Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
De ce sa-ti para rau? Fii fericit!
![]() Altii, care nu sunt in situatia ta, ce sa mai zica? ![]() Cel mult un "Receptionat! Am primit comanda!" ??? ![]() "Suparat, suparat sunt Doamne, suparat...." ![]() This post has been edited by MadHawk1: 12 Aug 2008, 19:46 |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imi pare rau ca dezamagesc un om batut de Dumnezeu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, ady77, somezi? Baga repede episodu' urlator! Pardon! Urmator.
This post has been edited by Sony: 13 Aug 2008, 10:17 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In mod normal as trece cu vederea, dar e prea de tot:
QUOTE(einstein1984 @ 13 Aug 2008, 11:20) Eu nu port arme albe de nici un fel la mine. Nu s-ar ![]() ![]() ![]() Deja am obosit, multumesc pentru explicatii, va urez o zi buna la amndoi! 3 in 1 ![]() This post has been edited by Illusi0n: 13 Aug 2008, 10:49 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Ba poate 4 in 1 !
![]() "amndoi" ? Pe cand si "muncipii"? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Mai vedem!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
"La amandoi"? Nu "amandurora"?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
Profule, esti chiar cusurgiu! De ce te legi de detalii din astea detaliate?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.430 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de atentionare, am luat masuri. O zi buna!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Profulica, vad ca tu ai geva impotriva geniilor! Cred ca esti frustrat.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Eu? Vai de mine. Atata doar ca am anumite asteptari...
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Astepti formolu' ca sa-l conservi pe geniu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Pai sa ma explic. Avand in vedere ca asta e un forum, nu chat sau mess sau mai stiu eu ce, nu e nimeni impins din spate ca sa scrie cat mai repede. Si daca ar fi asa, sa zicem ca moare de nerabdare sa-si exprime o opinie zor-nevoie intr-un topic, exista functia "Edit". Pe care eu personal o am folosit-o de nenumarate ori, uneori si de 3-4 ori la acelasi post, ca se tot strecoara greselile. Ce sa fac daca nu-s dactilografa... Deci, in opinia mea, nu prea exista motive tehnice pentru aparitia unor postari neingrijite. Cat priveste utilizarea "la nemurire" a lui "i" in loc de "ii" si reciproc, precum si a altor aberatii ortografico-gramaticale, aici e alta discutie...
|
--------------------
-
-
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre, unii mai si "munceste"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
A dracului munca! La topic-ul despre fotbal ai timp sa postezi!
![]() Macar esti platit "fara numar, fara numar, fara numar" ? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu recunosc nimic
![]() ![]() |
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
Dubla negatie!
![]() Ai recunoscut! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
La minunatul, modernul, ,,deontologul'' (ca sa-l citez pe Badea) magazin SPRIDER ( ii fac reclama ... negativa), in cabinele de proba avem aceste placute... sper sa se vada calitatea gramaticii...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.430 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 21 Aug 2008, 03:03) nu e banc da e o patanie care ma amuzat ![]() Ziua acum cateva sapt se opreste brusc tv,intr-una din colturile casei,hmm ce naiba sa fie ma duc la sigurante totu ok,incerc eu lumina vad ca e curent,ce naiba ,ma pun sa desfac televozoru crezand ca sa ars siguranta din el.deschid ,siguranta una mata nu vedema daca e arsa sau nu.ma duc iau una nou pun bag in priza fericit ca doar atat,cand canci nu merge ![]() ![]() Ma amuzat ca semana mult cu bancu ala: i se opreste dacia omului in drum, ce sa fie ce sa fie o duce acasa inpinsa-trasa,da jos motoru si vede cu stupoare porma ca nu mai are benzina ![]() Inteleg, era devreme si era extaziat ca a reparat TV-ul! Dar putea sa astepte pana a 2-a zi dimineata ca sa fie coerent! Mai bolduiti voi, ca eu am obosit This post has been edited by einstein1984: 21 Aug 2008, 09:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brãila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 21 Aug 2008, 10:44) Inteleg, era devreme siera extaziat ca a reparat TV-ul! Dar putea sa astepte pana a 2-a zis dimineata ca sa fie coerent! coerent sau curent? ![]() Io te credeam geniu' cum te autointitulasesi! Da' vad ca esti departe. Omu' spune ca si-a luat siguranta din targ. Cam in ce targ crezi ca e deschis noaptea? ![]() This post has been edited by Sony: 21 Aug 2008, 09:48 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 21 Aug 2008, 10:47) coerent sau curent? ![]() Io te credeam geniu' cum te autointitulasesi! Da' vad ca esti departe. Omu' spune ca si-a luat siguranta din targ. Cam in ce targ crezi ca e deschis noaptea? ![]() Bai oblio, tu vezi la ce ora a scris omul postul? De aia era incoerent, ca posta la 3AM (adica dimineata pentru tine), nu am zis ca demonta televizorul la ora aia. Incerci sa faci pe desteptu si nici macar asta nu-ti iese! This post has been edited by einstein1984: 21 Aug 2008, 09:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
oricine poate sa tasteze gresit. mai gresit e cand vine vreun maneist cu texte de genu: Vine politia si mã arestesteste sau alte exemple
This post has been edited by solenza_scala: 21 Aug 2008, 10:40 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 19:01 |