Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
o sa zica lumea ca esti ungur
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta iar a baut a paguba!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, un brifcor ziceam si io, da sa zic un cola, da-o-n sange dracu'. Vorba lu Kaspe, zici ca esti Cibi Istvan ala.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da la Pepsi cum e corect?
UN Pepsi sau O Pepsi? Ha? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pepsi beau doar metrosexualii. Deci e bine oricum.
This post has been edited by corbex: 19 Mar 2011, 18:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Dupa parerea mea s-a impamantenit genul fiecareia. Astfel, un pepsi, o cola, o fanta. Pentru ca sucuri sunt toate, iar ca sa faci diferenta le spui pe nume.
Nu stiu de ce ar fi cola mai mult suc decat bautura racoritoare. Iar daca e bautura racoritoare ii spui "o". Dealtfel chiar suc, la genul masculin, e sinonim cu bautura, care e feminin. HA? ![]() Si ca sa conchid, Pepsi fiind bautura racoritoare, se spune "o Pepsi". ![]() This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2011, 18:32 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, acum fara misto. Uzual se spune un pepsi, o cola, o fanta, un brifcor. Plus ca mie asa-mi suna bine.
Un cola, doua cola suna ca dracu'. This post has been edited by Victoras2001: 19 Mar 2011, 18:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai bine zicem ca americanii: un drinc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu mai bine zici: UN pahar de ..., O sticlă de...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Parca n-ai fi moldovean: o damigeana de.............
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba da, dar nu asta ma macina pe mine.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Inseamna ca n-ai beut de ajuns
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Sa te referi cu o anume ambiguitate la activitatea bautoriceasca e nevoie la romani. Una e sa spui "am baut o tuica" si alta "am baut o sticla de tuica". Putini au curajul sa foloseasca cea de-a doua varianta, mai ales cind dau raportul, acasa, asupra activitatii cotidiene.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Dar am citit o carte/un volum/o biblioteca suna mai bine?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Cel mai bine e "am citit". Intelege fiecare ce vrea.
![]() This post has been edited by corbex: 19 Mar 2011, 19:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-mi aduc aminte sa fi auzit vreodata asta in Bv. Si-am umblat ceva p-acolo. Dar e posibil. Apoi nu cred ca exagerez daca spun ca n-am auzit de 20 de ori in viata "un cola".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-i dati ca nu stie sa vorbeste romaneste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Uite cine ma corecteste
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o fanta roz.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Numai mie mi se pare suspect ca singurul care vorbeste corect aici e un grec?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kaspersky |
![]()
|
pai e si normal, doar o facut anu' pregatitor cu marcela
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@radian: Cum sa invat limba grecului? Ce ai?
This post has been edited by bmwh548: 19 Mar 2011, 21:26 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 11:03 |