DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Planetare, topic general

lar
post 10 Jul 2008, 18:26
Post #61

Agent Smith

Group: Members
From: Bucuresti

Eu cand am avut DSN mi-a cedat burduful la planetara aia mai lunga (stanga parca, nu mai tin minte care era exact) pana in 10.000 km. Schimbat planetara pe garantie instant, fara comentarii. In alta ordine de idei mecanicul ce ti-a spus ca nu te lasa in drum planetara se cam inseala, te poate lasa cand ti-e lumea mai draga, dar de regula incepe sa bata rau inainte. Oricum odata burduful spart si pierduta vaselina te poti gandi ca s-au acumulat acolo si ceva cantitati de nisip, praf si alte gunoaie de pe soselele patriei care numai bine nu fac tripodei. Sfatul meu este sa nu o mai misti pana nu ii schimbi burduful, asta dupa o curatare temeinica a capului planetarei de eventualele mizerii acumulate si a resturilor de vaselina veche.

--------------------
Seat Leon 1P 2009 Sport Pack - B xx xxx
Curiozitatea omoara pisica !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ideeart
post 11 Jul 2008, 08:57
Post #62

Membru incepator

From: Constanta

ok mersi , am sa incerc sa u o misc, da e super nasol sa stai 10 zile fara msina

11 Jul 2008, 12:13:
Sa nu patiti ca mine fratilor! Dupa cum veti observa in poza , al doilea mecanic la care am fost (propun o lista a mecanicilor la care sa nu mergem) nu mi-a pus sarmulita dinspre interiorul masinii de pe bratul planetarei, asta cred ca e cauza pentru care in 2 zile s-a dus burduful, si s-a dus rau de tot, al naibii nenorocit.
Deci daca va cade sarma aia eu zic sa o puneti la loc numaidecat, la mine apucase sa se starnga burduful ala si nici nu ma prea pricep. Nasol, nu cred ca o sa mai merg cu ea o saptamana. Astept programarea la mecanic, poate recuperez planetara.lol

This post has been edited by ideeart: 11 Jul 2008, 12:13

Attached thumbnail(s)
11_07_08_1238.jpg ( Size: 67.6k ) Number of downloads: 281
11_07_08_1209.jpg ( Size: 74.3k ) Number of downloads: 328

--------------------
Dacia Supernova Confort 2002
+
Mihai_eon
post 13 Jul 2008, 14:25
Post #63

Mihai

From: Bucuresti

salut alll am 10 mii cu planetare supercar nici un fel de problema sunt ff multumit

--------------------
Chevrolet Lacetti 2008 1.6 benzina + gpl
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+
helldorado
post 3 Nov 2008, 19:01
Post #64

Membru incepator

Salutare,

am si eu nevoie de un sfat. Am si eu o SN cu probleme. Pe linga altele, planetarele au probleme. Intrebarea era daca sa le schimb sau sa le duc la reconditionat. Cum este mai avantajos? Stiu ca este mai bine sa le schimb cu unele noi dar cam costa. Stie cineva un loc unde pot gasi planetare noi mai ieftine? Sper sa nu fie stupida intrebarea.
Daca e vb de reconditionat stiu ca la Tunari as putea face asa ceva. Mai exista si alte firme unde as putea gasi acelasi gen de servicii?

--------------------
Dacia Supernova 2003 Clima
+
mihut_corneliu
post 3 Nov 2008, 20:26
Post #65

Membru incepator

trebuie sa fii ferm convins ca cele noi sunt mult mai bune dar si cele reconditionate isi fac bine treaba.totusi daca ar fi pt masina mea eu le-as reconditiona.daca ai un meserias bun ar trebui sa te tina inca 40000km.

--------------------
dacia supernova dacia supernova 2002/clima - br 03 hbv
decat mult si prost mai bine repede si fara rost
+
iulian.bisty
post 4 Nov 2008, 21:54
Post #66

Membru autentic

From: Braila

reconditionat = 50 ron
planetara noua = 420 ron
cred ca cea mai convenabila varianta cred este sa reconditionezi

--------------------
Renault Megane 3 2015 Kadjar 2017
zxcxzcz
+
djasu82
post 4 Nov 2008, 23:14
Post #67

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

si sa te tina 200 de km sau mai putin eu sunt de alta parere dai din buzunar sidupa aceea ai grije sa nu mai fi sportiv... Nu avem de unde sa lom planetare cu rulementi care sa elimine bilele din tripode...

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:20
Forum Renault