Viezurele de beton sau sobolul citadin
![]() ![]() ![]() |
Viezurele de beton sau sobolul citadin
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La mine-n bloc avem asa: etajele 1-4 (eu stau la parter): aia cu "state vechi", care stau acolo "de cand s-a construit blocu" si care daca au masini se uita urat cand imi parchez masina in fata blocului. Altfel, toti aia mai "incuiati" se uita la mine ca prin sticla si dupa ce trec isi dau coate si susotesc: "asta-i putoiu care s-o mutat de un an in bloc si n-o semnat pentru cedarea uscatoriei". Mai adaugam si faptul ca masina are numere de Bucuresti (in Timisoara) si va faceti o imagine despre cat de mult ma indragesc vecinii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
totul se rezuma la educatie sau paranoia.
cum se face ca un vecin ma saluta de fiecare data cu voiosie desi eu l-am spurcat si invartit pe toate partile din cauza ca ma inunda(apartament renovat recent) la interval de 3-4 luni(sa ajuns la citatii in justitie). practic nu ii pasa, il doare in cot , pt el nu s-a intamplat nimic. Visul unei nopti de vara-sa ma mut la casa( sper in 3 ani), sa nu il mai aud pe vecinul de sus cum isi face nevoile. in ultima vreme nu l-am mai auzit, vin tarziu/obosit acasa de la sevici-cred ca asta este solutia sa muncesc mai mult. ![]() as putea si eu sa fiu nesimtit sa atentez la proprieratea lui. si a cumparat masina noua si cred ca i-ar sta bine cu doua dungi pe usi si aripi-dar din pacate nu sunt eu omul(probabil ca o sa o loveasca nevastasa ![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.803 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu stau linistit, sunt licentiat, dar nu am practicat, in psihologie. scap de 9, stiu cum
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca sunt mai multi afara decat inauntru...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mai voi sunteti nebuni cu diploma...
Daca tot am ajuns la amintiri de pe la bloc sa va zic si eu 1.Era prin 96 . Lucram si eu ziua si noaptea dormeam... Intr-una din zile ce imi vine mie sa ma pun sa fac nani de amiaz... Buuun !!!! pe la 3 - 3.30 il apuca pe vecinul de la 3 (ungur la origine) pofta de ceardas. Ca l-a apucat nici o problema problema era ca era cu multi decibeli peste limta la care adorm eu. Stau ce stau la un momentdat nu mai rabd si ma duc la el la usa ii frig vo doi pumni, iasa ala mort de beat, eu il rog politicos sa inchida naibii muzica ca e ora de liniste la care ala raspunde " eu vreu asculte muzica la mine, nu intereseaza ca e ora de liniste. e casa meu si fac ce vreu " si imi inchide usa in nas... Buuuuuuuuuun. Imi zic in gandul meu las ca te aranjez eu... La vre-o cateva zile dupa asta stiam ca intra de serviciu de noaptea, il vad pe la 5 fara 10 ca apare acasa de la soacra-sa si stiam ca urmeaza sa se odihneasca. Eu intre timp ma pregatisem constiincios cu : 4 bucati boxe Unitra de 75 de W, una bucata statie de amplificare Fisher de 150 w, una bucata deck si una bucata caseta cu selectii romanesti. Dintre selectii faceau parte : Noi suntem romani, tu ardeal, Doamne ocroteste-i pe romani, marsul lui iancu... etc toate alese una si una.Apare individul, intra in casa si la ora 17.01 incepe distractia... am pus boxele pe dulap ( la etajul 2 nu statea nimeni) si da-i putere... tropaiau paharele in vitrina maica-mii dar suna muzica... Nu trec 10 minute ca apare la usa prietenul meu unguru'. El catre mine. Ba tu da muzica mai incet ca eu vreau sa odihnesc ca la noapte eu lucreaza. Eu ma uit la el candid si ii spun: Ora de liniste a trecut, sunt la mine in casa, fac ce vreau si daca eu vreau sa asculte muziche la mine eu asculte. si ii inchid usa in nas.. De atunci nu am mai avut discutii cu el pe tema cat de tare e muzica.Ajungea sa ma uit numai la el si dadea mai incet.... 2.Dupa o altercatie verbala cu alti vecin pe tema indundatilor frecvente si a orei de liniste care nu se respecta fac rost de zgomootul ala de picatura in pestera... pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic... Prind o zi cand ai mei nu erau acasa si cuplez instalatia de sunet 4 boxe plus calculatorul pe winamp pe "ripit" dau drumul si plec de acasa... revin peste vre-o 3 ore si toata lumea de pe scara era pe geam... De unde mama dracului curge apa?? se aude ca picura dar nimeni nu stia unde... cativa intrasera in beci sa vada daca nu picura acolo, unii incepusera sa isi desfaca accesul la conducte si sa verifice... erau de toata flota.... eu inocent ma uitam la ei si ma faceam ca nu inteleg care e problema... ce se agita aia degeaba... unde aud ei ca picura apa ca io nu aud nimic.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
wolfin |
![]()
|
si ma faceti pe mine nebun cu diploma
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, uite aici specimen de care voiai tu: aveam un coleg in liceu, om de gasca de altfel, dar care avea un mare defect. Nu raspundea la usa si nici la telefon. Adica ii puteai face o vizita anuntata direct, si atunci deschidea usa, si la fel il puteai suna cu conditia sa-i spui inainte. Iti dai seama ce misto: vrei sa-l iei pe om la bairam, stii sigur ca e acasa, il suni si oha! nu raspunde nimeni. Pe cand, daca i-ai fi spus intr-o pauza ca urmeaza sa-l suni ar fi raspuns.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am avut vecini care nu imi raspund la salut. Ma gindesc, poate al tau o fi un traficant ceva, nu vrea sa se lase recunoscut, dunno fuckin' why.
Am avut insa: - Vecina de la 1 care toata ziua sta in spatele usii, cu usa intredeschisa, sa spioneze ce este pe hol. - Vecina care raspunde in sictir la salut si care impreuna cu fica-sa se uita foarte urit dupa mine cind are ocazia, bodogane ca "Astia bogati, dom'le, uite vecinul Cutarescu a intrat ieri in bloc cu 2 mere uite asa de mari, asta isi bate joc de noi" - Vecin pe care l-am batut pentru ca a insultat-o pe prietena mea. De atunci sintem foarte buni prieteni, m-a ajutat sa car diferite lucruri, etc. - Vecin caruia i-am scos siguranta de la tablou pentru ca s-a imbatat manga si a dat muzica la maxim de se auzea foarte tare la 3 etaje, si cu care m-am certat crunt de fata cu toti ceilalti vecini. - Vecin la care ma duc de 2-3 ori pe saptamina noaptea sa-i spun sa mai taca dracului din gura, sa nu mai rida si sa vorbeasca foarte tare, ca oamenii normali mai si dorm din cind in cind si trebuie sa se duca la servici a doua zi dimineata. - Vecin care se imbata cel putin de 2 ori pe saptamina si da muzica tare, in schimb e foarte helpful si de cite ori merg la el sa-i cer sa dea mai incet, isi cere scuze asa beat cum e si inchide muzica. - Vecin cu mania persecutiei. De cite ori ma intilnesc cu el si am putin timp liber, imi povesteste cum e persecutat, cum toata lumea il uraste si incearca sa-i faca rau, cum il urmareste pe el soarta cruda. - Vecin care de cite ori e beat se cearta mildly cu alti vecini si se lauda cu multa mindrie ca el are ciroza - se vede din atitudinea lui ca un om cu ciroza merita tot respectul. - Vecin pe care din cind in cind il apuca amenajarile. Foloseste in apartament unelte de vibreaza trei sferturi din bloc, parca e santier in plina activitate. Insa cel mai important, nu recunoaste nici mort ca de la el vine zgomotul. - Vecini pustani care toata ziua asculta ringtone-uri de mobil si butoneaza telefoanele. Imi vine sa-i impusc. - Vecin care cred ca-i homosexual. This post has been edited by Vlad Georgescu: 27 Jun 2006, 17:21 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Doua faze tari:
1. O gagica statea singura intr-o garsoneira, garsoniera situata intr-un bloc in care media de varsta era 70 de ani. La un moment dat vede respectiva gagica ca era trecuta cu 2 persoane la intretinere. Se duce ea sa vorbeasca cu administratorul iar acesta ii spune ca nu este nici o gresala, ca a fost trecuta cu buna stiinta cu 2 persoane si i s-a explicat ca au vazut ei, ca pe la ea mai vine destul de des un barbat. Gagica le-a spus ca este prietenul ei, dar ca nu ramane niciodata peste noapte la ea, ci sta cel mult cateva ore, la care a primit urmatorul raspuns: da, da stim noi ca in alea cateva ore voi faceti sex si consumati mai multa apa, d-aia te-am pus cu 2 persoane la intretinere. 2. dupa montarea apometrelor, niste oameni destepti au gasit o metoda revolutionara pentru a face economie la apa: trageu o singura data pe zi apa la WC. Nu mai este necesar sa spun ce miros era in apartamentul respectiv. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
...si uite asa, din vorba in vorba, se poate trage concluzia ca traim intr-o lume prea mica, in care nu reusim decat sa ne stresam unii pe altii, iar cand vom ajunge la 60 de ani ne intrebam de ce naiba suntem hipertensivi sau cu nervii in pioneze si, mai ales, cine e aia de vine seara la apartamentul 126, ca la intretinere e numai drogatul ala...
Sanatate! (ca e nevoie) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Hehehe... sa va zic de blocu' unde recent m-am mutat... PS: juma sunt batrani juma tineret...Cred ca in 5 ani o sa fie full tineret...dar asta nu conteaza..
1. Vecina de vis-a-vis...o baba care nu are ce face si cred ca si-a pus un scaunel in fata vizorului sa vada ce se mai petrece pe la mine, cine mai intra/iese etc...Asta pana intr-o zi, cand un prieten mai diliu de-al meu, tot suna la usa la mine si iese baba.. Nu stiu ce au vorbit ei acolo, dar cert e ca prietenu' a fost enervat de faptul ca baba se uita pe vizor... La plecare, diliul asta a iesit pe usa mea, brusc vizorul babei s-a inegrit, si surprise... Ia aratat un poponet gooooooool ca brusc a fugit baba de la vizor! De atunci e aleatorie treaba... 2. Un alt vecin de pe palier (am uitat..stau la 10 si sus e uscatorie alea alea) statea pe o bancuta la etajul tehnic si se uita in gol...intre et.10 si tehnic e ghena...Intr-o seara arunc si eu gunoiu si dau sa ma intorc, ala se uita asa fix, l-am salutat, ala nimic... Cred ca tipul e dus rau... De atunci tot se duce pe la et. tehnic, iar cand mai apar pe acolo, se ascunde pe nustiu unde pe acolo..of course ca am si eu mania ca si Marty...sa ma fac ca am treaba, ca sa inchid capacul sa verific daca e usa inchisa...alea alea..e haios... 3. O baboanta, care intr-o zi, a fost asa... Suna tipul cu parchetul si sa ma duc sa-l iau de jos...Cumnatu meu coboara sa descarce masina, apoi urmam eu... Brusc se blocheaza liftul...dute la administrator, suna la liftieri, timp in care o baba tot batea in usa de la lift si urla sa dam drumu la lift... Cu totul a durat 15 min si liftierii deja faceau probe... Baba la parter, eu la parter, si nevasta si liftierul (unul din ei) si administratorul... Tot urla baba ca sa dam drumu la lift ca sunt oameni batrani ca nustiuce...eu cuminte..pana a scos perla..."Ca s-au mutat toti taranii la bloc!" ..BANG..am luat foc...Si am inceput sa urluuuu moaaaama ..nici eu nu ma recunosteam pe mine...Eu urlam aia urla, restul privitori... M-am dat un pic la baba (adica m-am ridicat in picioare langa ea si atat), a inceput brusc sa vb. calm, sa isi ceara scuze, alea alea...Deja ma calmasem..caaaaaand scoate baba o alta perla...ca pana la et. 2 nu poate sa urce decat cu liftul!!! Moaaaama..iar m-a apucat... "Pai dumneata te plangi ca urci la 2, dar eu cu parchetul la 10? Pe scari?" Moaaama si scandalosa pana a plecat baba... De atunci sa vezi ce respectuoasa e, ce ma saluta, si raspunde la saluturi...eheee...boierie... 4. Caz pozitiv...O babuta..care are cred 1m inaltime la vreo 80+ ani...Bai si ce fumeaza si sa vezi ce alearga pe scari, nu urca cu liftul niciodata!! (sta la 7) Si sa vezi ce plina de viata e! Si sociabila, cum n-am vazut in viata mea o babuta asa de gasca! Pe bune! Asta e...traim la bloc, unii se acomodeaza greu, altii deloc, si specimene d-astea vom gasi oriunde... In special mosi /babe care nu au ce face acasa si spioneaza etc... PS: Uitasem de celalalt cumnat care are 135kg, si e 4x4...tatuat, cu barba alea alea... Si ieri erau 75% din babe in fata scarii... Si incepe nebunu' sa urle..." Baaa si sa vezi ce faceam la parnaie...Ma gandeam numai la cum sa bat babele!" Alea toate chicoteli alea alea.. Tipul de altfel e cuminte, si super de gasca...da' cam nebun asa ca mine... Am ras de n-am mai putut... Oricum eu le salut pe toate/toti... Daca omu' e dus si nu raspunde treaba lui..pe mine nu ma doare gura sa zic un "Buna ziua"...Macar eu sa arat putin respect, altfel ma transform in "ei"... Numai bine...si va doresc la toti (care vreti) sa va mutati la casa! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 28 Jun 2006, 11:38) Oricum eu le salut pe toate/toti... Daca omu' e dus si nu raspunde treaba lui..pe mine nu ma doare gura sa zic un "Buna ziua"...Macar eu sa arat putin respect, altfel ma transform in "ei"... Da, si eu am tendinte d-astea, dar ma simt de parca vorbesc neintrebat cand dau binete si bou'/vaca nu zice nimic. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Alydor |
![]()
|
parca incepe sa imi para rau ca m-am mutat la casa....
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 27 Jun 2006, 16:56) 2.Dupa o altercatie verbala cu alti vecin pe tema indundatilor frecvente si a orei de liniste care nu se respecta fac rost de zgomootul ala de picatura in pestera... pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic...pic.... pic... ![]() Apropo, mai ai sunetul ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Alydor |
![]()
|
tre sa il caut... e undeva pe un cd pe acasa....
ai si tu vecini problema? ![]() Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu abia m-am mutat, pana acum pare ok. Dar nu strica sa - l ai ... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Deocamdata vecinii sunt OK din punctulasta de vedere dar..."Dar nu strica sa - l ai ... "
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cand eram copil am avut un vecin din asta! Se prelingea pe langa pereti pana la etajul 4. O data nevasta-sa a aruncat un lighean cu apa murdara de la balcon si a stropit-o pe o vecina care se deplasa prin fata blocului. Au intervenit cativa vecini intrigati si soricelul s-a transformat in vultur aparandu-si nevasta. A inceput sa strige despre vecina: "Da' doamna ce cauta pe acolo?"
![]() Marty, daca ii intarati suficient s-ar putea metamorfoza si vecinii tai. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cum D-zeu sa aruci ligheanul cu apa pe geam..astia trebuie mutati sistematic inapoi la tara, de unde au fost adusi, sa putrezeasca acolo in praf si jeg. Am si eu cateva exemplare de genul asta in bloc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da ceva in regula cu tara asta si oamenii astia de traiesc pe aici e?????
Apostol era un tampit. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...în condițiile în care cine trăiește cu speranța moare cu deznădejdea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Sony @ 28 Jun 2006, 13:39) Sub indivizii respectivi locuieste un nene iesit la pensie, destul de corpolent si guraliv. Oricum, il banuiesc de sindromu' "tare-n gura ca femeia la telefon", c-am miriit de vreo doua ori la el si s-a potolit. Ei bine, vecinul respectiv, odata iesit la pensie, s-a gindit el c-ar fi chiar cul sa-si gaseasca o ocupatie suficient de placuta care sa-i ocupe timpu'. Asa ca s-a gindit sa-i caute nod in papura lu' agorafobicu' de la 4. Bineinteles ca l-a invinovatit p-ala de tot ce nu va trece prin minte: ca se da cu scuanul de birou prin casa si ca-l scot rolele din minti, ca bate toata noaptea cu lingura-n calorifer, c-asculta muzica house la maxim, ca fie-sa bate prea tare-n tastatura, ca tropaie prin casa. Intrucit i s-a parut lui ca nu-i de ajuns, l-a mai intaritat pe asta de la 4 si cu vreo doua topoare-n usa, asa, de control. Cind a vazut ca TOT nu obtine efectu' scontat, l-a pindit cind se strecura pisiceste pe scari in jos, i-a taiat calea si i-a administrat o mama de bataie de sa-l tina minte. La fel a procedat si cu fiica omului. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Vorbesti prostii , cum dracu sa il bata si mai ales si pe fiesa, chiar nu mai au romanii sange-n veioza bai nene, cum e posibil, macar temporar puteai sa coalizezi cu nefericitii si sa il trosnesti pe scarnav. Te rog eu mult, creeaza-i o oportunitate sa se dea la tine si arde-l frate ca la in oala cu floricele, da-i sa cante.
AM palpitatii din cauza ta acum de nervi, nu suport nedreptatea creeata de altii ![]() This post has been edited by Pedro: 28 Jun 2006, 14:11 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, pai in niste situatii d-astea am miriit la el de si-a luat talpasita in jos pe scari. Dar nici eu nu sunt 24/7 pe faza sa-l scot din ghiarele pensionarului psihopat! In plus de asta, psihopatu' a fost coleg de munca cu maica-mea si, deh, stii cum e in cartierele astea mici, dormitoare pentru o anumita fabrica, imediat sare vorba ca Floricel a lu' cutareasca de la personal l-a smardoit cu perversiuni pe cutarescu. Indiferent ca eu doar i-am dat un brinci, se va auzi ca am dat in ala cam cum dadeau americanii cu rachete-n ambasada Chinei la Belgrad.
Asta ca sa nu mai zic ca desi e cit mine de-naltime (1.87) si are lejer suta de kile, tot are vreo 60 de ani. E ca si cum as da in tata... P.S.: Oricum, oamenii sunt in judecati acum, ca agorafobicu' a depus plingere la politie si a venit cu certificat de la Medico-Legal. This post has been edited by Marty: 28 Jun 2006, 14:20 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
clr |
![]()
|
Ca ai motive sa nu-l altoiesti inteleg. Dar vecinul ala al tau cum naiba a stat sa ia bataie, n-a avut si el nici un cuvant de spus? Ca sa nu mai zic de atitudinea pe care ar fi fost cazul s-o aiba cand a incasat - o fiica sa.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Pedro |
![]()
|
Pai d-apai d-aia mai nene sunt vecinii aia ai tai asa disperati de viata , or zice saracii ca mai toti sunteti scapati de la balaceanca. Si totusi serios vorbind mi se rupe sufletul cand ma gandesc la vecinul ala al tau, cum si ce simte el ca barbat ca nu si-a aparat propria fiica, sunt oameni care se sinucid de pe urma chestiilor d-astea .
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
vijelie |
![]()
|
da' politie nu aveti acolo, la voi ?
sau povestiti filme de la PROTV ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 11:59 |