Cine este Tony-s?
![]() ![]() ![]() |
Cine este Tony-s?
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Vezi ca dupa semnele de punctuatie se lasa un spatiu.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sterge topicul ca-ti iei pauza.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da, dar merita
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba nu merită.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Merita, ca tine cu poli
![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
'ti-ai naibii de romani,120 de insi in juma' de ora,ca de faceam un poll cu carti sau piese de teatru n-ati fi intrat unu'...
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Pai tu n-ai auzit ca-i vorba de Poli?!... Si, daca facem o socoteala, au cam tot fost in tara cateva de Poli. Unele si-au dat duhul mai demult, altele mai de curand iar aia din Timisoara isi consuma ultimele suflari. Asa ca astia 120 am venit care la parastas, care la priveghi, care asteptam sa-si dea duhul. Fiecare cu Pooooli a sa.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Io nu stiu cine-i tony dar mwe base mi se pare un raspuns de bun simt la orice intrebare, asa ca am votat in consecinta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
hmmm,
![]() ei bine, closed. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 14:28 |