Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
![]() ![]() ![]() |
Greseli gramaticale, ...sa invatam din ele
Richelieu |
![]()
|
||
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
||
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am cam înteles ce-a vrut sa zica, mai putin unde a plecat azi cu masina.
QUOTE azi cand am plecat cu masina la sc Cumva la scoala? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
La scarba, adica prietena-sa.
|
--------------------
0.00
%
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VS-02-ZCK @ 15 Oct 2010, 13:34) .. care ar fi probelam? eu am inteles care ar fi probelam. probelam e de natura electrica. E un scurtcircuit intre sinapsa care vine de la neuronu stang si sinapsa care pleaca de la neuronu drept. QUOTE(VS-02-ZCK @ 15 Oct 2010, 13:34) nu ma poate ajuta nimeni? O tomografie |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Ake @ 15 Oct 2010, 16:12) eu am inteles care ar fi probelam. probelam e de natura electrica. E un scurtcircuit intre sinapsa care vine de la neuronu stang si sinapsa care pleaca de la neuronu drept. ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 15 Oct 2010, 15:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am ajuns la "mororu". Aia chiar poate fi greseala de dactilografiere. Dar renunt, e mai sanatos sa-mi menajez ochii si neuronu'.
EDIT: e drept ca ar fi fost "mororul", dar na! This post has been edited by tatabobu: 15 Oct 2010, 15:26 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu cred ca pentru moror fusese postat aici citatul
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce-i cu moronu'?
a mai scris ceva? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Care din ei?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Serios, din ce am scris acolo reiese ca "mororu" e singura chestie care mi-a zgariat retina?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu. reiese doar ca ai rezistat prin aprox 50% din text.
Oare o fi vrut sa zica mosoru' ? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Oct 2010, 20:32) Fiindca topicul are in titlu si "locuri", ma vad nevoit sa impartasesc cu voi o destinatie unde se poate hali bine. Am fost sambata la 20 de kilometri de Bucuresti, pe vechiul drum spre mare, unde am cotit stanga pret de un kilometru pana la intrare in Belciugatele. Aici, undeva la tara, o "peninsula" din lemn si sticla, fura din luciul apei cateva sute de metri patrati. La intrare ne-a intampinat un berbecut la protap din care au ramas doar coastele. Ne asezam "la geam", adica inspre lac si rasfoim meniul cu poze apetisante. Chelnerul a ramas la fel de amabil si dupa ce ne-am sucit de 2-3 ori pana sa ne hotaram ca vrem un platou mare cu pastrama si alte produse la gratar. Pana a fost gata, am baut must, bun, dar pana la urma s-a dovedit a fi nu tocmai o alegere fericita, pt. ca m-a luat c.carea pe drum la intoarcere. E inutil sa spun ca n-am putut manca tot de pe platoul din lemn. Foarte buna pastrama de oaie, pentru ca mie asta mi-a placut cel mai mult. Muzica, melodii folclorice, vechi, pe ritm lent se auzea in fundal, nici prea incet ca sa-ti ciulesti urechile, nici prea tare, ca sa nu poti dialoga. Cert e ca oricine o poate asculta chiar daca nu-i place in mod deosebit. Spre final au aparut si lautari care au continuat in acelasi stil. Am ramas cu un gust placut si la propriu si la figurat. Poate nu e cel mai rafinat loc, dar o foarte frumoasa supriza pentru locul in care este amplasat. QUOTE(Marty @ 6 Oct 2010, 10:32) ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Djasu: "Neluzu ai zapacit slz aia daca ai adaugi turbo faci furori pe forum"
Sper ca nu se supara Djasu pe mine, ca e baiat de treaba... Sunt multi oameni care nu stiu sa foloseasca "i" din "i" si "i" din "a" in contextul corect, desi sunt lucruri care se invata in gimnaziu. Pace! This post has been edited by gabitzu': 17 Oct 2010, 10:21 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
![]() Tu vezi pe cine corectezi? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
Cum e corect: Ei trebuiau sa accepte/Ei trebuia sa accepte
Analiza unei probleme considerate dificila/dificile.? |
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Intreaba-l pe vijelie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Sau pe C@talin!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am chemat proprietaru'
![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
V-a mancat in dos. Acum va ploua iar cu reporturi.
|
--------------------
0.00
%
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io nu ma pot pronuntza
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
la moderatori
|
--------------------
0.00
%
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(madalin18 @ 3 Nov 2010, 20:43) Cum e corect: Ei trebuiau sa accepte/Ei trebuia sa accepte Cica sunt corecte ambele forme. Analiza unei probleme considerate dificila/dificile.? Eu cred ca formularea corecta este: "Analiza unei probleme considerata dificila", pt ca e vorba de o problema, la singular. Daca erau mai multe probleme, atunci puteau fi "considerate dificile". Dar trebuie sa recunosc faptul ca in vorbirea curenta le-as cam amesteca... This post has been edited by GoGu: 3 Nov 2010, 22:06 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
GoGu: poti argumenta prima parte, te rog?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 17:37 |