DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages « < 54 55 56 57 58 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> america si americanii

stolniceanulucian
post 11 Nov 2016, 10:06
Post #1651

Membru autentic

Group: Members

Asta n-am inteles si eu, care era faza cu toti artistii care plangeau cu lacrimi de crocodil dupa Hilaria.
Eu cred ca tocmai gloata de artisti au tras-o in jos.
Cand Madona zice in gura mare ca va face favoruri sexuale oricui va vota cu Hilaria, ce credibilitate mai are acel candidat ?!?

--------------------
Dacia Logan 1.4 GPL Landi Renzo 2008 Preferance - BT-03-YPY
berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox
orlando 1.8 twinport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4x4
post 11 Nov 2016, 10:33
Post #1652

Übermensch

QUOTE(stolniceanulucian @ 11 Nov 2016, 10:06)
Madona va face favoruri sexuale oricui va vota cu Hilari
*

WTF!! In cazul asta cred ca au votat Trump din frica.

This post has been edited by 4x4: 11 Nov 2016, 10:35

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
nasty
post 11 Nov 2016, 10:38
Post #1653

Membru autentic

Dacă țările apărate de USA, nu vor plăti...

Eu cred că toți plătim deja destul de mult, de exemplu cel puțin o dată la 2 ani, ceva care e mult mai scump decât impozitul pe casă și mașină.

This post has been edited by nasty: 11 Nov 2016, 10:41

Attached thumbnail(s)
image.jpeg ( Size: 1.28mb ) Number of downloads: 566
image.jpeg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 560

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
neumann
post 11 Nov 2016, 11:14
Post #1654

Membru autentic

From: Spermezeu

stai linistit, ca a fost firma de telefoane mobile in Europa, cu productie in Europa.. au sabotat-o pana au facut-o praf.

Trage tu concluziile: http://www.knowyourmobile.com/mobile-phone...-2016-launch-a1

NPR says, "The phone manufacturing factory of Microsoft in Bac Ninh, Vietnam, is managed by FIH Mobile. As per agreement between HMD, FIH and Nokia; FIH has acquired Nokia production facilities, global sales and distribution network from Microsoft. So, this plant may produce upcoming two new Nokia phones, expected to be launched later this year."

This post has been edited by neumann: 11 Nov 2016, 11:19

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
dizzy
post 11 Nov 2016, 17:07
Post #1655

Work smart not hard!

QUOTE(neumann @ 11 Nov 2016, 12:14)
stai linistit, ca a fost firma de telefoane mobile in Europa, cu productie in Europa.. au sabotat-o pana au facut-o praf.

Trage tu concluziile: http://www.knowyourmobile.com/mobile-phone...-2016-launch-a1
*

Daca te referi la Nokia, astia s-au impuscat singuri in picior!
Sa nu fii tu in stare sa scoti un zmarfon decent in 5 ani de la apariti aifon, sa nu poti sa iti creezi un ecosistem, sa iti lasi de izbeliste baza de clienti, sa scoti zmarfon cu wingoz - un sistem mai slab decat symbian si net mai slab decat android si ios, cand toata lumea iti ziceau ca vor android, cat sa fii de bou autist?

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Bicicleta galbena
post 22 Nov 2016, 11:11
Post #1656

Sunt nembru, domnule!

From: Bucuresti

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
maho
post 23 Nov 2016, 14:59
Post #1657

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Justin Bieber s-a apucat de box. unsure.gif
Bine zicea Ozzy...

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
Bicicleta galbena
post 23 Nov 2016, 17:37
Post #1658

Sunt nembru, domnule!

unu' e canadian si celalalt british, esti off-topic tongue.gif

--------------------
+
bion
post 23 Nov 2016, 20:44
Post #1659

Membru autentic

From: TM

Ci ca super vaporu s-a stricat si a ramas cotopanit in Panama. Panarama biggrin.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
maho
post 23 Nov 2016, 20:58
Post #1660

Membru rigido-flexibil

QUOTE(Bicicleta galbena @ 23 Nov 2016, 17:37)
unu' e canadian si celalalt british, esti off-topic  tongue.gif
*

Da, da' aman2 gãvãresc americana. tongue.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
+
nasty
post 28 Nov 2016, 21:01
Post #1661

Membru autentic

Donald Trump :

"Diplomații de carieră, care ne-au băgat de atîtea ori în rahat în politica externă, afirmă că eu n-am experiență în materie de politică externă. Ei cred că o diplomație încununată de glorie cere ani de experiență și o înțelegere fină a tuturor subtilităților pe care trebuie să le cîntărim cu atenție înainte de a trage vreo concluzie.
Și doar atunci, diplomații îmbrăcați în frac, se vor gîndi să acționeze.
Uitați-vă puțin la starea lumii de la ora actuală. E un o adevărat balamuc, asta ca să fiu politicos.
Noi nu am mai trăit niciodată o perioadă așa de periculoasă. Așa-zișii specialiști din clasa conducătoare de la Washington sînt, cu siguranță, cei care ne aruncă pe noi în rahat. Și atunci, de ce ar trebui să continuăm să le dăm atenție?
Anumiți așa-ziși experți încearcă să bage frica în popor, spunîndu-i că programul meu ar face lumea mai periculoasă.
Mai periculoasă? Mai periculoasă decît ce? Mai periculoasă decît cea în care sîntem acum?
Iată ce știu eu: Ceea ce facem noi, nu mai merge. Și asta de mai mulți ani, de pe vremea cînd debutam eu în afaceri și mi-am dat seama că exista o apropiere între lucrurile destul de simple care-mi ieșeau bine.:
Cînd vedeți că vă înfundați tot mai mult într-o groapă, încetați să mai săpați.
Viziunea mea asupra politicii externe stă pe baze solide: a acționa în poziție de forță.Ceea ce înseamnă că trebuie să menținem o armată care să fie, de departe, cea mai puternică din lume. Trebuie să demonstrăm voința de a ne utiliza puterea noastră economică, pentru a recompensa țările care cooperează cu noi și a sancționa țările care nu o fac. Asta înseamnă să luăm urma băncilor și instituțiilor financiare care spală banii pentru dușmanii noștri, și care-i pun, pe urmă, în circulație ca să susțină terorismul. Și noi trebuie să creăm alianțe care să se arate benefice pentru noi și pentru aliații noștri deopotrivă.
Dacă trebuie să continuăm fim Polițaiul de serviciu al lumii, va trebui să fim plătiți pentru asta.
Teddy Roosevelt s-a gîndit întotdeauna că ar trebui «să vorbim încet și să agităm o măciucă mare». Nu mi-a fost teamă niciodată să ridic vocea ca să-mi apăr propriile interese, și, sincer să fiu, nu înțeleg de ce nu vorbim mai tare despre propriile noastre eșecuri. Dacă nu ridicăm tonul, cum o să mergă lucrurile mai bine? Cînd o să începem să cîștigăm și noi?
America este cea mai puternică țară din lume, și nu ar trebui să ne fie frică să o spunem răspicat. Mike Tyson, celebrul boxeur supranumit «Iron Mike», a explicat o dată filosofia lui, spunînd:
«Toți avem un plan de acțiune, pînă cînd primim un pumn în dinți.»
Primul lucru pe care trebuie să-l facem, este să ne revenim în urma acestui pumn. Trebuie să cheltuim sumele necesare, ca să ne finanțăm armata. Acum 15 ani, am scris:
«Nu putem progresa în obiectivele noastre militare și diplomatice cu un regres în Bugetul Apărării.»
Cel mai bun mijloc de a nu fi nevoiți să utilizăm puterea militară e de a asigura vizibilitatea acestei puteri.
Cînd oamenii vor ști că noi vom utiliza forța, dacă va fi necesar, și că sîntem cu adevărat hotărîți să o facem, ne vor trata altfel.
Cu respect.
La ora actuală, nimeni nu ne mai crede, pentru că ne-am arătat slabi în abordarea chestiunii militare din Orientul Apropiat și din alte părți ale Lumii.
Să reîntărim puterea armatei noastre este o afacere bună, dacă stăm să ne gîndim la alternativă. Cumpărăm pacea și ne sanctuarizăm securitatea națională. La ora actuală, armata noastră este într-o stare proastă. Am redus dimensiunea forțelor noastre și nu le dăm nici cele mai bune echipamente. Recrutarea celor mai buni indivizi a diminuat simțitor și nici nu putem să-i ajutăm pe recruții pe care-i antrenăm ca să obțină nivelul care se cere. Se pun numeroase întrebări în legătură cu arsenalul nostru nuclear. Cînd citesc raporturile pe acestă temă, sînt șocat.
Nu e de mirare că nimeni nu ne mai respectă. După cum, nu e surprinzător nici că nu mai cîștigăm niciodată.
Să cheltuim bani pentru armata noastră e o idee bună și din punctul de vedere al afacerilor. După părerea voastră, cine ne construiește avioanele și navele și toate echipamentele de care armata noastră ar avea nevoie? Muncitorii americani, ei sînt cei care le construiesc. Prin urmare, să ne întărim armata ar fi mai mult decît oportun, pentru că aceasta ne-ar permite să injectăm bani în sistem și, în același timp, să dăm de lucru la mii de oameni.
Mai există și o altă modalitate prin care să plătim modernizarea armatei noastre. Dacă alte țări depind de noi, ca să le protejăm, nu ar trebui ele, oare, să se asigure că noi chiar avem capacitatea să o facem? Nu ar trebui ele, oare, să fie gata să plătească militarii, bărbați și femei, și materialul pe care îl furnizăm?
Urmînd cursul petrolului, Arabia Saudită cîștigă între o jumătate de miliard și un miliard în fiecare zi. Ea nu ar exista și nu s-ar bucura de bogățiile ei, fără protecția noastră. Noi nu obținem în schimb nimic de la ei.
Nimic.
Noi asigurăm protecția Germaniei. Noi protejăm Japonia. Noi protejăm Coreea de Sud. Sînt țări bogate și puternice. Noi nu obținem în schimb nimic de la ele.
Ar fi timpul pentru o schimbare în acest sens. Ar fi timpul ca noi să fim din nou cîștigătorii.
Noi avem 28.500 de soldați americani extraordinari pe granița dintre sudul și nordul Coreei. Ei se expun zilnic la pericole. Ei sînt singura întărire care protejează Corea de Sud. Iar noi ce obținem în schimb din partea Coreei de Sud? Ei ne vînd produsele și cu profit frumușel. Ei ne fac nouă concurență.
Noi am cheltuit două trilioane de dolari ca să facem ceea ce am făcut în Irak. Încă nu știu de ce am făcut-o, dar am făcut-o. Irakul stă pe un ocean de petrol. Ar fi exagerat din partea noatră să le sugerăm să contribuie la propriul lor viitor? Și după sîngele și banii pe care i-am vărsat, încercînd să aducem un dram de stabilitate poporului irakian, nu ar trebui, oare, să fie și ei gata să participe la reconstruirea armatei care s-a bătut pentru ei?
Cînd Kuweitul a fost atacat de Saddam Hussein, toți bogătașii kuweitieni au fugit la Paris. Nu s-au mulțumit să închirieze apartamente de lux, au ales să stea în întregi hoteluri și întregi clădiri. Trăiau ca regii în timp ce țara lor era ocupată.
Către cine s-au întors să ceară ajutor? Către cine altcineva decît Porumbelul Unchiul Sam. Către noi!
Am cheltuit miliarde de dolari trimițînd armata noastră să cucerească Kuweitul. Soldații noștri au fost uciși și răniți, dar irakienii s-au întors la ei în țară.
Cam la două luni după război, mai mulți kuweitieni s-au prezentat la biroul meu să discute o afacere pe care voiam s-o fac cu ei. Credeți-mă, nu voiau deloc să piardă banii în această afacere.
Mi-au zis:
«Nu, nu, nu ne place să investim în America. Avem un mare respect pentru voi, dar vrem să investim în altă parte.»
Noi tocmai le repusesem țara în mîini.
Ei urmăreau la televizor în cele mai bune camere de hotel din Paris în timp ce băieții noștri se băteau pentru ei.
Și ei, nu voiau să investească în țara noastră!
Cît de proști putem fi?
De ce n-am încheiat cu ei un acord care să stipuleze cît să ne plătescă, pentru că le dăm țara înapoi?
Ar fi plătit oricît, dacă le-am fi cerut.
Ceea ce vreau să spun e că noi cheltuim trilioane de dolari pentru a proteja alte țări.
Noi plătim astfel privilegiul de a ne bate în locul lor.
A venit timpul ca restul țărilor Lumii să-și plătească partea lor și, dacă voi avea un cuvînt de spus în chestia asta, ele vor plăti!
Marea întrebare pe care și-o pun oamenii în materie de politică externă este următoarea: din ce moment trebuie să începem să ne trimitem trupele la sol? Nu trebuie să ne fie teamă să ne utilizăm militarii noștri, dar să ne trimitem fiii și fiicele ar trebui să fie ultima soluție. Am văzut ce le fac războaiele copiilor noștri. Am văzut trupurile lor sfîrtecate, cunosc toate ororile care stau în capetele lor și consecințele teribile ale traumatismelor.
Nu putem să angajăm trupele americane pe cîmpurile de bătălie fără un real și tangibil obiectiv.
Regulile mele privind angajarea la sol au fost întotdeauna foarte simple: ca să intervenim într-un conflict, trebuie să existe o amenințare directă care să apese asupra intereselor noastre naționale. Amenințarea ar trebui să fie perceptibilă la un asemenea nivel, încît cea mai mare parte a americanilor ar trebui să știe unde este punctul fierbinte de pe glob și să înțeleagă de ce ne implicăm în acel conflict.
Și am face bine dacă am avea un plan beton de a cîștiga și apoi de a pleca din zonă.
În alte cuvinte, strategia mea ar fi net opusă celei prin care am intrat în războiul din Irak.
Irakul nu era o amenințare pentru noi. Poporul american nu avea nici cea mai mică idee care e motivul pentru care Administrația Bush a decis să atace.
Sclipitorii noștri strategi au fost nevoiți să manipuleze rapoartele serviciilor secrete și să-și justifice invazia. Noi am utilizat așa-zisele arme de distrugere în masă ale lui Hussein ca justificare.
Nu exista niciun plan (sau exista unul, foarte prost) de a cîștiga și a pleca. Înainte să se fi declanșat războiul, m-am opus acestuia vehement. Pentru mine, nu avea niciun sens. La ora aceea am spus că va fi un dezastru și că va destabiliza tot Orientul Apropiat. Am spus că, fără Irakul care să-l rețină, Iranul va încerca să preia controlul asupra Orientului Apropiat.
Și exact asta s-a întîmplat.
Sînt regiuni în lume unde recursul masiv la forță e necesar. Amenințarea ISIS e reală. E un nou tip de inamic și trebuie să-l oprim. Cu cît așteptăm și nu facem asta, cu atît mai periculos va deveni acest inamic. N-avem nevoie de un nou 11 septembrie pentru a înțelege că acești tipi vor să ne ucidă și că nu facem destul pentru a împiedica forma lor vicioasă de terorism.
Titlurile de o șchioapă și reportajele video ne spun cu cine avem de-a face:
Violuri, răpiri, alinierea de civili pentru a le tăia capetele.
Există de asemenea dovezi evidente că ISIS a recurs la arma chimică.
A venit timpul ca noi să dăm un răspuns serios.
Fie ne batem ca să cîștigăm, fie continuăm să fim marii perdanți.
Din nefericire, va trebui fără îndoială să trimitem trupe la sol pentru a se bate cu Statul Islamic.
Nu cred că e necesar să fac publică strategia noastră. În fapt, una dintre gafele politice cele mai ridicule pe care președintele Obama le-a comis a fost de a anunța calendarul retragerii trupelor noastre din Irak și Afganistan.
Dacă consilierii militari o vor recomanda, va trebui să angajăm un număr limitat, dar suficient de trupe pentru a se bate la sol. Am putea de asemenea ușor să extindem operațiunile noastre aeriene pentru a face imposibil ISIS să găsească refugiu în regiune. Politica noastră de a încerca să fim «consilieri» pe teren în mod sigur a eșuat.
În același timp, am o perspectivă unică asupra a ceea ce-am putea face. În timp ce ISIS este cel mai violent inamic al nostru, el a reușit să recupereze petrolul din Irak și Siria, pe care ar fi trebuit să-l luăm noi. Acest petrol, alături de răpiri și extorsiuni, le finanțează lor armata. Întotdeauna am fost adeptul ideii bombardării acestor cîmpuri de petrol cu scopul de a le tăia sursele de finanțare. Aceasta nu ar afecta, sub nicio formă, producția mondială de petrol, dar ar reduce drastic capacitatea lor de a finanța terorismul.
Trebuie să le luăm acest petrol, pentru că el reprezintă sursa lor de bogăție. Și ar trebui să-i lovim în mii de feluri, atît de tare și atît de rapid, că nici nu ar ști ce i-a pocnit. Prin urmare, noi vom continua să-i lovim sistematic, pînă cînd ISIS va înceta să mai existe ca amenințare pentru orice.
N-avem încotro. Acești oameni sînt niște barbari de Evul Mediu. Taie capetele, îneacă și torturează oamenii:
Nu putem să-i lăsăm să se pună la adăpost nicăier în lume.
Numărul trupelor din ISIS este relativ limitat. Serviciile noastre de informații estimează că nu au cum să fie mai mult de 30.000 pînă la 50.000 de luptători. Oamenii sînt, în general, uimiți de acest număr. ISIS a reușit așa de bine să bage spaima în oameni, încît oamenii își imaginează că sînt mult mai numeroși. Nu sînt. Toate forțele ISIS n-ar umple, probabil, stadionul Yankee.
În consecință, a-i învinge presupune a merge după ei oriunde ar fi, fără armistițiu, pînă cînd vor fi morți, pînă la ultimul, cerînd în același timp și ajutorul altor țări.
Iranul e o problemă categoric mai complexă.
Nu mi-e teamă să-l critic pe președintele Obama cînd se înșală. Cînd candida la Președinție, în 2008, el a spus corect: «Iranul e o gravă amenințare. Această țară are un program nuclear ilicit, sprijină terorismul de-a lungul și de-a latul regiunii și milițiile din Irak, amenință existența Israelului și neagă Holocaustul!»
Atunci, pentru ce a acceptat el, atunci cînd Iranul era în dificultate din punct de vedere financiar, un acord nuclear, contribuind la eliberarea de miliarde de dolari care să permită Iranului să subvenționeze mai departe terorismul?
Asta n-are nici un sens.
Iranul era o națiune puternică pînă cînd fanaticii religioși au luat puterea. Cît timp aceștia rămîn la putere, Iranul va fi inamicul nostru și o amenințare pentru Israel. Șeful Suprem, Ayatolahul Khameney, a promis că Israelul nu va exista mai mult de 25 de ani. Noi trebuie să luăm în serios această amenințare și să acționăm în consecință.
Întotdeauna mi-a plăcut și am admirat poporul evreu, și am susținut relația specială pe care o avem cu Israelul. Următorul președinte trebuie să restabilească această relație tradițională și solidă. Întotdeauna, noi, americanii, am fost alături de Israel, pentru că este singura democrație stabilă din regiune.
Această țară a devenit un partener comercial și un pionier, la fel ca noi, în domeniul medicinei, al comunicațiilor, al tehnicii, ceea ce va avea un impact pozitiv pentru națiunile noastre în viitor.
Miile de kilometri care ne separă de Iran nu sînt decît un obstacol provizoriu pentru iranieni. Dacă sau cînd, iranienii își vor fabrica rachete capabile să atingă această țară, ei vor deveni o amenințare mult mai mare. În același timp, ei susțin financiar grupările teroriste de pe toată planeta, iar aceste grupări sînt amenințări reale pentru țara noastră și pentru militarii noștri de dincolo de ocean. Dușmanii noștri nu mai au nevoie de cine știe ce arme sofisticate sau de miliarde de dolari ca să atace această țară. Tehnologia a făcut posibil ca unul sau doi teroriști să poată să ne producă pagube îngrozitoare. Trebuie să împiedicăm Iranul să finanțeze acești criminali.
Dar, în loc de asta, noi continuăm să pierdem.
Acordul pe care președintele Obama l-a negociat cu Iranul este cel mai rău pe care îl cunosc. Nu am fi putut face mai rău de atîta.
Iranul era încolțit, iar sancțiunile îl dureau foarte tare. Președintele Obama și-a pus «bilanțul» în joc și, înainte ca noi să începem negocierile, molahii știau deja că el trebuia să încheie un acord sau ar fi trecut drept și mai incompetent, deci nu s-au sinchisit.
Ce rușine!
Totul a fost fals în aceste negocieri. În loc să anulăm sancțiunile care-i forțau pe iranieni să negocieze, ar fi trebuit să ne dublăm, să ne triplăm acțiunile.
Amintiți-vă principiul strategic al oricărei negocieri:
Partea care are cea mai mare nevoie de negociere e cea care trebuie să plece cu cît mai puțin.
Eu aș fi agravat sancțiunile pînă cînd condițiile de viață ale iranienilor ar fi fost atît de coborîte că liderii iranieni ar fi făcut totul pentru a obține un acord."

--------------------
. bicl/trt 2006/2020
+
bion
post 29 Nov 2016, 11:21
Post #1662

Membru autentic

Rezumat ca am adormit de trei ori cetind icon_mrgreen.gif

--------------------
+
corbex
post 29 Nov 2016, 14:55
Post #1663

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Baa, ati facut cenaclu literar acilea?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
marksman
post 29 Nov 2016, 14:59
Post #1664

Post mortem nihil est

From: sat

tl;dr

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
4x4
post 18 Dec 2016, 10:39
Post #1665

Übermensch

Dupa 5 ani, au redescoperit ca Obama nu era american radmasa.gif Astai mai tare ca Ponta cu certificatul lui de nastere.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
maho
post 18 Dec 2016, 11:18
Post #1666

Membru rigido-flexibil

Credeam ca le-au dat chinezii drona inapoi.

--------------------
Dacia 1310 1983
+
Han Solo
post 11 Jan 2017, 09:50
Post #1667

Potiphar Breen

From: Arstotzka

se pare ca trump se pisa cu jet pe toata lumea. simteam eu in urina ca omu' i-a chisat pe toti in freza... radmasa.gif

http://europe.newsweek.com/donald-trump-ru...ower-fsb-541315

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
iulia_boris
post 11 Jan 2017, 10:47
Post #1668

Membru autentic

Pe cand cu fecaloide?

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. 2016 - B 696 BUL
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
Han Solo
post 11 Jan 2017, 10:50
Post #1669

Potiphar Breen

la urmatoarea lui vizita la maskva probabil...

LE - si docomentu' cu prizzina: https://assets.documentcloud.org/documents/...Allegations.pdf

This post has been edited by Han Solo: 11 Jan 2017, 10:54

--------------------

+
neumann
post 11 Jan 2017, 12:06
Post #1670

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Han Solo @ 11 Jan 2017, 10:50)
se pare ca trump se pisa cu jet pe toata lumea. simteam eu in urina ca omu' i-a chisat pe toti in freza...  radmasa.gif

*

in urina lui? tongue.gif

oops.gif

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
ady77
post 11 Jan 2017, 12:07
Post #1671

راحتزیل یو

From: near Bacau

Participau la aceleasi petreceri tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Bicicleta galbena
post 11 Jan 2017, 13:40
Post #1672

Sunt nembru, domnule!

Nici n-a depus juramantul, maimutoiul.
Cum si-a imaginat el ca merge la Maskva sa-si faca de cap cu niste rusoaice obraznice, cum a vazut el pe net, si sa nu fie filmat?!? sad.gif

Rusii sunt cel mai fericiti - presedintele american e un ins perfect controlabil.

--------------------
+
Han Solo
post 11 Jan 2017, 13:42
Post #1673

Potiphar Breen

matale sa nu vorbesti, cu nickul ala... dry.gif

icon_mrgreen.gif

--------------------

+
Bicicleta galbena
post 11 Jan 2017, 13:46
Post #1674

Sunt nembru, domnule!

coffee_spitsk.gif radmasa.gif

poza ta de avatar!!!!! radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Bicicleta galbena: 11 Jan 2017, 13:48

--------------------
+
maho
post 11 Jan 2017, 17:12
Post #1675

Membru rigido-flexibil

Audiere Rex Tillerson (Exxon, legtaturi stranse cu Rusia) pt. postul de secretar de stat. Live.

Parca nu prea seamana cu "audierile" din comisiile parlamentului nostru.

This post has been edited by maho: 11 Jan 2017, 17:14

--------------------
Dacia 1310 1983
+
luck33ro
post 21 Jan 2017, 19:57
Post #1676

Membru autentic

QUOTE(corbex @ 29 Nov 2016, 15:55)
Baa, ati facut cenaclu literar acilea?
*

Il asteptam pe winspaclu sa ne faca rezumatu...

--------------------
+
Wimacl10
post 22 Jan 2017, 00:14
Post #1677

Membru incepator

Pana la urma e normal ca cea mai puternica tara din lume sa aiba cea mai frumoasa prima doamna .....eram convins ca are multe operatii estetice dar tot nu mi-a venit sa cred ca are 46 de ani - nu i-ai da mai mult de 30....oricum numai sa te uiti la Melanie Trump si la merkel....

This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 00:21

--------------------
Ford Focus 2016
+
luck33ro
post 22 Jan 2017, 00:19
Post #1678

Membru autentic

1zhelp00.gif aia nu e hamericanca ma tonto happy.gif

--------------------
+
Wimacl10
post 22 Jan 2017, 00:23
Post #1679

Membru incepator

Pai reprezinta america ca si prima doamna.

.

This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 00:31

--------------------
Ford Focus 2016
+
bion
post 22 Jan 2017, 00:29
Post #1680

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 22 Jan 2017, 01:19)
1zhelp00.gif aia nu e hamericanca ma tonto  happy.gif
*

Exista cu exceptia redskinn hamericani? icon_mrgreen.gif
Oh yes Obama biggrin.gif

--------------------
+
88 Pages « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 03:28
Forum Renault