Cauciucuri Solenza Scala, 165/65/R14 din fabrica
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri Solenza Scala, 165/65/R14 din fabrica
bogdanmardare |
![]()
|
||
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Hmmm... multumesc frumos. Am citit pe ent despre Fulda EcoControl, sunt ok. Acum o sa ma duc sa caut prin oras.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
veryvalentinno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 3 June 08 ![]() |
sal eu am debita navigator 2 si eu zic ca sunt bune.160 ron vitantarg
|
--------------------
solentza
solentza
2004 1.4
- b70wal
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pe Fulda cred ca o sa merg si eu pana la urma. Este a doua marca a Good Year.
Am primit si cateva pareri din partea unei persoane care le-a rupt in doua si care s-a declarat multumit. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si eu la fel, Fulda EcoControl; Cristi, daca gasesti ieftin pe undeva da de veste si la mine ca si mie imi trebuiesc 4 bucati. Poate ne face o reducere ceva
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur s-a mai zis deja....
Pentru cei ce mergeti doar vreo 10.000 km pe an... Mai bine va cumparati cauciucuri de IARNA cu care sa mergeti si vara, decat sa mergeti iarna cu cauciucurile de vara ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sau mai bine niste cauciucuri de vara bune?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu prea ai dreptate, Iuliane. Chiar si cu cauciucuri de vara foarte bune.... esti mort iarna ! Asa ca mai bine luati doar cauciucuri de iarna.
Poate la Mangalia... s-ar putea sa nu ninga asa rau si sa nu inghete multe zile pe an. In restul tarii totusi vine frigul iarna. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Dreptatea este, oarecum, impartita.
Pe aici, de cativa ani, iarna nu a mai fost asa grea, temperaturile sunt destul de ridicate. Spre exemplu, la ora asta sunt vreo 10 grade afara. Un cauciuc de iarna are o compozitie mai moale care, la temperaturi mai ridicate, face ca uzura sa fie mai rapida, consumul este mai mare. Spre deosebire de un cauciuc de vara. Cineva care nu are drumuri in zone mai friguroase sau in zone in care ninge, nu o sa bage banii in niste cauciucuri de iarna. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Eu de exemplu tot cu naspetele MATADOARE cum ziceti voi ca sunt naspa dar iarna nu mo lasat nici la urcus pe zapada niciunde.Si chiar in zilele astea mai montez o pereche de matadore pe masina pe fat 2 bucatii noi.Eu sunt fff multumit cum se comporta si pe ploaie si pe zapada in orice conditie.Bucata ii 120 lei cauciuc nou si garatine 2 ani
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
pe mine m-a luat schimbatul "sosetelor" cam cu gaura in buzunar...asa ca am gasit niste debica, cica all season la 130 lei bucata..mi-am luat 2 bucati, am facut geometria si alte d-astea si spre surprinderea mea chiar se comporta bine.Si am 18 luni garantie dar daca prind vara cu ele sunt cel mai fericit
![]() This post has been edited by gabitzu': 20 Nov 2009, 17:24 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ce model, gabitzu' ?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Valy90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 440 Joined: 3 January 09 From: Giurgiu ![]() |
Cred ca @gabitzu' se refera la Debica Navigator
|
--------------------
Dacia/Opel
Solenza/Astra H
2004/ 1.4 mpi / 2005-1.7 cdti
- GR-xx-WAL
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bre... Valy90 matale sa intri pe mess sa iti dau pozele care ti le-am promis de 2 saptamani. La debica navigator 2 m-am gandit si eu daca nu gasesc Fulda... acum sa vedem...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ATI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 April 06 ![]() |
Stie careva unde as putea gasi 1 buc FIRESTONE WINTERHAWK 175/65 R14 (I nu II) ?
Am nevoie rapid sa schimb ca vine iarna si nu gasesc niciunde |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
Iulikk |
![]()
|
175/65 intra bine? Nu loveste?
PS: ATI uite aici un site: http://www.anvelopeweb.ro/show/turismeiarn...175-65-R-14.htm This post has been edited by Iulikk: 21 Nov 2009, 19:40 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ATI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 April 06 ![]() |
Am cautat la greu pe multe siteuri.
Scrie clar ce caut: 1 ;2-ul are altfel amprenta si nu e bine sa combini. Eu am nevoie de o bucata WINTERHAWK 1 This post has been edited by ATI: 21 Nov 2009, 21:34 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Am achizitonat 4 anvelope Debica Navigator 2 All Season...am 300 km cu ele se comporta foarte bine..sint multumit de ele. La 500 Km o sa fac echilibrarea rotilor. Pretul a fost de 145 Ron cu tot cu montat pe jante. Numai ca sint din 2008 m-am pacalit putin ...dupa ce le-a montat am vazut.
Pentru drumurile.... si vremea din Constanta sint foarte bune. Nu, au zis sa fac 500 de km...pana se mai aseaza ele... Garantie 24 luni. This post has been edited by maryus73: 21 Nov 2009, 22:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai cand le-ai montat, nu le-au si echilibrat maimutoii la vulcanizare?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai cumva camere?ca daca nu sunt baietii vrajitori!...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
syrtaki |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 November 09 ![]() |
Buna ziua
Am nevoie de o janta de tabla sau aliaj pentru Solenza de 14", noua sau second. Astept propunerile voastre de unde as putea sa cumpar. Eu sunt din Sibiu. Va multumesc |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- SB 05 VOH
|
|
Iulikk |
![]()
|
Colegii, despre Pirelli P3000 ce parere aveti? Magadesc ca sunt mai cunoscute... astept pareri.
24 Nov 2009, 17:57: Am facut pana pe spate si am rezerva, care este de 13. Este vreo problema daca merg o vreme asa? Cu roata de 13 pe spate? O vreme ma refer cam 2 saptamani aprox 50km pe zi. This post has been edited by Iulikk: 24 Nov 2009, 17:57 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
i96nds |
![]()
|
Nu are nimic, doar sa nu treci de 120 km/h ....
Diametrul intre roti e comparabil. Daca vrei sa mergi cu viteze mai mari, e bine sa sa ai acea roata pe 13'' pe spate - caz in care mergi cum vrei tu. Doar sa ai grija de presiunea din roata de rezerva... care poate sa difere. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Despre GoodYear DuraGrip ce parere aveti?
![]() Nu mai conteaza, ca au venit caucioacele azi. DOT 0510, GoodYear DuraGrip, 650 toate 4. Mi se pare un pret bun. This post has been edited by Iulikk: 9 Mar 2010, 15:11 Attached thumbnail(s) DSC01688.JPG ( Size: 2.73mb ) Number of downloads: 1386 DSC01689.JPG ( Size: 2.5mb ) Number of downloads: 1420 DSC01692.JPG ( Size: 2.83mb ) Number of downloads: 1383 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
sa le porti sanatos !
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
eu am pe spate cauciucele din fabrica.sunt in stare foarte buna,81000 km.rezerva e la fel de buna...ar mai fi mers si cele de pe fata daca nu luam o groapa imensa pe drumul focsani-lepsa,acum vreo 2 ani.e adevarat ca iarna nu sunt bune,dar lanturile sunt sfinte,la ce zapezi au fos iarna asta,din dita mai nametii,oricum nu ieseai fara lanturi.eu pun numai all season,ca nu ma dau banii afara din casa.insa,daca mi ar da,mi as pune unele de iarna cu profil v.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Ptr Iulikk : Care este anu de fabricatie al cauciucurilor pe care ti le-ai luat?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
Iulikk |
![]()
|
DOT: 0510 Adica saptamana 5 din 2010. Sunt ok.
PS: am intrebat inainte ce DOT au anvelopele. This post has been edited by Iulikk: 11 Mar 2010, 18:26 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:58 |