Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ok, scuze nea sony si drumuri fara turci
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Eu vorbeam cu ady77 dar daca si tu esti "stelist", inseamna ca am "lovit" doi dintr-o lovitura!
![]() ![]() PS: Oricum, la tine, a fost "fara intentie"! De obicei, nu-mi "atac" "confratii diesalari"! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 5 Sep 2008, 09:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
nu sunt stelist, si raspundeam la faza ca ambele variante sunt corecte...si cred ca e dieselari
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Andy_ACS, esti ceva de speriat! Nimic nu-ti scapa!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Sep 2008, 09:56) ...dar tractoristu' ady77 e o exceptie! ![]() 5 Sep 2008, 13:48: Nenea OAP, intai a intrat in limba romana cuvantul filosof, apoi masele au incetatenit si filozof care acum e acceptat de limba romana. Cum io mi-s baiat simplu de la tara, folosesc filozof. ![]() This post has been edited by Sony: 5 Sep 2008, 12:48 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ioi istenem! parca s-a mai stabilit odata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 14:36 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
doar o greasal?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ar, maifi si, o virgula,d-a nui bai,
![]() Mai u-nge tas-ta-tu-ra ca nubatebine "a" dela greasal . ![]() I nevar propuse me tu write on this topic, bat now my friend need a help. ![]() What? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 8 Sep 2008, 06:47 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Sep 2008, 07:43) diaconuliviu, nimic nu stii. Domnul artvandelay este singurul care cunoaste intelesul cuvantului "tautologie". De altfel domnul Artvandelay are de gand sa scoata o carte pe aceasta tema. Cine e DEX-ul asta de tot citezi din el? Sa*ti fie rusine ![]() ![]() Tot week-end-ul mi-am facut autocritica... sau "mea culpa", ca-i mai "cool"? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu stiu de ce ne mai stresam noi cand uitati-va ce se poate citi pe un site de sport din Romania:
"Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat astăzi războiul declarativ dintre vărul său, Victor Becali, și atacantul naționalei României, Adrian Mutu. După spusele lui Gigi Becali, Mutu i-ar fi trimis marți un mesaj fostului său agent, în care îl ironiza pentru afirmațiile făcute la emisiunea Contraatac de pe GSP TV cu o seară în urmă. Finanțatorul "roș-albaștrilor" a spus: "Cand ajungi bogat sunt multe musculite în jurul tău, dar eu nu pot să le iau în seamă. Eu sînt vultur, iar Mutu nu poate să fie vultur. Lui i-a dat Dumnezeu talent și așa a făcut bani. Eu i-am zis: "Bă, tu vrei să fi mafiot?! Lasă-te de fotbal pentru că nu poți să faci și fotbal și să fii și mafiot". Mutu i-a scris azi lui Victor un mesaj care suna în felul următor: "Băi limbutule, tot așa tare în gură o să fi și cînd vom fi față în față?". Păi Victor îl bate pe Mutu și cu ochii închiși, și cu o mînă legată la spate"." http://www.gsp.ro/stire/becali-victor-il-b...pate-97016.html Daca scria Jiji Fecali mai intelegeam dar asa chiar nu au nicio scuza. |
--------------------
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 10 Sep 2008, 13:00) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 Sep 2008, 23:39: QUOTE(robyvol33 @ 10 Sep 2008, 22:52) Ce rai suntem a-ti uitat ca aici e forum dacia? buna rea e a noastra eu cred ca cei care au dacia sunt mai mult sau mai putin multumiti de masina ca alfel nu-si mai cumparau <dacia>.Poate sa-mi zica si mie un moderator de ce au deschis acest forum "sincer"!!!!!!!? Ce mai prea d-am cu pietre in ea (<dacia> orcare model a-r fi) V-a multumesc si nu da-ti cu pietre ![]() Biguta, nu esti singur! ![]() This post has been edited by Sony: 10 Sep 2008, 22:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 10 Sep 2008, 01:31) Tinand cont ca este un banc postat utilizand functiile copy si paste nu cred ca e o greseala gramaticala care sa fie pusa aici ![]() De obicei la categoria "1 banc" se posteaza folosind copy-paste ! This post has been edited by cosmin_2300: 10 Sep 2008, 22:44 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 21:38 |