Planetare, topic general
![]() ![]() ![]() |
Planetare, topic general
lar |
![]()
|
||
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|||
ideeart |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 December 07 From: Constanta ![]() |
ok mersi , am sa incerc sa u o misc, da e super nasol sa stai 10 zile fara msina
11 Jul 2008, 12:13: Sa nu patiti ca mine fratilor! Dupa cum veti observa in poza , al doilea mecanic la care am fost (propun o lista a mecanicilor la care sa nu mergem) nu mi-a pus sarmulita dinspre interiorul masinii de pe bratul planetarei, asta cred ca e cauza pentru care in 2 zile s-a dus burduful, si s-a dus rau de tot, al naibii nenorocit. Deci daca va cade sarma aia eu zic sa o puneti la loc numaidecat, la mine apucase sa se starnga burduful ala si nici nu ma prea pricep. Nasol, nu cred ca o sa mai merg cu ea o saptamana. Astept programarea la mecanic, poate recuperez planetara.lol This post has been edited by ideeart: 11 Jul 2008, 12:13 Attached thumbnail(s) 11_07_08_1238.jpg ( Size: 67.6k ) Number of downloads: 281 11_07_08_1209.jpg ( Size: 74.3k ) Number of downloads: 328 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
salut alll am 10 mii cu planetare supercar nici un fel de problema sunt ff multumit
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
helldorado |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 February 08 ![]() |
Salutare,
am si eu nevoie de un sfat. Am si eu o SN cu probleme. Pe linga altele, planetarele au probleme. Intrebarea era daca sa le schimb sau sa le duc la reconditionat. Cum este mai avantajos? Stiu ca este mai bine sa le schimb cu unele noi dar cam costa. Stie cineva un loc unde pot gasi planetare noi mai ieftine? Sper sa nu fie stupida intrebarea. Daca e vb de reconditionat stiu ca la Tunari as putea face asa ceva. Mai exista si alte firme unde as putea gasi acelasi gen de servicii? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Clima
|
|
mihut_corneliu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 October 08 ![]() |
trebuie sa fii ferm convins ca cele noi sunt mult mai bune dar si cele reconditionate isi fac bine treaba.totusi daca ar fi pt masina mea eu le-as reconditiona.daca ai un meserias bun ar trebui sa te tina inca 40000km.
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002/clima
- br 03 hbv decat mult si prost mai bine repede si fara rost
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
reconditionat = 50 ron
planetara noua = 420 ron cred ca cea mai convenabila varianta cred este sa reconditionezi |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si sa te tina 200 de km sau mai putin eu sunt de alta parere dai din buzunar sidupa aceea ai grije sa nu mai fi sportiv... Nu avem de unde sa lom planetare cu rulementi care sa elimine bilele din tripode...
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 |