Orange County Choppers, Tipii astia...ma obsedeaza
![]() ![]() ![]() |
Orange County Choppers, Tipii astia...ma obsedeaza
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Acum pe Discovery, Viata lui Mikey Teutul.
![]() L-am auzit pe Paul Sr. intr-un episod, ca o motocicleta fabricata de ei valoreaza aproximativ 150 000 euro ![]() Atat de scumpa? La banii astia imi pot lua o super masina ![]() ![]() This post has been edited by EUROPE_: 3 Jul 2006, 11:14 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si-au si gasit cui sa-i faca documentar...nu am inteles care e rolul lui...inafara sa duca gunoiul si sa faca numai idiotenii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Jul 2006, 23:07) Si-au si gasit cui sa-i faca documentar...nu am inteles care e rolul lui...inafara sa duca gunoiul si sa faca numai idiotenii ![]() Pei asta si este rolulm lui ! Meserie nu stie si nu vrea sa invete este doar mascarici, dar el ridica moralul angajatilor ![]() ![]() ![]() Da ati vazut ce bucata de fumeie are Jr. ??? Mama ce femeie mama ce masini are si nebunu ala ! Dar toti sunt morti bupa motaoare mai ales Harley ! Cu respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Mikey ii dovada suprema ca is romani aia.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu ma identific cu ei in fiecare weekend cand cobor jos sa bibilesc dacia
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Ma bucur ca cineva s-a gandit la OCC.
Sunt magnifici! Acum nu stiu daca au ceva sange de roman (ca prea le potrivesc), dar numele de Teutul li se potriveste de minune. Mai da' Paul de unde vine??? ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Da la HOT ROD va uitati ?? am vazut episodul de ieri in care trebuia sa construiasca o masina si pe lateral sa aiba ornamente de lemn in fine se pare ca afacerea nu prea le merge bine ca au inceput sa mai dea afara din personal dar au angajat o figura nu gluma in tantalau, l-au trimis sa cumpere mancare de la Mc D si niste placaj de 12mm ! A trecut o ora si vine bibanu cu placaj de 14 mm si tuns ! Baiatul a fost sa se tunda nu avea treaba bah cat am putut sa rad ala era berbec rau ! Si OCC are un nebun ca asta dar ala lucreaza cel putin (Jhon Phauly sau nu mai stiu cum naiba il cheama dar si ala e dus cu pluta ! Sincer mor de ras cand i vad penali rau dar ce motoare/masini scot pfuaaa
![]() Salutare si numa bine, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
costinasd. |
![]()
|
Da mai, ai vazut? Nu prea a stat mult de vorba cu ei, i-a dat afara si gata, nu a contat asa de mult ca a pierdut niste meseriasi de prima mana.
Asa ca la noi...nu ar trebui sa ne mire nimic. Asa e si aia sunt meseriasi, dar au alt stil de lucru. Ai vazut ce se mai codeau sa nu vina sambata la lucru? ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mickey e un fel de Dorel. Adica ala cu" Dorele, mai fa odata chchchchch!"
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Tot la Hot Road era unu Boyd care facea masini. Avea un angajat asa mai gras, Ursu. S-au certat 2-3 zile pt. un sasiu pana l-a dat afara. Tot acolo l-au trimis sa ia o piesa, i-a aratat unu piesa si i-a zis ca nu vrea sa fie ca aia, sa fie nu stiu cum ... i-a si scris pe o hartie. Omu s-a intors cu o piesa identica, da de alta culoare si a zis: care e problema, e diferita, nu vezi ca e de alta culoare. Eram pe jos de ras
![]() Oricum oamenii aia fac opere de arta, sunt niste meseriasi. This post has been edited by thunder: 4 Jul 2006, 09:36 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
costinasd. |
![]()
|
Da, Ursu, dar era cam ingafat, cel putin asa mi s-a parut, prea incerca el sa fie sef de proiect. Eu il dadeam demult afara.
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(costinasd. @ 4 Jul 2006, 20:37) Da, Ursu, dar era cam ingafat, cel putin asa mi s-a parut, prea incerca el sa fie sef de proiect. Eu il dadeam demult afara. No comment ! Un sut in fundulet si papa amice ! Dar cel mai mult imi plce de tinichigiul ala subtirel bun rau pustanul ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
costinasd. |
![]()
|
Da, sunt meseriasi - te minunezi ce iese din mainile lor - si nu le pasa ce le iese din gura...
Asta e reteta pt. un show adevarat, care numai ei il pot face. Nu stiu daca te uiti pe tvr2 ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Pana la urma...concret de numele Teutul imi spune si mie cineva ceva...?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
dacuBurebista |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 16 November 04 ![]() |
|
--------------------
supernova
clima
- b25ymt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:09 |