi mai ieftin decat doo kile de mere.
ps Tu ai curajul sa-ti iei split de 7 milioane? ![]() This post has been edited by Ake: 18 Mar 2011, 21:39 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vrei sa insinuezi ca un dublu-split face mai multe chestii decit doua simple?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da!
Ocupa mai putin loc ![]() PS si daca compari doo monosplit Haier cu unul dublusplit tot Haier, vezi ca sunt cam p'acolo This post has been edited by Ake: 18 Mar 2011, 21:41 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Merced |
![]()
|
Erau niste Alaska-uri d-alea pe care le montai si singur la sub 1000 de lei si din cate am vazut eu pe la aia care au apucat sa cumpere, merg de n-au treaba. Depinde si ce pretentii ai de la ele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta e ca Logan vs Audi. Ambele merg de rup.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Pai la fel si cu pretentiile.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vortexu' a mers 7 ani. A racit cind a trebuit sa raceasca, a-ncalzit cind a trebuit sa-ncalzeasca.... plm.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Si acu' eu n-as avea pretentii, de fapt nici nu-mi place, sa-mi faca 20 de grade si apoi sa ies in 35. Dar sa poti sta la un 25 de grade in loc de peste 30.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cauta sa iei Tadiran, un dublu split il gasesti si pe la 4500 ron, merita.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Ma adevaru' e ca nu prea gasesti dublu split decat d-astea de calitate, deci scumpe.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Pai daca io zic ca 24 de milioane-i scump, el vine si-mi zice de 45 de milioane?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zici ca ti-as fi recomandat Daikin sau York la minim 6000 ron
![]() This post has been edited by argon: 18 Mar 2011, 22:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
Deci maine dau o tura prin Metro, sa vaz ultimile descoperiri in domeniu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 Mar 2011, 22:14) Ce plm e ala inverter si ce face el in plus adica e pe invers. pîrțar. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 Mar 2011, 22:08) Vortexu' a mers 7 ani. A racit cind a trebuit sa raceasca, a-ncalzit cind a trebuit sa-ncalzeasca.... plm. Atunci poti in plm sa nu mai sustii ca prafsteru sax? Are patru viteze de mers inainte si una de mers inapoi? Are! E la fel de bun ca chiusapte! PS inverteru are multe chestii diferite. De fapt e diferit aproape complet. Da rezumatu e ca consuma mai putin curent. E suficient de stiut asta. PPS Si ca in anumite conditii de folosire, diferenta de pret intre sa spunem un aparat inverter de calitate medie si unul blana de Obor se amortizeaza in mai putin de 6 luni din factura de curent. This post has been edited by Ake: 19 Mar 2011, 10:59 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 19 Mar 2011, 10:53) Atunci poti in plm sa nu mai sustii ca prafsteru sax? Are patru viteze de mers inainte si una de mers inapoi? Are! E la fel de bun ca chiusapte! Pai A/C-ul meu a functionat fara nici o interventie timp de 7 ani, nu a-nceput sa tremure cum l-am montat, la diverse viteze. Si, in plus de asta, m-am intins exact cit mi-a permis plapuma atunci cind l-am achizitionat, la fel voi face si acum. Nu l-am ridicat in slavi si am sustinut ca e cea mai ciumega chestie de la apa calda-ncoace! Pe mine cu argonisme d-astea gen "aeru' meu conditionat raceste si cind e scos din priza, dar, mai ales, face contorul sa se-nvirta invers" n-o sa ma vezi!Btw, cit plm e un compresor de A/C? ![]() 19 Mar 2011, 11:43: Am vorbit acum cu astia si mi-au zis (dupa ce le-am descris ce si cum) ca ei zic ca-i vorba de freon, ca trebuie scos tot si reincarcat. 30 de lei constatarea si 125 de lei reincarcarea. This post has been edited by Marty: 19 Mar 2011, 11:43 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
-habar n-am dar tare mi-e ca ar putea fi ca la frigidere. Mie mi s-a stricat compresorul la un Indesit si compresorul+manopera+diagnoza era cu cu fo doua milioane mai putin decat frigiderul nou asa ca am folosit cu incredere serviciul gratuit de la ROSAL.
-martinezule io ramasesem fixat pe ideea ca vrei AC-ul pentru birou. Daca vrei pentru acasa, unde teoretic nu-l folosesti in medie mai mult de 2 ore/zi, poti sa-ti pui si no.brand-uri. Dar e putin la noroc. In mod normal iti poti da seama daca te uiti la el daca e prastie sau nu. La rahaturile astea chinezesti, mai nou nu se strica compresoarele sau electronica (sunt toate la fel indiferent de marca) ci mici porcarii de plastic :cleme de capace, clipsuri, rotite si parghii pe care nu ti le inlocuieste nici naiba. Oricum, daca nu e vreun brand mai cunoscut, n-are rost sa-ti faci probleme de marca. Imi povestea un importator, ca dupa ce a batut palma cu chinezu (BTW un AC iesea din fabrica la 50$!) l-a sunat asta sa-i zica "Domle ati uitat sa ne ziceti ce marca vreti sa punem pe aparate!" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 19 Mar 2011, 12:23) Am vorbit acum cu astia si mi-au zis (dupa ce le-am descris ce si cum) ca ei zic ca-i vorba de freon, ca trebuie scos tot si reincarcat. 30 de lei constatarea si 125 de lei reincarcarea. Mi-au rezolvat oamenii aeru' conditionat!!!! Era nu-stiu-ce condensator bulit. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce ziceți de asta?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Luati-va White Whestinghouse, Gree, sau Daikin daca va tine. Nici Fujitsu nu-s rele. Si neaparat inverter, daca nu stati rau cu banii, in timp, si daca e montat corect, se va vedea diferenta in fiabilitate, si in consum de energie electrica.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum poti sa recomanzi un no-name ca White Whestinghouse?
Cele mai bune sunt Daikin si Mitsubishi Electric. This post has been edited by cristyz: 16 Apr 2011, 22:03 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Name, no-name, daca pica ceva la el, se gasesc piese, spre deosebire de alte marci.
Oricum s-au montat aparate d-astea in multe case cu pretentii, si isi fac treaba bine mersi. This post has been edited by Filip: 16 Apr 2011, 22:24 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:49 |