america si americanii
![]() ![]() ![]() |
america si americanii
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aia-i un fel de Honda Civic a armelor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
O idee buna. This post has been edited by 4x4: 21 Dec 2012, 12:57 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tony-s @ 20 Dec 2012, 18:00) Nu, da' au in schimb efecte "interesante"... Un amarat de glont de 25 tras din cel mai ieftin SNS face ravagii. "Imoblizezi" hotul direct la Eternitatea, Bellu, Reinvierea s.a.m.d. Apropo de chestia de mai sus, era un film acum ceva vreme, cu un orasel unde dadusera o ordonanta locala inlesnind procurarea de arme. E o scena in care un individ incearca sa jefuiasca un magazin, doar ca sa fie intampinat de cumparatorii toti inarmati. Inclusiv o baba cu un "tun" de 45! ![]() This post has been edited by Garett: 21 Dec 2012, 17:27 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(4x4 @ 21 Dec 2012, 12:56) numa americani sunt instare sa se gandeasca la asa ceva.....inloc sa scoti inafara legi un lucru care iti face rau, tu il inlesnesti pt cat mai multi ![]() ma daca toti oameni ar fi cu capul pe umeri si ar avea constinta, nu s-ar intampla asa ceva, sunt tot felul de frustrati(singuratici, nebuni, psihopati) care fac crimele astea, cu ce-mi poate garanta directoru ala de scoala din video ca vreun frustrat desta nu se afla intre profesori pe care el ii inarmeaza? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
E Texas totusi, acolo toata lumea are macar un pistol...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
Ai urmarit tot clipul? In mod clar nu, ori ai probleme cu engleza sau nu poti intelege.
Da la 10:21. Omul explica foarte bine sistemul pus de ei in practica. Si explica cum au ajuns sa ia anumite decizii adaptandu-se la conditiile in care au avut loc atacuri in alte scoli. As trimite bucuros copilul la asa o scoala. QUOTE(quick @ 21 Dec 2012, 22:37) Explica si mie cum iti face rau o arma? E cum ai spune ca un cutit iti face rau, sau o masina. Daca un profesor devine ticnit peste noapte poate veni foarte bine a doua zi cu mitraliera lui de acasa si sa impuste toata cancelaria, deci faptul ca acuma, un grup anonim, antrenat in mod special cu ajutorul politiei este mereu prezent in scoala, gata sa raspunda unui atac, nu este cu nimic mai periculos ca inainte. Din contra. Daca urmaresti tot clipul cu atentie observi ca s-au gandit bine la chestia asta, nu sunt niste fanatici care vin shotgun-uri la slujba de duminica. This post has been edited by 4x4: 21 Dec 2012, 22:01 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
corect nu am urmarit tot clipul, recunosc am argumente proaste si poate sunt si un prost(dupa mentalitatea directoruui) care nu vrea sa vada arme la fiecare pas....
sistemul lor are si un punct slab care odata si odata v-a iesi la iveala...nu stiu care-i punctul slab dar cand v-a iesi la lumina o sa-l afli prin alta baie de sange. eu unu nu as vrea sa imi cresc copilu intr-un mediu unde o arma este la tot pasu si poate ajunge la indemana unui copil de catva ani...... uite aci ce zice cdadan, si are foarte mare dreptate, ii foarte greu sa omori un om cu pixul/bisturiu/cutitu/cartea si ce mai enumara ei acolo dar cu pistolul este cum explica dan mai injos. QUOTE(cdadan @ 16 Dec 2012, 10:45) |
--------------------
dacia
|
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(quick @ 21 Dec 2012, 23:21) Din fericire noi nu avem problema asta in Romania. Dar daca ai traii in Texas nu prea ai cum sa o eviti. Oricum de cand am auzit de atac la tv mi-am dat seama ca are sa fie o mare dezbatere. Poate NRA si GOA o scot la capat tura asta, dar pe termen lung, viitorul Americii nu pare sa fie unul fericit. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si contiunua...
http://www.antena3.ro/externe/nou-atac-arm...diu-197148.html |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
4x4 |
![]()
|
Mda. RIP America.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ambasadorul american a propus sa daruiasca guvernului roman, de craciunul asta, 27 de indivizi reprezentativ implicati in incidente armate. Se ofera sa le asigure masa si gazduire in piata Victoriei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Americanii iau in calcul inarmarea profesorilor, pentru a evita tragedii ca cea de la Newtown
![]() parca vad: "Ba pui de nigger ti-ai facut lectiile pentru azi? NU!? ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
Handicapați.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
4x4 |
![]()
|
Scoala la care se duce fata lui Obama are 11 paznici cu arme.
03:00 This post has been edited by 4x4: 29 Dec 2012, 14:50 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
Aia e oricum păzită de SS, 24 din 24.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Ake @ 29 Dec 2012, 12:48) Americanii iau in calcul inarmarea profesorilor, pentru a evita tragedii ca cea de la Newtown ![]() parca vad: "Ba pui de nigger ti-ai facut lectiile pentru azi? NU!? ![]() Eu zic sa inarmeze si elevii... |
--------------------
|
quick |
![]()
|
si eu zic la fel si poate in vreo catva ani ne scapam de toti americanii astia.
![]() |
--------------------
dacia
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sa vezi atunci reality show-uri la yankei: "High school survivor, the real deal"!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
Plus filme cu Chuck Norris elev.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
Azi in trafic chiar m-am bucurat ca nu sunt in State! S-a bagat un dobitoc peste mine, eu fiind pe banda doi si animalul trezindu-se cu o masina stationata pe banda 1.
Dupa ce ca s-a bagat, vita s-a simtit probabil deranjat de claxonul meu si a pus frana! Daca aveam arma nu garantez ca nu faceam un FarCry cu el! ![]() This post has been edited by Garett: 31 Dec 2012, 15:38 |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
O fi fost Basescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
E la Covasna.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Laguna e plecata din urbe ... a fost cumva un Passat argintiu?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
Nu, un Jetta negru. Laguna o știu, cine-i cu Passat, l@u parcă?
|
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 12:29 |