COMBATEREA amenzilor rutiere
![]() ![]() ![]() |
COMBATEREA amenzilor rutiere
sstanescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|||
bodescu jr |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu politistul este cel care trebuie luat la raspuns pentru amenzi stupide.
Polititistul este un om care isi face treaba, el asculta de seful lui. Daca seful ii spune sa plece la 40 grade celsius in strada, politistul executa. Legea este proasta pentru ca este generala, fiecare situatie poate fi luata separat. 50 km/h in mijlocul unor pietoni este periculos, chiar daca legea prevede ca ai voie cu 50, nu primesti amenda. Dar 80 km/h la 2 pasi de capatul unui sat unde nu sunt oamneni si nici case, asta nu mai este periculos. Amenda vine la doi pasi de sat nu din buricul targului. |
-------------------- bodescu jr.
|
|
bodescu jr |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 April 04 From: Bucuresti ![]() |
driverx,
Idea ca nu imi place ca te folosesti de lege si te pun la colt nu se ma aplica in Romania de 14 ani. Imi cer scuze ca ideea de a ajuta oamenii sa inteleaga, ca un studiu aprofundat asupra drepturilor si obligatiilor pe care si le asuma pe strada este asa de ... Unul dintre aceste drepturi este sa pui sub semnul intrebarii amenda primita. Daca consider ca radarul a fost injust ramane instanta sa se pronunte. Dreptatea o face instanta nu eu, nici politistul. |
-------------------- bodescu jr.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
SI pe fondul acestor reflectii...rutiere....GATA!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 13:21 |