Povestiri timpite, de pe unde ne-am plimbat trupurile
![]() ![]() ![]() |
Povestiri timpite, de pe unde ne-am plimbat trupurile
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Un raspuns "Georgescu style"
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 1 Jul 2006, 17:45) Da' o pajiste frumoasa, la aer curat, ce are? De ce trebuie neaparat pe virf, sa obosesti si in vacanta? Nu ti-e suficient faptul ca obosesti la servici? Jeez! Stii de ce? Pentru ca pe pajistea aia e mult mai probabil sa ajunga un cuplu in calduri care sa si-o traga in draci numa ca sa-ti strice ziua. Varianta a doua: aerul tau curat va fi perturbat de inevitabilele manele si alte muzici razbind din zecile de masini care au ajuns fara probleme pana acolo. Ia du-te undeva in creierul muntilor sa vezi ce oameni (turisti) gasesti pe acolo... Pe munti mi-am facut prieteni inclusiv bucuresteni ![]() This post has been edited by ghc: 2 Jul 2006, 14:56 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 2 Jul 2006, 15:55) Stii de ce? Pentru ca pe pajistea aia e mult mai probabil sa ajunga un cuplu in calduri care sa si-o traga in draci numa ca sa-ti strice ziua. Nu ma intereseaza! Pot sa faca si sex in grup cu perversiuni si gemete pe karaoke. E treaba lor. Atita timp cit nu incerc sa dorm, pot sa faca ce vor. Daca insa incerc sa dorm si aud zgomote repetitive, de orice natura (sexuala sau nu, casnica sau electrocasnica, cum zicea cineva), nu pot sa adorm si atunci ma oftic. NORMAL! Sa-si programeze dracului sexul mai devreme, in asa fel incit la ora 11, cind oamenii muncii vrea sa doarma, sa nu mai faca zgomot. Chestia cu manelele pe pajiste este o problema reala si foarte deranjanta, dar se poate gasi o pajiste mai retrasa. QUOTE(ghc @ 2 Jul 2006, 15:55) Ia du-te undeva in creierul muntilor sa vezi ce oameni (turisti) gasesti pe acolo... Pe munti mi-am facut prieteni inclusiv bucuresteni ![]() Ultima data cind am fost pe virf erau niste unguri, cu care n-am putut sa ma imprietenesc deoarece nu stiu maghiara, si nici ei nu stiau romana. Chestia cu prietenia e valabila daca nu-mi las oasele pe acolo. Ultima data cind am fost mi-am vazut moartea cu ochii. Am coborit pe un lant si pe la mijlocul lantului, terenul era chiar extrem de abrupt. N-am mai putut nici sa cobor, dar, ghinionul sortii, nici sa urc. Dupa ce m-am chinuit vreo jumatate de ora sa urc sau sa cobor pe lant, am luat-o pe linga. A fost infernal, eu mergeam pe burta foarte incet, iar terenul se tot surpa sub mine. Jos era o ripa foarte adinca - daca as fi cazut, sigur as fi murit sau as fi ajuns la spital cu probleme foarte grave. La un moment dat m-am oprit sa ma gindesc daca ma impac cu moartea sau nu. Mi-am trecut in revista viata, m-am impacat cu moartea, si am plecat mai departe. A fost infernal, dupa multe alunecari & stuff am ajuns sus. De atunci m-am jurat ca in viata mea nu o mai iau prin locuri de genul asta. Ii las pe altii, eu stau frumos la hotel si beau o bere, ascult o muzica, etc. Tot in perioada aia am fost intr-o pestera in care nu am putut merge decit in 4 labe, pentru ca anumite parti erau foarte strimte si nu puteam trece. Geez. La un moment dat mi-a intrat piciorul pina la genunchi intr-o gaura in podeaua pesterii de era sa nu mai ies de acolo. Si mai era si un frig si niste ape reci de mi-au inghetat toate alea. Alta data am fost intr-o pestera cu multi lilieci. Nu m-au deranjat liliecii, dar pe jos era kkt de liliac cu multi viermi. Am aflat mai tirziu ca aia sint viermi carnivori si daca se intimpla sa cada un liliac, il omoara in 5 minute. Ca sa nu mai spun de ziua cind mi s-a stricat masina in satul unde a fugit calul epileptic al lui Stan Patitu.. si.. reparatie canci, a fost foarte greu, Dacia Asistenta nu trecea pe acolo. Asa ca thanks but no thanks. Merg la hotel, respir aer curat, beau o berica, si nu intru decit in pesteri amenajate cum ar fi Pestera Ursilor. This post has been edited by Vlad Georgescu: 2 Jul 2006, 16:15 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
ma rog, fiecare apreciaza muntele in felul lui !
a propos de urcat la Moldoveanul, cea mai tare faza vazuta vre-odata pe munte, in general, a fost la urcusul spre Vistea Mare ... urcind dinspre refugiu, la vreo 5 min de la inceputul urcusului am vazut aruncati vreo 3 kile de cartofi ![]() imi inchipui supararea tipului (sigur a fost un tip - o gagica nu-si lua cartofi in rucsac) cind dupa urcusul de la poale pina la refugiu (urcus epuizant, de altfel) a dat de alta panta, si mai abrupta ! intr-un acces de disperare si-a aruncat cartofii din rucsac ![]() This post has been edited by ache2: 3 Jul 2006, 07:54 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 2 Jul 2006, 15:34) [...] Ultima data cind am fost mi-am vazut moartea cu ochii. Am coborit pe un lant si pe la mijlocul lantului, terenul era chiar extrem de abrupt. N-am mai putut nici sa cobor, dar, ghinionul sortii, nici sa urc. Dupa ce m-am chinuit vreo jumatate de ora sa urc sau sa cobor pe lant, am luat-o pe linga. A fost infernal, eu mergeam pe burta foarte incet, iar terenul se tot surpa sub mine. Jos era o ripa foarte adinca - daca as fi cazut, sigur as fi murit sau as fi ajuns la spital cu probleme foarte grave. La un moment dat m-am oprit sa ma gindesc daca ma impac cu moartea sau nu. Mi-am trecut in revista viata, m-am impacat cu moartea, si am plecat mai departe. A fost infernal, dupa multe alunecari & stuff am ajuns sus. [...] Tot in perioada aia am fost intr-o pestera in care nu am putut merge decit in 4 labe, pentru ca anumite parti erau foarte strimte si nu puteam trece. Geez. La un moment dat mi-a intrat piciorul pina la genunchi intr-o gaura in podeaua pesterii de era sa nu mai ies de acolo. Si mai era si un frig si niste ape reci de mi-au inghetat toate alea. Alta data am fost intr-o pestera cu multi lilieci. Nu m-au deranjat liliecii, dar pe jos era kkt de liliac cu multi viermi. Am aflat mai tirziu ca aia sint viermi carnivori si daca se intimpla sa cada un liliac, il omoara in 5 minute. [...] @Vlad Georgescu - am mai pomenit o data si ma repet. Cauta cartea "Conspiratia Imbecililor"si o citeste... Parca ai cita din ea. Salutare, os |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 1 Jul 2006, 17:45) Da' o pajiste frumoasa, la aer curat, ce are? De ce trebuie neaparat pe virf, sa obosesti si in vacanta? Nu ti-e suficient faptul ca obosesti la servici? Jeez! Mda, cind ai dreptate, ai dreptate! Pajistea respectiva chiar reprezinta ceva, fiind chiar pomenita in fiecare tratat si carte de geografie ce au ca obiect tara asta. Este descrisa cam asa: "Pajistea este cea mai odihnitoare forma de relief din tara asta, toate putorile sedentare putindu-si odihni suncile intr-o atmosfera plina de antren si voie buna, intr-o ambianta plina de voiosie, animata de manele proaspete. Mai linistitoare decit pajistea nu poate fi decit ambianta institutului Ana Aslan!" Imi si inchipui o discutie a lu' Vlad Georgescu, purtata cu nepotii domniei sale: - Tataie, tu la 20 de ani ce faceai? - Stateam la hotel sau pe o pajiste linistita si beam bere. - Tataie, da' la 30 de ani ce faceai ? - Stateam la hotel sau pe o pajiste linistita si beam bere. - Tataie, da' la 40 de ani ce rahat faceai ? - Stateam la hotel sau pe o pajiste linistita si beam bere. - Auzi tataie, da-te dracu' de terminat ca ai ars-o dubios toata viata! This post has been edited by Marty: 3 Jul 2006, 08:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
LOL!
Noi discutam de concedii. Exista si lucruri pe care le fac cind NU sint in concediu. Le voi povesti pe alea, si sper ca le vor aprecia si vor intelege de ce dupa aia nu am avut chef sa fac mega-eforturi si sa risc sa-mi rup gitul pe munte, ci sa ma odihnesc linistit pe o pajiste. Meadows rule! This post has been edited by Vlad Georgescu: 3 Jul 2006, 22:51 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Marty , a fost buna aia cu tataia
![]() De exemplu , vlad georgescu i-a spus lu' unu' sa nu isi mai fita atata nevasta , ci sa-i mai dea si miee , ca sa poata sa mai doarma si el . Foarte frumoasa faza . ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Jul 2006, 21:37) Nu vreau sa ma pronunt dar ce pozite a luat de cantat ![]() Ma scuzati dar domnule Vlad Georgescu ne puteti lamurii in legatura cu acea creatura ?? Imi imaginez ca este o poza cu o "domnisoara" care se balacarea pe scena ! Din ce tara, zona, pozele au fost facut de tine ? Suma respectelor mele, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@marty
.... poate era o alta idee de a-ti petrece concediul la munte(le lui Venus ![]() ![]() This post has been edited by Buyaka: 4 Jul 2006, 12:10 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
QUOTE(Ci_co @ 4 Jul 2006, 12:31) Ma scuzati dar domnule Vlad Georgescu ne puteti lamurii in legatura cu acea creatura ?? Imi imaginez ca este o poza cu o "domnisoara" care se balacarea pe scena ! Din ce tara, zona, pozele au fost facut de tine ? Ma refeream la pajisti, nu la oameni cu nume de pajisti. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu inca ma uit la pajistea aia cu multi oameni. Nu tu cutii de bere aruncate pe iarba, sticle de plastic si multe altele ... upps nu e din Romania
![]() pajiste |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:21 |