instalatie alimentare injectie, sfaturi pompa benzina si motoras pas cu
![]() ![]() ![]() |
instalatie alimentare injectie, sfaturi pompa benzina si motoras pas cu
euu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 18 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
2002 berlina
- b-23-nns
|
|||
neaga26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 April 06 ![]() |
aceiasi problema o am si eu numai ca la mine nu merge pe benzina merg doar pe gpl , trebuie sa ma duc sa o pun pe calculator asa mi-a spus un mecanic mi-a spus ca poate fii de la pompa care nu baga 3 bari presiunea sau corp clapeta acceleratie ms
|
--------------------
dacia
dacia
- B-17-DYP
|
|
euu |
![]()
|
pe mine ma intereseaza in principal daca ai pun pompa merge pe benzina fara reglajul motorasului pas cu pas ?
|
--------------------
dacia
1410
2002 berlina
- b-23-nns
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sistemul este cu auto-reglaj deci trebuie sa ai relanti bun si pe benzina si pe gaz. Motorasul se poate repara. Desfa-l si o sa gasesti in carcasa lui un motoras amarat. Se curata periile/contactele si e ca nou !
Pompa de benzina poti sa pui fara nici o grija. Din cate am inteles se poate repara si aia a masinii (e vorba de o supapa care se duce), asta daca nu e arsa. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
euu |
![]()
|
am montat si pompa de benzina si motorasul pas cu pas(sh) care l-am reglat cu doua fire problemele sant : fluctueaza relantiul pe benzina cu mufa motorasului scosa
-daca nu scot mufa de la pompa de benzina nu mai pot sa o mut pe gaz(ma gandesc ca e defect comutatorul) deci ea merge in ambele variante pe benzina de ce fluctueaza relantiul? pe benzina? |
--------------------
dacia
1410
2002 berlina
- b-23-nns
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:22 |