De vin unii pe DaciaClub ?, ...sa denigreze Dacia
![]() ![]() ![]() |
De vin unii pe DaciaClub ?, ...sa denigreze Dacia
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 30 Jun 2006, 00:09) Da da da clar! Si peste 16 ani lumea va privii inapoi si va spune chestii de genul "multi tineri si-au pierdut username-ul in revolutia de pe daewooclub. A fost un calvar. Se tragea cu warn-uri din toate directile si familiile celor care au luat BAN inca mai plang in amintirea lor." ![]() Da vad ca inca regreti ca nu mai ai voie sa postezi pe daewoo... ![]() Stii cum ii tratam noi pe cei care vin cu chef de panarama? Out si "da-i in **** mea". Avem si membri cu Logane la care nu mai sare nimeni in capul lor, ba sunt chiar foarte respectati. De ce? Pentru ca sunt OAMENI, nu idioti care cred ca si-au luat rachete la pret de nimic si merg in consecinta cu ele. Cu parere de rau, dar daca de fiecare data cand intram aici vedem doar atacuri la persoana, insulte, limbaj de 2 lei, idei de tuning cu bomfaieru' si alte parciuri, cum sa avem o parere buna despre voi ? Si asta n-o zic eu, ex matizar si membru daewooclub, ci o mai zic si cei de pe reno.ro, ca sa nu ziceti ca numai noi suntem contra. O dovada o reprezinta "unirea" celor doua forumuri, la care n-a fost toata lumea de acord. Imi pare rau daca se simt si alte persoane cand fac aceste afirmatii, pe cei normali, care si-au cumparat o masina in functie de necesitatile proprii si o folosesc in consecinta, nu au putut mai mult, ii respect si nu ii includ aici. |
--------------------
.
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Am zis sa dau si eu buna ziua, ca nu am mai trecut de mult, dar vad ca bine nu va mai faceti....
Incep sa regret ca nu mi-am luat minunea de la Colibasi, ca se pare ca nu mai are nici un fel de probleme si proprietarii sint revoltati din cauza ca nu au motive de a posta la Probleme tehnice si-si gasesc de lucru ![]() Toate cele bune tuturor, voua si masinutelor voastre ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
De ce sa inchizi topicul ? E distractiv (daca citesti detasat ) , eu de 5 min. rad si m-am bine dispus.
Acum serios daciaclub mie imi pare un forum OK, cu multe solutii, de unde ai ce invata. Sunt membru si pe daewooclub dar activitatea mea acolo e sporadica si rara, nu imi voi da cu parerea despre el. Iar "fratii" de pe reno sunt in continuare acizi si fara prea multe solutii. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(body @ 30 Jun 2006, 14:33) Auzi, bai, mania persecutiei, da' de mesajele sterse de moderatori, de ce nu zici? Ia uite aici: QUOTE(body @ 29 Jun 2006, 10:07) Pai normal ca nu , ca doar e site dacia , voi dati pe dulapuri 8-9000 de euro ![]() This post has been edited by Marty: 30 Jun 2006, 13:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
-nu am putut sa ma abtin ,am scris dar nu am trimis mesajul,dar scriu acum.
@Laurentiu-care de pe reno? este adevarat sunt si discutii contradictorii dar cred ca exagerezi,au fost membrii de pe ambele forumuri care nu au fost de acord cu unirea,ce tu voiaiai sa iasa 100% pro? Hai sa va zic ceva despre DWClub. AM avut kk si eram (sunt) membru, cu alt nick binenteles si alta poza,toti erau amabili si te respectau multi.Mai am si acum acel nick dar nu am mai intrat cu el de mult.Intru cu bobo77 si acolo(tot cu poza de aici) si surpriza toti ma iau la misto, iau Warn din toate pozitiile (bine zis), de la cine de la fostii mei camarazi de discutii si de la moderatorii pe care ii respectam atit de mult, mai ales de la "vip din Iasi".Nu voiam sa spun acest lucru ma amuzam singur.Chiar si cu body aveam discutii interesante.Si voi care sunteti membri acolo i-mi ziceti ca-i corect? nu ai cum sa discuti obiectiv pe acel forum, eu zic ca am fost obiectiv, este valabila semnatura mea ... Ce ziceti baieti? este corect.. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
ptr. bobo 77 Ai vrea sa fi cumsecade si sa si spui de ce ai luat pe DWC warn!?!Da' sa fi sincer!!.....Adica tu zici ca din cauza de nick !?!?Ca asa lasi sa se inteleaga!!
Si pune mana pe-o gramatica ca-ti va prinde bine !!! This post has been edited by THESUN: 30 Jun 2006, 14:01 |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Si aici e corect ?Parerea mea este ca fiecare din moderatorii celor forumuri are o doza mai mare sau mai mica de subiectivism legata de marca respectiva .
Nu crezi? Eu cand am avut pb cu kalosul am recunoscut si chiar am facut scandal la service ajungand pana la chevy romania. Dar asta nu inseamna ca atunci cand esti pe site-ul celalalt sa fii atacat doar ca ai alta marca . Parerea mea This post has been edited by body: 30 Jun 2006, 14:07 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(body @ 30 Jun 2006, 15:01) Dar asta nu inseamna ca atunci cand esti pe site-ul celalalt sa fii atacat doar ca ai alta marca . Parerea mea Ooooooooooooooooooooo, cind iti spun ca suferi de mania persecutiei, nu-ti convine! Faci pe ingerasu' p-aici, ca tu n-ai zis si n-ai facut, bazindu-te pe faptul ca ti-au sters moderatorii mesajele si ca poate a uitat lumea cam ce hal de mesaje mobilizatoare si constructive scrii. Acu' zici ca ne-am luat noi de tine, nu ca ai venit aici infigindu-te direct cu mucii-n fasole! Ce mai urmeaza? P.S.: Desi nu-mi place s-o spun, read my lips and mark my words: DE BANII DATI PE LOGAN CUMPERI MAI MULTA MASINA DECIT ORICE DAEWOO/CHEVROLET! Deal with it! This post has been edited by Marty: 30 Jun 2006, 14:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
MAi oameni, forum Daciclub este unul din cele mai corecte, mi-a placut si daewooclub, dar acolo membrii tind sa-ti rada in fata daca le zici ca ai dacia.
Moderatorii sunt corecti, dupa parerea mea. Acum, la buba noastra: cei care vin sa faca bascalie de dacii sunt cei care fac flame, lucru care se pedepseste prin regulament. Forumul ii lasa pe cei care au ceva de spus sa o faca, e un loc de discutii libere. Regulile exista si functioneaza, cat timp sunt respectate nu este nici o problema! Dar sa nu uitam ca suntem ca o comunitate, ne-am dezvoltat impreuna in jurul forumului, cred ca putem sa-i spunem in gluma chiar si "casa noastra", si nu cred ca e corect sa vina cineva strain aici si sa zica prostii. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cotidianule am luat din motive"obiective", ce sa fac asa sunt eu mai repetent si cun ziceti voi "tarani" cei care avem lgn, ca asa a fost trasa concluzia acolo, a fost odata un topic...Nu am chef sa-ti dau exemple si nici nu vreau sa polemizes cu tine.
Ce nick ai pe dwc? ca aici nu am auzit de tine, oricum bine ai venit pe forum, putin cam tupeist pt primul post... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Nu vreau sa facem o mare polemica din asta, am avut si eu Dacie si acum regret ca am vandut-o...Majoritatea de pe aceste forumuri ne-am facut ucenicia in ale hobby-ului auto pe Dacii si pe Oltcituri ..ca acum unii au preferat mai departe Dacia altii au mers pe alte marci asta e, nu trebuie sa aratam cu degetul spre o marca sau alta e o dovada clara de imaturitate si de sefi prea indulgenti ...Iar partea cu Daewoo nu mai exista e putin cam trasa de par sau ca sa fiu poate mai explicit ptr. tine e cam ceea ce e Dacia Pitesti acum !!!....Ma rog la o alta scara sa nu comparam un coplos ca Daewoo GM cu Dacia Renault Pitesti ..Ca sa nu se inteleaga cine stie ce cred ca Dacia a fost una din putinele privatizari reusite din RO iar Logan a avut parte de una din cele mai faine campanii de marketing pe care am vazut-o la un produs....Si imi place masina ....Partea naspa e ca nu e destul de mica ptr oras de aia prefer Matiz....Apropos ar cam trebui sa faca ceva cu Logan caci s-a cam estompat succesul initial, se simte nevoie de o schimbare..
ptr. bobo77: deci nu stiu care din noi e mai tupeist ...Zalmoxis ..(acum cred ca-mi iau iar ban aici)...Zi-mi cine te-a facut taran pentru ca ai Logan ca-si ia ban de azi inainte.. This post has been edited by THESUN: 30 Jun 2006, 14:48 |
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa lasam aceasta cearta sa se stinga usor si frumos pentru ca ea nu are nici un substrat real. Forumul Daewoo are oamenii lui de valoare. Cum au decis ei sa isi organizeze forumul este treaba lor si nu cred ca e corect sa ne apucam noi aici sa discutam despre asta.
Despre cei ce vin aici si incep sa abereze pe tema "cat de prost e loganul" fara nici un fel de argument sau logica am putea discuta, dar la o solutie nu vom ajunge. Este mult mai simplu sa le ignori posturile si sa ignori persoana. Postati in continuare ca si cum postul ala nu ar fi acolo, va fi sters de un moderator. La un moment dat isi vor iesi din pepeni si isi vor lua ban. Altfel riscati sa deschideti o polemica care se va rezolva prin mai multe suspendari. Cei care isi expun nemultumirea fata de Dacia intr-un mod civilizat si cu argumente sunt bineveniti. Parerile pro si contra trebuie sa existe. Si eu mi-am expus nemultumirile fata de nissan cu toate argumentele pe care le aveam si bineinteles ca exista si cei care nu sunt de acord cu argumentele mele. In consecinta faceti abstractie de cei care fac 100 de posturi in 2 zile si acestea contin doar "zkr". p.s. discuti de genul logan vs. albea ... nu vor fi niciodata sterse de pe daciaclub doar ca nu iese bine loganul. Insa limbajul folosit in acele discutii poate duce la inchiderea sau stergerea topicului, lucru valabil pentru orice topic de pe forumurile daciaclub si reno. Va multumesc si va doresc un weekend placut. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:49 |