Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(big2003 @ 3 Apr 2008, 15:08) Vezi ca e interpretabil, cel putin pentru mine ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ca in bancul cu ..."pe seara mergem la vecinu' care are tipografie".
![]() |
--------------------
.
.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cornel?
![]() This post has been edited by xcss: 3 Apr 2008, 19:23 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(argon @ 25 Mar 2008, 16:41)
sau "tuberman" si cornele cu ac in varf, cand erau eu mic, toti porumbei de la bloc aveau la cornele in ei parca erau pauni... La asta ma refeream cand am zis CORNELE, ca prea se dadea smecher. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci in viziunea lui cornel in loc de cornet e o greseala imensa, nici macar nu e gramaticala, dar in fine, omorati-ma cu pietre
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
In alta ordine de idei... stie cumva cineva care e participiul trecut al verbului "a rage?"...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
argoane, eu stiu ca te straduiesti sa scrii si sa te comporti cat mai exemplar, si din partea mea ai numai laude din acest punct de vedere.
Insa, stiu sigur ca acestea sunt defecte, pe care le comiti in general in vorbirea curenta. Nu-i un capat de tara, ca multi au problema asta, inclusiv eu. Scoala nu mi-a placut, ai mei au venit de la tara, in anturajul meu nu se gaseau insi cu studii universitare. Cu alte cuvinte, un cerc unde pluralul era o notiune abstracta. Am invatat notiuni gramaticale, in lumea virtuala si nu ma deranjeaza deloc, cand cineva ma corecteaza si n-as folosi deloc motive atat de puerile, ca sa-mi disculp lacunele. Pana la urma e treaba ta ce faci, dar sigur nu pacalesti pe nimeni. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu pun mare pret pe vorbirea litarara, ai dreptate, si ma straduiesc sa scriu cat mai corect pe forum, din respect pentru ce-i ce mai citesc, dar nu cu dinctionare, si prostii, mai mult tine de atentie, uneori sunt neatent. Problema este ca la unele greseli din graba vine un destept si ma acuza ca nu stiu sa scriu, cred ca e la mintea cocosului diferenta dintre cornel si cornet , de exemplu. S-a inteles foarte bine ce vreau sa zic, ma enerveaza preocuparea exclusiva a unora de a baga de vina, stau si citesc posturile unora de 3 ori poate poate gasesc o greseala...
Mai conteaza si faptul ca nu ma uit la tastatura(repet, tastatura, nu monitor cum fac majoritatea) cand scriu? greseala e a mea ca nu recitesc posturile inainte de a posta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Apr 2008, 08:34) Nu pun mare pret pe vorbirea litarara, ai dreptate, si ma straduiesc sa scriu cat mai corect pe forum, din respect pentru ce-i ce mai citesc, dar nu cu dinctionare, si prostii, mai mult tine de atentie, uneori sunt neatent. Problema este ca la unele greseli din graba vine un destept si ma acuza ca nu stiu sa scriu, cred ca e la mintea cocosului diferenta dintre cornel si cornet , de exemplu. S-a inteles foarte bine ce vreau sa zic, ma enerveaza preocuparea exclusiva a unora de a baga de vina, stau si citesc posturile unora de 3 ori poate poate gasesc o greseala... Mai conteaza si faptul ca nu ma uit la tastatura(repet, tastatura, nu monitor cum fac majoritatea) cand scriu? greseala e a mea ca nu recitesc posturile inainte de a posta. na ca a disparut dictionarul din bara de meniu This post has been edited by just_dci: 4 Apr 2008, 09:10 |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
argon |
![]()
|
exact sunt un incult. Cu mentiunea ca nu a existat niciodata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Tu ai spus-o .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
DiGutza, esti tot mai interesant, pe zi ce trece...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca nu va bate-ti ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
O pune d-eun Fight Club ? ![]() ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Recunosc ca sahul nu este punctul meu forte, dar ar exista alte doua variante, canasta sau "Jack Daniel's"...
![]() P.S. Banuiesc ca nici tu nu esti chiar un adolescent... This post has been edited by radian: 5 Apr 2008, 21:51 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Greseala lui argon mi se pare una amuzanta, nicidecum una gramaticala. Insa inversunarea unora de a o aminti mereu imi aduce aminte de ce moare cainele. De batranete.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Apr 2008, 23:19) Recunosc ca sahul nu este punctul meu forte, dar ar exista alte doua variante, canasta sau "Jack Daniel's"... ![]() P.S. Banuiesc ca nici tu nu esti chiar un adolescent... Eu vin cu prietenul Jack, iar tu imi explici cum sta treaba cu canasta. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(xcss @ 3 Apr 2008, 19:23) E o greseala capitala de Deva! QUOTE(argon @ 4 Apr 2008, 06:30) deci in viziunea lui cornel in loc de cornet e o greseala imensa, nici macar nu e gramaticala, dar in fine, omorati-ma cu pietre ![]() Cu pietre scapi usor! QUOTE(AR-18-MOS @ 4 Apr 2008, 21:32) E nici chiar asa ca sunt alte solutii constructive mai jos! QUOTE(big2003 @ 5 Apr 2008, 21:26) Eventual! QUOTE(radian @ 5 Apr 2008, 21:49) Recunosc ca sahul nu este punctul meu forte, dar ar exista alte doua variante, canasta sau "Jack Daniel's"... ![]() Doua variante corecte din punct de vedere gramatical! QUOTE(big2003 @ 6 Apr 2008, 02:59) Pana sa iti explice cum sta treaba cu canasta eu vin cu bebelusul si va iau pe toti trei ca sa nu ma duc cu mana goala la argon.Sper sa ne primeasca cu niste cornele mari pline cu gulas ca asa e in viata greselile imense se platesc! |
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sunt de parere ca @ argon are dreptate.E bine sa incercam sa scriem cat de cat corect(din respect fata de cei ce ne citesc postarile!) insa consider ca nu e cazul sa facem "un capat de tara" daca unul sau altul dintre noi mai si greseste uneori!Eu din pacate tastez cu un singur deget si cu ochii "lipiti" de tastatura si fac la greseli cu toptanul(fie din graba,fie din nestiinta pur si simplu!)Imi amintesc ca "mi-am luat" inclusiv minus la reputatie din cauza unei exprimari mai nefericite in care am folosit un "automatism" verbal(total gresit bineinteles!
![]() Noa bine dara....Domnu' cu voi pruncii mei!Servus tok! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 6 Apr 2008, 08:22) Pana sa iti explice cum sta treaba cu canasta eu vin cu bebelusul si va iau pe toti trei ca sa nu ma duc cu mana goala la argon.Sper sa ne primeasca cu niste cornele mari pline cu gulas ca asa e in viata greselile imense se platesc! ![]() 8 Apr 2008, 02:21: QUOTE(bobo77 @ 6 Apr 2008, 11:11) 8 Apr 2008, 05:22: QUOTE(nic_otava @ 7 Apr 2008, 18:41) ![]() This post has been edited by big2003: 8 Apr 2008, 03:52 |
--------------------
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() postat deodata cu visavis.. This post has been edited by argon: 8 Apr 2008, 06:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
Topicul asta a cam devenit o vanatoare de vrajitoare...
Oare n-ar momentul sa-l urmeze pe "Despre orice"? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi ca n-ai predicat in ultima propozitie!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
de cand a schimbat avatarul, biguta vede doar soareci albi..pardon..vrajitoare in unele momente
![]() Dovada clara sa nu mai luati in ras spotul TV cu alcoolul si sanatatea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 13:00 |