DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vecini tampiti, eu si mai tampit

Loghy
post 12 Sep 2006, 23:03
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Ca sa mai radeti un pic si cine stie... poate va vin idei... chiar daca nu sunt originale radmasa.gif

http://visurat.ablog.ro/categorie/571/

Va rog sa intelegeti ca nu sunt eu cel cu pricina
Doar am primit-o pe mail

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2004 - Ambition - B XX RRJ
Good things come to those who wait...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C@talin
post 13 Sep 2006, 00:33
Post #92

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

altul ,e prea tare asta care scrie

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
..IcemaN..
post 13 Sep 2006, 08:13
Post #93

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

am noroc ca am crescut si locuiesc intr-un bloc tanar.
in generatia lui frate-meu...in bloc(50+apartamente) erau cam 25 baieti si 15 fete cam de aceeasi varsta...acum au intr 25 si 30 ani...unii au plecat din bloc...altii au cumparat apartamentele mosilor din bloc....deci blocul e tanar.
am 20 ani si vad ca parintii celor de mai sus mentionati n-au nici o problema cu muzica tare indif de ora....au ramas tinerei...si taica-miu la 30 ani rupea boxele Kashtanului cu Modern Talking back in '86.... si n-a comentat niciodata la o petrecere din bloc..chiar daca are 50 ani si vine obosit de la munci.
DAR

sub mine s-a mutat o noua familie...tanara de altfel
si cand aveam vreo 16 ani am dat o petrecere mica....si s-a plans parintilor mei cand s-au intors ca-i tremura lustra blink.gif

si i-am explicat....ca daca restul familiilor de pe langa mine...care au batranei de 60 ani si copii mici de cateva luni nu s-au plans cu nimic...ea chiar nu are de ce sa faca gura. i-am explicat si cum in week-end lumea se distreaza in blocul asta si ca asta n-o sa se schimbe in curand....si ca nici ea (1 singura persoana) nu are cum sa schimbe asta. se pare c-a inteles...
din fericire la mine in bloc nu prea se asculta manele...dar blocurile alaturate sunt pline de rrromani care-l pun pe guta in boxele infipte in geam mad.gif

frate-miu s-a mutat acum vreo 4 ani intr-un bloc de pensionari...si obisnuit cu viata de aici a avut ceva probleme... pana a raspuns gol pusca unei babete ce-i dadea pumni in usa.

deci...daca va streseaza vecinii....practicati nudismul in pragul usii..functioneaza laugh.gif

LE: zicea cineva ca e suparat ca o vecina si-o trage cu barba-su toata noaptea...
care-i problema nene...nici sa se f... nu mai are omu' voie?
fac parte din aia care (cand au o prietena pe masura) si-o trag toata noaptea...si fac 4-5 dusuri pe noapte... si nu inteleg ce te deranjeaza? vrei sa stea oamenii cu "gradinita de copii scaldati in lichid alb-transparent" pe ei pana dimineata cand te trezesti tu?

This post has been edited by ..IcemaN..: 13 Sep 2006, 08:19

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
Jack Daniel's
post 14 Sep 2006, 17:19
Post #94

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Loghy @ 13 Sep 2006, 01:33)
Ca sa mai radeti un pic si cine stie... poate va vin idei... chiar daca nu sunt originale  radmasa.gif

Va rog sa intelegeti ca nu sunt eu cel cu pricina
Doar am primit-o pe mail
*

Ce zice , delireaza ala acolo e super dar intr-un film de comedie , in realitate nu prea merge .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Sony
post 14 Sep 2006, 18:06
Post #95

Membru autentic

From: Ban Land

Asa ma gandeam si io! Nu poate sa-si bata joc in halul ala de un manelist. laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Jack Daniel's
post 16 Sep 2006, 17:19
Post #96

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Ce zici , te bagi la o zidire de usa noaptea ? Se pare ca ai vazut prea multe filme .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
volint
post 23 Nov 2006, 00:49
Post #97

membru miserupist

From: Bucuresti (44.45682;26.13879)

Cel mai "educativ" : luati o bucata de sarma "de balot", o legati la un capat de balustrada scarii si la celalalt de clanta (usa) "fericitului". A doua zi veti avea o surpriza placuta!! Nu mai vin pustanii de la scara vecina sa sparga seminte si sa bea in scara dvs., nu mai urla nimeni pe scara sa-i aduca patentul la masina, mucuri de tigara mai putine in lift, usa de la balconul ghenei se va inchide(eventual in mod civilizat) si parca responsabilul cu curatenia isi face datoria ceva mai bine.
Cred ca si in parcare se "simte" o relaxare a relatiilor de buna vecinatate.

Spor !!

--------------------
Dacia / Mitzu Nova GTI / hautlandăr 2000 / 2011 - B-22-YFL /
Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
+
mikeb
post 13 Dec 2006, 20:48
Post #98

Membru

Iti dau o idee: zici ca latra canele numa' cand is ei in curte... si nu vor sa-l puie mai incolo. Pai ia calcu/casu/repertofonu sau ce vrea muschii tai si inregistreaza latratul potaii lor. Apoi, intr-o seara, fa-ti de lucru prin curte la tine si-n timpul ala baga latratul in 5+1 la geamul lor, dar in curte la tine ca nu, faci ce vrei in curtea ta, nu? Recomand sistem sony macar 200W, sa aiba latrat. icon_mrgreen.gif Si daca ei zic ceva spune-le ca e cainele lor si crede ca-i stapanu in curte.

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI Ambiance-2006 - HRxx---
Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
+
C@talin
post 13 Dec 2006, 21:28
Post #99

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

intrati din nou noi aventuri ,puteti sal vedeti si pe maestru povestilor putin mai jos in site

LE nustu daca ma credeti da chiar e adevarat tot ce e scris acolo asta a facut chiar daca e poate mai inflorit da va asigur ca a facut asa ,baiatul asta laugh.gif

This post has been edited by C@talin: 13 Dec 2006, 21:29

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
randomm
post 13 Dec 2006, 21:54
Post #100

Ex Dacia owner

From: Iasi

QUOTE(C@talin @ 13 Dec 2006, 21:28)

intrati din nou noi aventuri ,puteti sal vedeti si pe maestru povestilor putin mai jos in site

LE nustu daca ma credeti da chiar e adevarat tot ce e scris acolo asta a facut chiar daca e poate mai inflorit da va asigur ca a facut asa ,baiatul asta laugh.gif
*

Deci esti eronat tare de tot dragul meu coleg de forum. Visurat se numeste Sebastian, locuieste in minunatul oras Iasi, cartierul Tatarasi. Il cunosc de cand avea aproximativ 14 ani, are o imaginatie debordanta... dar cam atat. Nu a pus in aplicare nici una din chestiile care le descrie pe blog-ul lui. Poate si-ar dori sa aiba acest tupeu.... In fine, cui ii place sa creada ca a facut si in realitate chestiile respective, nu are decat.

--------------------
Opel Astra G 2000 - BT-03-TBF
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 15:39
Forum Renault