A cedat cutia de viteze !?
![]() ![]() ![]() |
A cedat cutia de viteze !?
gonzales |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- CJ-23-DID
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu zic ca ti s-a spart rulmentu' de presiune si-ti tine discul la distanta de placa. Ar mai pute fi si o planetara sarita...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
clar ca e planetara. trist este ca patesti la o solenza asa ceva.
eu am patit prin faculta la o dacie cu lonjeroanele duse si miscatoare. nu e mare lucru dar e deranjant si o sa dai banii de o plimbare buna pt reparatie. mie ieri la berlina mi a ramas blocata in tr 1 la 12 km de tm (la Sag) si uite asa am ajuns cu 20 la ora pana in oras unde la intrare s-a terinat si benzina cu care ajungeam normal pana la lugoj. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
gonzales |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 June 06 ![]() |
S-a rezolvat misterul.
S-a rupt siguranta de la diferential. Unde intra planetara din stanga in diferential este o siguranta cu diametrul de aprox. 7 cm. Exact ce face si cum face pe acolo nu stiu dar in orice caz s-a rupt. Problema e ca numai o bucata a putut fi recuperata din exterior. Asa ca s-a purces la desfacutul cutiei si s-a cautat restul bucatilor. O operatie destul de anevoiasa., dar incununata cu succes. Urmatoarea problema a fost ca nu se gaseste respectiva siguranta. La toate magazinele la care am fost se uitau la ea ca la un obiect extraterestru si dupa ce le explicam cu lux de amanunt ce e si unde vine dadeau din cap si spuneau ca nu au, nu au avut si nici nu au de unde sa aduca. Asa ca in lipsa de altceva s-a demontat de pe un diferential defect de renault respectiva siguranta (posesorul a cerut 50 ron pe ea) si s-a montat la mine. Nu prea imi convine, preferam sa pun una noua, dar cum nu se poate face rost de una noua n-am avut de ales. Astazi urmeaza operatia de remontare a masinii, si sa speram ca pe sfarsitul zilei proba de drum. O zi buna tuturor. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort
- CJ-23-DID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:40 |