Vecini tampiti, eu si mai tampit
![]() ![]() ![]() |
Vecini tampiti, eu si mai tampit
Loghy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
altul ,e prea tare asta care scrie
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
am noroc ca am crescut si locuiesc intr-un bloc tanar.
in generatia lui frate-meu...in bloc(50+apartamente) erau cam 25 baieti si 15 fete cam de aceeasi varsta...acum au intr 25 si 30 ani...unii au plecat din bloc...altii au cumparat apartamentele mosilor din bloc....deci blocul e tanar. am 20 ani si vad ca parintii celor de mai sus mentionati n-au nici o problema cu muzica tare indif de ora....au ramas tinerei...si taica-miu la 30 ani rupea boxele Kashtanului cu Modern Talking back in '86.... si n-a comentat niciodata la o petrecere din bloc..chiar daca are 50 ani si vine obosit de la munci. DAR sub mine s-a mutat o noua familie...tanara de altfel si cand aveam vreo 16 ani am dat o petrecere mica....si s-a plans parintilor mei cand s-au intors ca-i tremura lustra ![]() si i-am explicat....ca daca restul familiilor de pe langa mine...care au batranei de 60 ani si copii mici de cateva luni nu s-au plans cu nimic...ea chiar nu are de ce sa faca gura. i-am explicat si cum in week-end lumea se distreaza in blocul asta si ca asta n-o sa se schimbe in curand....si ca nici ea (1 singura persoana) nu are cum sa schimbe asta. se pare c-a inteles... din fericire la mine in bloc nu prea se asculta manele...dar blocurile alaturate sunt pline de rrromani care-l pun pe guta in boxele infipte in geam ![]() frate-miu s-a mutat acum vreo 4 ani intr-un bloc de pensionari...si obisnuit cu viata de aici a avut ceva probleme... pana a raspuns gol pusca unei babete ce-i dadea pumni in usa. deci...daca va streseaza vecinii....practicati nudismul in pragul usii..functioneaza ![]() LE: zicea cineva ca e suparat ca o vecina si-o trage cu barba-su toata noaptea... care-i problema nene...nici sa se f... nu mai are omu' voie? fac parte din aia care (cand au o prietena pe masura) si-o trag toata noaptea...si fac 4-5 dusuri pe noapte... si nu inteleg ce te deranjeaza? vrei sa stea oamenii cu "gradinita de copii scaldati in lichid alb-transparent" pe ei pana dimineata cand te trezesti tu? This post has been edited by ..IcemaN..: 13 Sep 2006, 08:19 |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Loghy @ 13 Sep 2006, 01:33) Ca sa mai radeti un pic si cine stie... poate va vin idei... chiar daca nu sunt originale ![]() http://visurat.ablog.ro/categorie/571/ Va rog sa intelegeti ca nu sunt eu cel cu pricina Doar am primit-o pe mail Ce zice , delireaza ala acolo e super dar intr-un film de comedie , in realitate nu prea merge . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asa ma gandeam si io! Nu poate sa-si bata joc in halul ala de un manelist.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce zici , te bagi la o zidire de usa noaptea ? Se pare ca ai vazut prea multe filme .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Cel mai "educativ" : luati o bucata de sarma "de balot", o legati la un capat de balustrada scarii si la celalalt de clanta (usa) "fericitului". A doua zi veti avea o surpriza placuta!! Nu mai vin pustanii de la scara vecina sa sparga seminte si sa bea in scara dvs., nu mai urla nimeni pe scara sa-i aduca patentul la masina, mucuri de tigara mai putine in lift, usa de la balconul ghenei se va inchide(eventual in mod civilizat) si parca responsabilul cu curatenia isi face datoria ceva mai bine.
Cred ca si in parcare se "simte" o relaxare a relatiilor de buna vecinatate. Spor !! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Iti dau o idee: zici ca latra canele numa' cand is ei in curte... si nu vor sa-l puie mai incolo. Pai ia calcu/casu/repertofonu sau ce vrea muschii tai si inregistreaza latratul potaii lor. Apoi, intr-o seara, fa-ti de lucru prin curte la tine si-n timpul ala baga latratul in 5+1 la geamul lor, dar in curte la tine ca nu, faci ce vrei in curtea ta, nu? Recomand sistem sony macar 200W, sa aiba latrat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://visurat.ablog.ro/categorie/571/
intrati din nou noi aventuri ,puteti sal vedeti si pe maestru povestilor putin mai jos in site LE nustu daca ma credeti da chiar e adevarat tot ce e scris acolo asta a facut chiar daca e poate mai inflorit da va asigur ca a facut asa ,baiatul asta ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Dec 2006, 21:29 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(C@talin @ 13 Dec 2006, 21:28) http://visurat.ablog.ro/categorie/571/ intrati din nou noi aventuri ,puteti sal vedeti si pe maestru povestilor putin mai jos in site LE nustu daca ma credeti da chiar e adevarat tot ce e scris acolo asta a facut chiar daca e poate mai inflorit da va asigur ca a facut asa ,baiatul asta ![]() Deci esti eronat tare de tot dragul meu coleg de forum. Visurat se numeste Sebastian, locuieste in minunatul oras Iasi, cartierul Tatarasi. Il cunosc de cand avea aproximativ 14 ani, are o imaginatie debordanta... dar cam atat. Nu a pus in aplicare nici una din chestiile care le descrie pe blog-ul lui. Poate si-ar dori sa aiba acest tupeu.... In fine, cui ii place sa creada ca a facut si in realitate chestiile respective, nu are decat. |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:39 |