america si americanii
![]() ![]() ![]() |
america si americanii
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Eee, îți dau o adresă de mail. Da' nu fi pesimist, fratzica văd că lucrează cu sume mici
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.usdebtclock.org/ 19 trilioane de dolari cu o marja de inca 10...in viitorii ani va ajunge la 29...trilioane...
|
--------------------
...
...
...
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
neoconi, democrati...ha...o gluma buna mai mult, fabrica ipotetice intruziuni externe...
e si normal sa fie bramburiti... cel mai recent caz - jocurile olimpice... inca o dovada ca pana si supersofisticatul sistem de votare american poate fi spart... This post has been edited by george_scala_2004: 8 Aug 2016, 14:57 |
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=AC6Uldx1mi8
eu tot nu inteleg cum au ajuns astia unde sunt acum, la cat sunt de tampiti. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si cine ar fi tampitii? producatorii care fac lucruri neergonomice sau utilizatorii care au probleme cu ele?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si si da mai ales utilizatorul hamerican, ca astia din heuropa nu au avut probleme cu acelasi tip de schimbator.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Aug 2016, 11:33) si cine ar fi tampitii? producatorii care fac lucruri neergonomice sau utilizatorii care au probleme cu ele? Americanii e de vina. Astora daca nu pui sub semnul de limita de viteza si o placa cu "Speed limit", isi inchipuie ca pe semnul ala zice ca n-ai voie sa vinezi mai mult de 50 de indieni. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 10 Aug 2016, 11:09) https://www.youtube.com/watch?v=AC6Uldx1mi8 eu tot nu inteleg cum au ajuns astia unde sunt acum, la cat sunt de tampiti. http://edition.cnn.com/2016/06/19/entertai...yelchin-killed/ |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 10 Aug 2016, 11:42) si si da mai ales utilizatorul hamerican, ca astia din heuropa nu au avut probleme cu acelasi tip de schimbator. Soferii europeni de cutii automate sunt oarecum atipici (minoritari) si aia la care faci referire (cu schimbatoare asemanatoare "cu revenire") sunt cei de pe masini premium, care sunt mai atenti in general la masina si nu au un orizont de asteptare a modului de functionare a cutiei, orizont care ar fi creat de o experienta anterioara de 50-60 de ani, cum e la americani. La americani, unde zdrobitoarea majoritate a masinilor este cu cutie automata si cu sistem "fara revenire", e absolut normal ca un sistem atipic, "cu revenire", care necesita contact vizual cu schimbatorul (sau cu bordul), ce presupune efort suplimentar real fata de obisnuinta, sa creeze probleme. E o chestie de ergonomie acolo, nu de tampenie a utilizatorilor. Mie mi se pare chiar de tampenie a producatorului, care trebuia sa faca studii serioase inainte de a lansa un astfel de produs (atipic), pentru a verifica in prealabil parerea viitoriilor consumatori. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Prius e mașină premium?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Comparativ cu Dacia 1300,este.....
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci in USA lui Tony se vind masini fara instructiuni de folosire. Grav, foarte grav!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Oricum, misto asta cu iti pleaca masina daca nu faci nimic. La manuale tre' sa te chinui rau sa pleci de pe loc fara sa accelerezi macar un pic (ceea ce presupune.. prezenta in masina), si oricum daca ridici ambreiajul "precipitat" sigur nu pleaca. Cretinii de americani au pus.. biouri de avertizare, care intamplator suna ca si cum ai avea farurile aprinse. Aide plm.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
In filmuletul ala se explica destul de clar povestea, la masinile europene cu acelasi tip de schimbator este cuplat cu frana de parcare electrica si se activeaza automat cand deschizi usa.
Or fi destul de cretini americanii in general dar in cazul asta particular e o tampenie sistemul in sine, nu utilizatorul. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
da indicatou din bord e pus la oha.
eu cand ma dau jos ma uit sa vad in ce treapta e majina, cum e frana de mana etc. utilizatorul european nu s-a plans, de tampit poate? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
E o chestie de statistica.
Daca in Europa se plang 5 utilizatori , care nu apar pe la televizor si de care nu aude nimeni, dintr-un total de 2.000 (cam 0,25%), este mult mai mult decat in America unde se plang 500 de utilizatori din 400.000 (0,125%), din care la randul lor 50 fac reclamatii si apare unul pe la televizor. Exact ca in bancul ala cu loganul si ferrari, cand deschide loganarul geamul si spune: Multumit de masina ta, e buna? Ca nu prea am vazut multe pe strada... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Nu e asta. Americanii-s reclamagii congenitali. Si delatori congenitali.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Aug 2016, 12:39) da indicatou din bord e pus la oha. eu cand ma dau jos ma uit sa vad in ce treapta e majina, cum e frana de mana etc. utilizatorul european nu s-a plans, de tampit poate? Trasu' franei de mana e reflex la orice mestecator de facalets. Automata a eliminat necesitatea franei de mana, oricum pui in P cand opresti masina, din reflex, si nu in N sau R. Pana aici tuate bune si frumoase, numa ca venira aia dala craislargip cu inventia lu pejte. Nu jtim daca nenea ala a lasat-o in N sau in R, insa parese ca ar fi fost in R dupa tonul articolului. Aia cu uitatu pabord sa vezi un bec mic si galben chiar e vrajeala. Omu iji uitase ceva in casa, probabil si s-a gandit ca se intoarce repede.. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
P nu e inloc de frana da mana, continua ca ejti pe drumul cel bun.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Rampage |
![]()
|
![]() bagator in seama Group: Members Posts: 70 Joined: 13 April 16 From: Vaslui ![]() |
Nu stiu cum o fi la americani dar la masina mea frantuzeasca daca deschid portiera soferului si schimbatorul nu e in P, urla intr-un asemenea hal ca nu ai cum sa ignori.
|
--------------------
Dacia
1100
1970
- VS-01-BIS
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si cand o rugini contactul de la usa?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Decit americanii confunda literele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Am impresia ca o sa-i coste scump pe FCA treaba asta cu schimatoru':
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/02...manufacturer-f/ This post has been edited by MihaiD: 11 Aug 2016, 20:11 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
Și la aia urlă, se vede și în clip. Impresia ca e în P și D și Ne decât la tâmpiții de americani care nu citesc manualul. Vorbim de aceeași tâmpiți care aveau probleme cu accelerația de la lexus.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
Cum ziceam: ia zi, multumit de masina, e fiabila? Ca nu prea sunt multe pe strada...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Ca utilizator zilnic de cutie automata cu selector care își schimba poziția va pot spune ca selectorul asta de revine pe neutru poate păcăli foarte ușor șoferul mai ales dacă se executa o manevra în graba.
Păcat de omul care a murit ca orice modificare a sistemului va urma sau orice amendă se va da el tot mort rămâne. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:35 |