america si americanii
![]() ![]() ![]() |
america si americanii
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa romanasi de fapt jermanika e absolut nevinovata si in ambele razboaie mondiale a fost impinsa de altii de la spate....pacat de oamenii care au murit si suferit pt. ca tembeli din astia acum sa se poata exprima liber.
Mari criminali americanii astia ca si-au bagat aiurea nasu' in ieuropa cand acum am fi putut avea o mare mirobolanta iueropa-jermanika nazista doar cu oameni perfecti si camere de gazare care ar fi lucrat la capacitate maxima sa elimine inferiorii. This post has been edited by tony-s: 25 Oct 2013, 23:49 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.491 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
DA, LA LITRU!!!
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
mdea... Ca un cortegiu funerar
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
De fapt e greu pentru unii sa priceapa emanatiile unei minti atat de profunde. Numai Istoria apreciaza oamenii cu adevarat intelepti, contemporanii nici nu stiu ce zace in vecinatatea lor. Asa au ramas in Istorie oamenii cu adevarat deosebiti, ca Ted Bundy, Timothy Mc. Veigh, Anders Behring Breivik, Osama si multi altii. In curand Tonelu` almost US citizen.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
L-ai uitat pe Simpson. Bart Simpson.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
cat de redus sa fi sa nu intelegi o ironie....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.491 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai ce, ar mai fi existat reno?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu conteaza ......america e de vina pt. toate relele de pe lume...iar criminali si dezaxati sunt doar in america iar in rest e o lume minunata unde poti lasa copii de 3-4 ani sa colinde ore intregi strazile bucurestiului nesupravegheati....ca tot era discutia asta.
Macar in cazul ww2 oricum nu mai putem schimba nimic ci doar invata din trecut pt. ca sa nu se mai repete niciodata asa ceva (evident ca ma refer la oameni normali la cap nu la romanasi care-s prea dastapti sa invete ceva si tot lanseaza legende despre jermanii perfecti)....in schimb la ora asta romanika e plina de cretini care au impresia ca traiesc intr-o lume minunata din feisbuc si doar in america exista crime,arme, jafuri...topicul asta sta marturie ...pe romanasi ii intereseaza si ii afecteaza foarte mult cand nu stiu ce cretin din america se joaca cu arma in schimb nu-i intereseaza dezaxatii sau alte nenorociri de prin romanika care ii pot afecta direct....stiu nu exista asa ceva in lumea minunata din romanika This post has been edited by tony-s: 27 Oct 2013, 07:39 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Garett |
![]()
|
Pe mine nu ma afectează, n-au decât să se împuște între ei până la Paștele Cailor! Da' să-și țină șevronu' acasă, să-și bage la pușcărie goldman-sachșii și să-și bage nasul doar în corespondența proprie!
Doctrina Monroe reloaded! Cu americanii obișnuiți n-am nimic, problema lor majoră este legată de politicienii lor! Apropo tonica: n-ai trăiri conflictuale vis-a-vis de faptul că idolii tăi sunt cei care au declanșat tot cenzuratul ăsta de criză economică? ![]() This post has been edited by Garett: 27 Oct 2013, 08:49 |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vrăjeală de feisbuc. Orice om normal la cap știe că jermanika a declanșat criza economică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
De mai multe ori am spus ca in USA a inceput criza pe la mijlocul-sfarsitul lui 2007 intr-o perioada in care romanasii nici nu stiau de asa ceva.
Era normal ca aceea criza sa se raspandeasca apoi in ieuropa de vest - tari aproape la fel de dezvoltate ca USA si care la fel ca americanii atinsesera un maxim de potential si era normal sa cunoasca o corectie. Faptul ca apoi criza a ajuns si in romanika sau estul ieuropei e mai ales datorita vesticilor in frunte cu jermanika (cu USA relatiile comerciale ale romanacii tind spre 0), iar nea base boc au imbratisat cu voiosie criza si au facut tot ce au putut s-o adanceasca intr-o tara care nu era nici macar la maturitate in nici un domeniu - financiar,imobiliar,economic,bancar.... Mai departe USA s-a scapat repede de criza, de pe la sfarsitul lui 2009-inceputul lui 2010 USA e intr-o crestere economica continua in schimb ieuropa si mai ales jermanika au facut tot ce au putut sa prelungeasca criza. This post has been edited by tony-s: 27 Oct 2013, 12:36 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Corect!
Știam io că-i jermanika de vină, da' uitasem amănuntele. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
tony-s |
![]()
|
Cresterea economica in USA:
2010 - 2.4 % 2011 - 1.8 % 2012 - 2.2 % 2013 (primele 2 trimestre) - aprox. 2.5% Aici este un grafic mai detaliat: http://www.tradingeconomics.com/united-states/gdp-growth In afara de cateva luni din 2010 - economia americana e pe crestere economica de la sfarsitul lui 2009. This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 15:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
Din CIA World Factbook?
|
--------------------
*
*
*
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu, de la World Bank, FMI , confirmate de ieurostat si alte institutii mondiale ....stiu ca atat WB cat si FMI sunt institutii americane insa e greu pe piata financiara mondiala sa gasesti alte institutii mai credibile decat astea care sa faca calcule pt. toate tarile din lume, in plus americanii deobicei nu-si fura singuri caciula si raporteaza productii record la hectar cum faceau nea ceasca inainte de 89 sau nea base boc in 2011.
This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 15:24 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
da si mie o confirmare d-aia de la comisia ioropeana, sa vaza si ochiu meu muncatias
|
--------------------
*
*
*
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Oct 2013, 15:19) Nu, de la World Bank, FMI , confirmate de Comisia ieuropeana si alte institutii mondiale ....stiu ca atat WB cat si FMI sunt institutii americane insa e greu pe piata financiara mondiala sa gasesti alte institutii mai credibile decat astea care sa faca calcule pt. toate tarile din lume, in plus americanii deobicei nu-si fura singuri caciula si raporteaza productii record la hectar cum faceau nea ceasca inainte de 89 sau nea base boc in 2011. Tonele, mai usor cu raportarile la hectar, WB si FMI, ca daca citeste tov. Pleshea, incepe povestile despre imperialismul american si eforturile neapreciate ale celui mai iubit fiu al tarii de a achita datoriili iesterne, culminate cu o This post has been edited by marksman: 28 Oct 2013, 15:26 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tony-s |
![]()
|
N-am nici o vina ca-i de rahat site-ul ieurostat - dar promit ca voi cauta si voi posta cresterea economica a USA conform ieurostat....
LE hai ca am gasit si pe ieurostat: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/table...&pcode=tec00115 Culmea conform ieurostat cresterea e chiar mai mare, insa eu le iau doar informatic dpmdv cele mai serioase institutii financiare mondiale sun Banca Mondiala si FMI: 2010 - 2.5% 2011 - 1.8% 2012 - 2.8% Pt. 2013 e pusa doar valoarea estimata. This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 15:32 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Asa ie, drept grait.
Mai ales daca ai capacitatea sa-ti declari singur falimentul apoi iesirea din faliment dupa bunul plac. Restul e can-can. Problema o sa apara cand dragele de natiuni subdezvoltate gen jermanika, japonika, rusonika, chinezika si altii or sa-si impuna propriile monede in tranzactiile internationale. Prin Asia pe acolo deja dolarelul a facut pasi. Atunci sa vedem crestere economica hamericana sanatoasa, nu de aia gen ceasca si hectarul de porumb. L.E. Jermanika cu heuro, sa nu intelegem altceva. This post has been edited by D-Ice: 28 Oct 2013, 15:31 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
tony-s |
![]()
|
Vezi ca pt. chinezi adevaratele probleme vor aparea cand vor fi nevoiti sa lase liber yuan-ul la bursele mondiale importante - cele din New York,Tokio,Londra....yuanul in continuare e controlat de stat.
Nu exista ca o economie sa dea faliment - o economie nu e SRL sau SA, iar legenda lansata de romanasi si nu numai ca americanii tiparesc bani ca sa-si rezolve orice probleme sunt pt. romanasi cretinasi.....orice ban aruncat in piata se duce direct in inflatie - americanii de vreo 30-40 de ani au o inflatie constanta de vreo 1-2 %....in cazul USA sa imbunatatesti orice indicator doar cu vreo 1-2% ai nevoie de sute de miliarde de USD atat timp cat PIB-ul e de vreo 13-14 000 de miliarde de USD. nici macar pt. jermanika calculele nu se fac in ieuro ci in USD.....orice calcule serioase cand vorbim de toate tarile din lume se fac in dolari americani. This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 16:02 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
tony-eurostat, uite ce am gasit eu, cautind 5 minute:
QUOTE Limited information exists on EFTA countries, EU Candidate countries, the USA and Japan. This information is obtained from, the National statistical authorities. http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/pa...ts/introduction |
--------------------
*
*
*
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai nu ma acuza pe mine ca ieurostat e de rahat si nu poate face calcule nici macar pt. cele mai importante economii din lume.
Am mai spus pt. mine singurele calcule relevante sunt cele facute de World Bank si FMI. This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 15:41 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yhattori |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 28 Oct 2013, 15:19) QUOTE(tony-s @ 28 Oct 2013, 15:39) Pai nu ma acuza pe mine ca ieurostat e de rahat si nu poate face calcule nici macar pt. cele mai importante economii din lume. Am mai spus pt. mine singurele relevante sunt cele facute de World Bank si FMI. Deci recunosti ca faza cu "confirmate de eurostat" ai bagat-o din burta ca sa sune mai greu, cu girofar si coloana oficiala? |
--------------------
*
*
*
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai ti-am dat datele de pe site-ul oficial al ieurostat .....ma gandesc ca ieurostat, acest organism care nu poate fi decat minunat avand in vedere ca e al mirobolantei m(ue), n-ar publica asa ceva daca ar banui ca americanii mint si comunica productii record la hectar.
Eu am un dinte impotriva FMI pt. ca aia iti dau bani insa doar in anumite conditii, care in general ori duc spre recesiune ori adancesc recesiunea existenta insa asta nu inseamna ca impreuna cu WB nu sunt cele mai serioase institutii financiare din lume....cum am spus nu-i vina mea ca m(ue) e de rahat si n-are nici macar o institutie financiara comparabila cu cele 2. This post has been edited by tony-s: 28 Oct 2013, 15:53 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 19:08 |