DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am incercat Solenza :)

BX_master
post 3 May 2004, 00:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Lyon-FR

Salut. Am un coleg roman care are o Solenza aici la Lyon. Am incercat-o si eu azi in versiunea Comfort (1,4 MPI)...Mica, mica, dar ridica. Sunt placut impresionat. Foarte nervoasa, mirosind a nou, interior net imbunatatit fata de Berlina... 8) Acum ca am botezul Solenzei, presupun ca trebuie sa primesc titlul de membru onorific sau ceva de genul ?! Salutari tuturor!

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 3 May 2004, 07:45
Post #2

the 7 stars of Pleiades constellation

From: Bucuresti

ne bucuram ca ti-a placut. dar francezii cam ce zic?

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
litza
post 3 May 2004, 09:42
Post #3

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Am incercat si eu in w/e asta SLZ unui amic. Nu e prima oara in SLZ, dar vine dupa 2 luni de condus doar Golf II. Tin sa spun ca nu m-a impresionat deosebit. E un pas f mare fata de berlina, dar prefer Golf-ul meu care ma zdruncina la fiecare groapa dar sta mult mai bine pe sosea.

BTW: a trebuit la tara sa scot din curte masina lu tata, berlina 99. Oh, mai God! Nu mai vreau Dacie !

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
BX_master
post 3 May 2004, 13:39
Post #4

Membru incepator

From: Lyon-FR

Francezii trec prin parking. Vad masina. Se uita uimiti. Dar uimiti admirativ. Sunt multi studenti aici care in loc sa isi ia pubele din anii optzeci la second hand, ar prefera o solenza comfort sau chiar europa. Dar nah, Renault o tine pentru romani...
La pretul asta si la calitatile ei (totusi, e motor renault), cred ca nu s-ar mai vinde nici un Twingo pe aici. :|

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
+
AL
post 3 May 2004, 13:44
Post #5

Member

From: Bucuresti

Francezii trec prin parking. Vad masina. Se uita uimiti. Dar uimiti admirativ. Sunt multi studenti aici care in loc sa isi ia pubele din anii optzeci la second hand, ar prefera o solenza comfort sau chiar europa.

Idem am patit si eu cu DSN !!! smile.gif ...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:02
Forum Renault