Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Pai parca nu se comenta "prestatiile" altor useri!
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
OK !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pun pariu ca inainte sa zici OK te-ai uitat sa vezi daca intradevar e e-ul langa r
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dragilor, vad ca internetul e plin de "kilometrii", "metrii" sau "membrii" (nu, nu este articulat). La cineva care a terminat de mult timp liceul mai inteleg, dar sa fii in liceu si sa nu stii sa scrii in limba materna mi se pare
![]() Oare comisia de limba romana de la bac doarme? This post has been edited by Uncle-Sam: 16 Oct 2007, 08:59 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba. Nu se mai face carte in ziua de azi. Nu stiu sa faca analiza sintactica a unei fraze. Daca ii pui sa desparta o fraza in propozitii cu analiza completa, te crucesti ce le debiteaza mintea. Acum la BAC daca spui ca Eminescu a fost poet ai 7 asigurat. Intreaba un elev de la un liceu bun (sa nu zici ca e de la coada vacii) conceptul de arta poetica la Arghezi. Sunt bate. Se uita in cruce. Sau ce e oxymoronul. Se uita toti pe net si dau raspunsuri repede dar ridica-l pe unu' in picioare in fata clasei sa vezi cum se uita ca vitelul la poarta noua. Asta e tineretul din ziua de azi.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Oxymoron sau oximoron? Got'cha
![]() PS: pt cine nu stie ce inseamna sa caute in dictionar ![]() This post has been edited by Xplode: 16 Oct 2007, 10:08 |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
1.6 |
![]()
|
Nu e o chestie de la care ai mancarimi in c....?
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
lasa hemoroizii .. sper ca faceai o gluma, ca daca nu te paste dexonline.ro
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cred ca la oxiuri se gandea...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
1.6 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 16 Oct 2007, 10:27) Intreaba un elev de la un liceu bun (sa nu zici ca e de la coada vacii) conceptul de arta poetica la Arghezi. Ca om care a luat totusi niste note la bac, eu nu stiu care e arta poetica la Arghezi, in afara de blesteme si aia cu biluta din nas. ![]() QUOTE(ionutctn @ 16 Oct 2007, 10:27) Sau ce e oxymoronul. Sa fac eu plici daca stiam ce e oximoronul ala pana astazi, cu termenii lui contradictorii ca sa faca ironia usturatoare...Am indoieli majore ca ar fi fost in cartile de limba romana. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Exista pe undeva printr-un manual de romana
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi big, da' de cratimă de ce nu te legi? Sau aia poa' să lipsească?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Te-ai legat tu, daca ma leg si eu...o sa spuna ca avem ceva cu ea.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zicem ca maneaua ucide mintile lucide
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ca miistru al culturi selectat de membri DC,suntmandru de gramatica noastra
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Iata, ai si de ce...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Dar formularea "va multumesc la toti" nu-ti zgarie urechea ?
Iubita mea cu ochii ca cafeaua Si cu obrazu' fin ca catifeaua, Sa stii ca cand m-apuca dorul, Sunt ca Calin ratacitorul ... big, unde-i gresala ? This post has been edited by cristi.r: 18 Nov 2007, 12:43 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu nu inteleg de ce iti etalezi creatiile retard-poetice in topicul greseli gramaticale .
|
--------------------
.
.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai nu este o creatie de-a mea (scuze, n-am pus copyright), insa nu cred ca este retarda in niciun caz, asa cum este comentariul tau. Ala care a "debitat-o" a avut/are ceva materie cenusie sub capota, daca a fost in stare sa bage atatea cacofonii. S-a vrut a fi o gluma nevinovata ! Sa editez postul de mai sus ? Te-am jignit ?
Cuvantul "inrosit" de tine, poate fi caracterizat si ca greseala de tastare (fiind vorba de doar o litera), insa prima mea intrebare din postul de mai sus ramane fara raspuns, observ ... This post has been edited by cristi.r: 18 Nov 2007, 15:30 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 16 Oct 2007, 09:27) Iar daca esti tupeist si insisti, adica Eminescu este poet de literatura, ai domiciliu in Romana. 19 Nov 2007, 08:03: QUOTE(cristi.r @ 18 Nov 2007, 12:25) Dar formularea "va multumesc la toti" nu-ti zgarie urechea ? Iubita mea cu ochii ca cafeaua Si cu obrazu' fin ca catifeaua, Sa stii ca cand m-apuca dorul, Sunt ca Calin ratacitorul ... big, unde-i gresala ? La o banala analiza a textului am si gasit gresala. Calin nu este ratacitor, este motociclist. This post has been edited by tribunul: 19 Nov 2007, 08:03 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cristi.r |
![]()
|
![]() Vezi, mai big2003 (biguță este "branduit" de altcineva ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 04:33 |