Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(ady77 @ 23 Jun 2008, 15:10) Trebuia sa faci un announcement pe tema asta ceva de genul asta http://www.daciaclub.ro/index.php?act=announce&f=9&id=6 ![]() ![]() ![]() Ma scuzi dar nu ma pot tavali pe jos de ras ca tine. Vrei sa imi explici si mie, asa, ca pentru prosti, ce ai vrut sa zici ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca urmare a:
QUOTE(os @ 20 Jun 2008, 20:15) Sony si Jack Daniel's - "vreo doua" zile lasati intepaturile ca va suspend conturile. Pe cita vreme? Pe cit o sa vrea muschii mei (care, sa nu uitam, "minte nu are"). --------- Edit: ii cer scuze userului Jack Daniel's (fost big2003) pentru apelativul pe care l-am folosit mai devreme (si pe care l-am indepartat la cerere). si a: QUOTE(os @ 23 Jun 2008, 14:59) @Sony, Jack Daniel's: incetati hiriielile, incetati raportarile de pomana. Numai ce am primit o raportare de la JD cum ca Sony e off-topic. In afara de faptul ca suntem la cafenea (unde asta cu off-topicul e oricum asa-si-asa), Sony l-a provocat intr-adevar. Va rog sa intelegeti ca mi-e usor sa va blochez conturile (sub ce articol, o sa vad eu - in ultima instanta sub 8a, daca trebuie). De asemenea va rog sa ma credeti cind spun ca n-o sa am nici un fel de remuscare. Nu interpretati gresit o oarece lejeritate (pe care o manifest aici), si nu abuzati. Nici cu JD nu mi-e rusine cind vine vorba de provocari si de bascalie. Vizati mai sunt si alti colegi. Prin urmare nu voi lua deocamdata nici o masura - dar (am spus asta in ultimele zile deja de doua sau de trei ori) voi trece la fapte (adica: la suspendari) daca nu sunteti in stare sa faceti fata la bascalia pe care in bun aparte singuri o provocati. Multumesc pentru intelegere. i-am "sugerat" lui os o solutie. Link-ul l-am dat ca nu stiam cum sa explic mai bine, nu m-am referit la continutul link-ului ci la locul acestuia. Crede-ma ca nu m-am gandit la un atac mascat impotriva ta. Daca am ceva sa-ti spun ti-o spun direct pe PM sau pe forum. QUOTE(Liviu @ 23 Jun 2008, 15:46) Ma scuzi dar nu ma pot tavali pe jos de ras ca tine. Vrei sa imi explici si mie, asa, ca pentru prosti, ce ai vrut sa zici ? Si cred ca ceea ce am bolduit chiar nu-si avea rostul. |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am impresia ca unii useri cauta asuprire .. sincer. Nu e suficient ca pe piua s-a intamplat ce s-a intamplat. Acum pesemne tot show-ul se muta aici, inapoi, pe Daciaclub.
Ady, in primul rand vreau sa iti sugerez sa nu mai iei in deradere regulile care sunt in vigoare pe acest forum (mai ales cu iconite de genul " ![]() In al doilea rand tin sa precizez ca in acest topic ar fi trebuit sa se discute despre greselile gramaticale, nu despre jigniri si vendete personale intre useri. In al treilea rand se pare ca degeaba se militeaza pentru discutii civilizate. Pur si simplu nu are cine sa poarte asemenea discutii. Dovada cea mai tare cu putinta este replica lui Sony de mai sus: "Sa incerce si el sa jigneasca fara sa incalce regulamentul." Domnule Sony, o injuratura are aceeasi greutate indiferent cum e spusa. Nu exista "jignire fara incalcarea regulamentului" .. caci un atac la persoana ramane totusi un atac la persoana indiferent de cuvintele utilizate si va fi penalizat. Faptul ca se inchide un ochi pe ici pe colo nu inseamna ca asemenea comportament este tolerat. Va promit eu ca de acum eu unul nu il voi mai tolera. Vreti sa jigniti cu sau fara perdea, va rog sa o faceti pe alte forumuri. E valabil pentru toata lumea. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Caldura mare mons(h)er , caldura mare si sa mai fi si imbracat gros
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Liviule, in parte sunt de acord cu tine, dar ce te faci cand intr-o discutie despre rabla lui driverx vine si un hemoroid care incepe sa te supere prin zonele alea mai moi?
Mi se pare penibil sa dai cu palma in kkt pentru a-l improsca pe altul si apoi sa fii foarte ofensat ca din ala a ricosat si in tine. Cum tot penibil mi se pare ca un maimutoi agramat sa pozeze in membru al Academiei Romane, dar asta e alta mancare de peste. Ideea este ca la fizica am invatat ca atunci cand asupra unui corp se actioneaza cu o forta, corpul la randul lui se va opune cu o forta egala, dar de sens opus. Concluzia este ca organismul reactioneaza asupra hemoroidului. Deci imi rezerv dreptul la replica atunci cand voi fi jignit, asta cu riscul de a fi sanctionat. Nu voi permite unui neica nimeni sa incerce sa ma umileasca. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Rog moderatorii sa stearga mesajele off-topic pentru ca aici vreau sa se evidentieze doar greselile gramaticale si lacunele ce tin de limba romana.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
Adica posturile initiatorului.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sony |
![]()
|
Ia d-acilea, cacademicianule!
QUOTE(Jack Daniel's @ 9 May 2006, 14:37) M-au sunat pe fix , dar am clip si am numarul . Omul sa prezentat ca fiind agentul principal x-ulescu de la politia rutiera , faza interesanta sa pentrecut insa in momentul in care i-am spus ca nu am timp sa vin si atunci a inceput cu " acum sa vii ..etc " . This post has been edited by Sony: 4 Jul 2008, 06:55 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 Jul 2008, 12:51) De comparat tot ce este prin compartimentul motor incepand de la suruburi, furtune, tevi, cabluri electrice, capac chiuloasa, etc ... (si ma refer la grosimi, lungimi, repozitionari, etc ...) Le mai comite si nenea IRONICK. Respect. FURTÚN, furtunuri, s.n. Tub flexibil confecționat din material textil, cauciuc, material plastic etc., care servește la transportul, pe distanță mică, al gazelor sau al lichidelor. Sau poate se referea la furtuna care se afla sub capota lui Sandero. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramsen @ 3 Jul 2008, 23:46) iar esty tu ala cu ideile alea bune.omul a intrebat si nu toata benzina are aditivi de curatare a injectoarelor.decit efixul are daca vrei sa stii sau la tine in bucuresti toate peco are aditivi in benzina.daca esty pe acest site sa faci rau la colegi te rog frumos lasane pe noi cu ale noastre asa cum sint ele bune sau rele Oare limba romana sa nu fie limba lui nativa? Sau prea mult chat sa fie de vina? This post has been edited by einstein1984: 6 Jul 2008, 16:05 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(bobomaster @ 31 Jul 2008, 00:27) Strut-bar-ul nu face altceva decat sa rigidizeze sasiul si caroseria, treaba cu arcurile si amortizoarele este cu totul alta poveste si are alte repercursiuni asupra comportamentului si manevrabilitatii autovehiculului. Gresit ! This post has been edited by Jack Daniel's: 2 Aug 2008, 13:10 |
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(bogdan_90 @ 6 Aug 2008, 01:28) ![]() 6 Aug 2008, 02:32: QUOTE(angel-boy @ 1 Aug 2008, 23:45) ![]() 6 Aug 2008, 02:39: QUOTE(ambasadalunara @ 21 Jul 2008, 20:18) ![]() 6 Aug 2008, 02:55: QUOTE(iuly89ct @ 20 Dec 2007, 11:28) ![]() 6 Aug 2008, 02:59: QUOTE(spike @ 23 Jul 2008, 16:18) Dupa N vizite la la aproape toate reprezentantele RENAULT din Bucuresti, fara succes, (codul AVP nu corespunde cu VIN-ul masinii), Doctorasul a reusit in mai putin de 15 min sa-mi programeze 2 chiei. Daca va spun ca este un super profesionist..... este prea putin. Cu multumiri, Alex ![]() QUOTE(ciprianaldeabv @ 24 Jul 2008, 23:38) E doctor nu gluma! apelati cu incredere, eu m-am oprit de pe Transfagarasean, in drum spre Targoviste si in 35 minute am plecat cu o racheta in loc de 1.5 dci de 65 cp ![]() This post has been edited by Jack Daniel's: 6 Aug 2008, 01:29 |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 6 Aug 2008, 01:50 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
CE ai vrut sa zici Cosmine ?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Poate trebuia sa zici ca in loc de "si" trebuia "," nu ca e in plus
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
"Deci IN concluzie"....ce are? Fara virgule!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
ce sa aiba, e o expresie pleonastica, adica doi termeni alaturati care inseamna cam acelasi lucru ("deci" si "in concluzie")
![]() variante corecte: - Deci sa desfiintam SMURD-ul ca e mai buna Ambulanta? - In concluzie sa desfiintam SMURD-ul ca e mai buna Ambulanta? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Absolut corect!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 7 Aug 2008, 01:53) Profesore, ca sa evit cacafonia am pus "si"-ul ala acolo. Dar daca asta e singura greseala "gramaticala" pe care mi-ai gasit-o, da-mi voie sa ![]() Cosmin2300: cand citesti, citesti fara virgula si mie nu-mi place evitarea cacofoniei cu virgula. Andy_Acs: deci ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 7 Aug 2008, 13:24 |
--------------------
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Mai bine ar fi sa cautam un user fara de greseli si sa-l premiem. De exemplu eu....(ce modest sunt!)
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
O intrebare mai mult sau mai putin prosteasca... ce inseamna SH? Mersi
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Sony |
![]()
|
Io propun sa-l premiem pe biguță, alias visichi, care si-a propus sa culturalizeze masele care nu asculta manele si nu are passat care este!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:55 |