DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> COMBATEREA amenzilor rutiere

sstanescu
post 3 May 2004, 14:09
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Legea e lege, buna sau rea, si trebuie respectata. Ca toti mai facem spirit de fronda, asta e cu totul si cu totul altceva. Eu ii injur cand stau cu radarul exact pe bucatile bune din oras sau in localitatile de doi lei de pe sosea, insa legea e clara. Ne lamentam ca unii fura miliarde si nu patesc nimic. Eu unul as fi de acord cu pedepse cat se poate de drastice (sa-ti taie piciorul drept daca depasesti cu 50 Kmph limita de viteza, na!) cu singura conditie ca legea respectiva sa fie general aplicata! Faptul ca nu ai centura si nici lamaie in geam este o incalcare a legiicare a fost sanctionata! S-ar circula mult mai atent daca spagile nu ar mai merge absolut deloc! Cum nu se mai ia carnetul pentru intrare pe rosu, cum s-a umplut orasul de meseriasi care si-au facut calculul ca este ieftina spaga in putinele cazuri cand te prinde.

Singura combatere a amenzilor e sa circuli cum trebuie. Iar cand ai calcat pe bec, nu are sens sa zici ce scarba e ala care ti-a dat amenda. Eventual cei care pe un segment de drum nu au marit limita de viteza.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bodescu jr
post 3 May 2004, 15:49
Post #32

Nu politistul este cel care trebuie luat la raspuns pentru amenzi stupide.

Polititistul este un om care isi face treaba, el asculta de seful lui. Daca seful ii spune sa plece la 40 grade celsius in strada, politistul executa.

Legea este proasta pentru ca este generala, fiecare situatie poate fi luata separat.
50 km/h in mijlocul unor pietoni este periculos, chiar daca legea prevede ca ai voie cu 50, nu primesti amenda.

Dar 80 km/h la 2 pasi de capatul unui sat unde nu sunt oamneni si nici case, asta nu mai este periculos. Amenda vine la doi pasi de sat nu din buricul targului.

--------------------
bodescu jr.
+
bodescu jr
post 3 May 2004, 16:08
Post #33

driverx,

Idea ca nu imi place ca te folosesti de lege si te pun la colt nu se ma aplica in Romania de 14 ani.

Imi cer scuze ca ideea de a ajuta oamenii sa inteleaga, ca un studiu aprofundat asupra drepturilor si obligatiilor pe care si le asuma pe strada este asa de ...

Unul dintre aceste drepturi este sa pui sub semnul intrebarii amenda primita.

Daca consider ca radarul a fost injust ramane instanta sa se pronunte.

Dreptatea o face instanta nu eu, nici politistul.

--------------------
bodescu jr.
+
asarban
post 3 May 2004, 17:16
Post #34

Membru autentic

Group: Banned

SI pe fondul acestor reflectii...rutiere....GATA!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 13:21
Forum Renault