Sfat - LGN accidentat, schimbare aripa stga spate
![]() ![]() ![]() |
Sfat - LGN accidentat, schimbare aripa stga spate
mirceastoica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 June 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1410.jpg ( Size: 94.5k ) Number of downloads: 138 IMG_1412.jpg ( Size: 139.02k ) Number of downloads: 143 IMG_1417.jpg ( Size: 116.02k ) Number of downloads: 135 IMG_1414.jpg ( Size: 60.92k ) Number of downloads: 108 IMG_1416.jpg ( Size: 76.61k ) Number of downloads: 128 |
||
--------------------
Dacia Logan
LOGAN
2004
- B77XXX
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te obliga cineva sa o repari la Cobalcesu ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mirceastoica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 June 06 ![]() |
Stiu relativ pe cineva la Cob Dr Taberei...dar nu stiu cat ar ajuta asta...sper... sa fie mai atenti...desi...
Initial am vrut sa o fac la IPSO dar nu cunosc pe nimeni acolo, au f mult de lucru si ma programau peste 40 de zile. This post has been edited by mirceastoica: 28 Jun 2006, 08:47 |
--------------------
Dacia Logan
LOGAN
2004
- B77XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci nu te mai stresa prea mult. Toti sunt o apa si un pamant, adica nu le-a placut cartea sau munca si s-au facut "mesteri" la seral. Stai cu ochii pe ei sa faca treaba decenta, ca nu e mare scula de masina. Nu arata ca iti pasa prea mult de masina, altfel te-au halit. Sanatate!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Usile stg. se schimba la acest tip de accident.
Insa aripa spate IN NICI UN CAZ. Se trage f. bine, cu ciocan "invers", care se sudeaza in puncte de tabla si se trage. In al doilea rand, nu cred ca iti da asiguratorul schimbarea aripii spate. In al treilea rand, schimbarea arpii spate inseamna taierea de la imbinare de pe prag, jos spate, de sus de la plafon, operatie care presupune inclusiv demontarea lunetei. In al patrulea rand, ca sa-ti spun ce-ti vor face aia de la cobalcescu: vor factura schimbarea aripii si iti vor pune doar partea inferioara de la oala, ca partea din spate le este lor utila la taxiurile lovite pe spate... In al cincilea rand, o aripa inlocuita nu ti-o trateaza cum trebuie. Usile se schimba f. usor, se desfac din balamale, unde sunt prinse cu suruburi La ridicarea masinii tb sa fii atent la modul de indreptare a zonei intrerupatorului usii, ca "uita" sa-l indrepte cum trebuie si nu mai face usa contact (ramane un pic inauntru) si tot timpul te anunta ca ai usa deschisa. De asemenea e bine sa verifici daca in prag, dupa operatia de tragere a tablei, au dat cu parafina. Ca acolo (in prag) grundul e sarit de la lovitura si daca pun ciocanul ala prin sudare raman puncte de sudura netratate contra ruginei, si vor rugini "pronto" daca nu le acoperi cu ceara de protectie sau grund. Si sa verifici la ridicare ca ti-au pus dopurile de la usi (sunt niste dopuri in partea inferioara pe care uita sa le puna) PS: am avut o lovitura mai serioasa de exact acelasi tip in zona usii spate (inclusiv oala mai stramba) si s-a reparat prin tragere f. bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Nu recomand nici eu inlocuirea arpipii de pe spate , daca manjesti tinichigiu corespunzator ti-o scoate foarte bine .
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 16:59 |